QUOTE(audrikea @ 2014 04 27, 17:00)
šiaip tai ji ir man labai graži aktorė,tik šiame seriale man ji jau per daug liekna,veidas toks kaulėtas,išsekusi atrodo,nors tas išsekimas labai jai tinka pagal vaidmenį-nuolat pilna galva rūpesčių
bet hiurem ir pradėjo lazdą perlenkt,tad ir sultonui pabodo jos kaprizai ir priešgyniavimai
ypatingai toje serijoje,kai ji persikėlė į Validė apartamentus,ir sultonas liepė jai išsikelt,kai sultonas jai pasakė-"neužsimiršk su kuo kalbi",o ji sau laisvai atšovė"ir tu nepamiršk"
tai ji kol kas dar labai lengvai išsisuko,žinant tuometinius papročius...arba šiandien su ta Nadia:kai siumulis paprieštaravo,kad gal palaukim,kol sultonas išvyks,tada atsikratykim,tai vistiek liepė atsikratyt...tokia perdaug bebaimė pasidarė
man hiurem niekad nepatiko,bet visad laikiau ją gudria
tad man dabar šiek tiek keista,kai šalia jos tokie nevykėliai kaip gulšach ir siumbulis
ką benurodytų padaryti-viskas neįvykdoma...silpna,kol kas,jos komanda...

bet hiurem ir pradėjo lazdą perlenkt,tad ir sultonui pabodo jos kaprizai ir priešgyniavimai

as nors visada buvo Hiurem salininke, bet su siuo jusu postu sutinku - komanda silpna, o ir pati tikrai persistenge, nors ta serija, man labai patiko, kai ji taip sultonui pasake, tam net burna atvipo isgirdus tokius zodzius

---
bet kai ziuri i tokia situacija tai man labai gaila tokiose situacijose esanciu moteru, atrodo tik ka buvai jo gintaras, jo didzioji meile, o dabar va jau kitai eiles deklamuoja