Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

QUOTE(audrikea @ 2014 04 27, 17:00)
šiaip tai ji ir man labai graži aktorė,tik šiame seriale man ji jau per daug liekna,veidas toks kaulėtas,išsekusi atrodo,nors tas išsekimas labai jai tinka pagal vaidmenį-nuolat pilna galva rūpesčių lotuliukas.gif
bet hiurem ir pradėjo lazdą perlenkt,tad ir sultonui pabodo jos kaprizai ir priešgyniavimai mirksiukas.gif ypatingai toje serijoje,kai ji persikėlė į Validė apartamentus,ir sultonas liepė jai išsikelt,kai sultonas jai pasakė-"neužsimiršk su kuo kalbi",o ji sau laisvai atšovė"ir tu nepamiršk" blink.gif tai ji kol kas dar labai lengvai išsisuko,žinant tuometinius papročius...arba šiandien su ta Nadia:kai siumulis paprieštaravo,kad gal palaukim,kol sultonas išvyks,tada atsikratykim,tai vistiek liepė atsikratyt...tokia perdaug bebaimė pasidarė g.gif man hiurem niekad nepatiko,bet visad laikiau ją gudria ax.gif tad man dabar šiek tiek keista,kai šalia jos tokie nevykėliai kaip gulšach ir siumbulis g.gif ką benurodytų padaryti-viskas neįvykdoma...silpna,kol kas,jos komanda...

as nors visada buvo Hiurem salininke, bet su siuo jusu postu sutinku - komanda silpna, o ir pati tikrai persistenge, nors ta serija, man labai patiko, kai ji taip sultonui pasake, tam net burna atvipo isgirdus tokius zodzius biggrin.gif bet tikrai ten jau buvo persistengta, ir siaip galejo labiau Sultona miluoti, palepinti demesiu, nei su tom kvaisom intrigantem prasideti, tada tikrai nebutu nesklandumu, o tai va tik paleisk vadzias, ir jau diedas kita pasiguldes doh.gif

---

bet kai ziuri i tokia situacija tai man labai gaila tokiose situacijose esanciu moteru, atrodo tik ka buvai jo gintaras, jo didzioji meile, o dabar va jau kitai eiles deklamuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 04 27, 18:48)

4u.gif taip ir pagalvojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2014 04 27, 19:11)
---

bet kai ziuri i tokia situacija tai man labai gaila tokiose situacijose esanciu moteru, atrodo tik ka buvai jo gintaras, jo didzioji meile, o dabar va jau kitai eiles deklamuoja verysad.gif

tokie jau tie vyrai doh.gif
Atsakyti
O kas ta Firuzė? Matosi viską žinanti, kaip aristokratė kokia. Juk ji specialiai norėjo čia patekti. Negi tikrai ji iš meilės sultonui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2014 04 28, 08:24)
O kas ta Firuzė? Matosi viską žinanti, kaip aristokratė kokia. Juk ji specialiai norėjo čia patekti. Negi tikrai ji iš meilės sultonui?  g.gif

tikrai ne is meiles ji nuodys
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 04 28, 09:37)

Oi, ačiū labai, man tai smalsu buvo nuo vakar...
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 04 27, 10:02)
na is pirmo zvilgsnio matosi, kad bus griezta, kazkaip manau, kad ji Hiurem nelabai bijos, darys kaip paprotins Hatidze ir paprociai..
Kazi siuos faktus, nors pasutiniam sezone parodys doh.gif nes iki siol tik intrigos ir intrigos, ir dar galo jom nesimato, nei Hiurem valdymo, nei jos bendravimo su uzsienio saliu valdovais nesimato, isvis kolkas atrodo paskyre ja Haremo seimininke, bet net vadovaut neduoda, atsiranda kitu virsininkiu doh.gif  doh.gif

Aš irgi nesuprantu: Hiurem tapo haremo "vadė", o kažkokia bobelka Afife (ar kai ji ten) tvarką daro iki tiek, kad aukso kelią užtveria...

QUOTE(audrikea @ 2014 04 27, 17:00)
,kai šalia jos tokie nevykėliai kaip gulšach ir siumbulis g.gif ką benurodytų padaryti-viskas neįvykdoma...silpna,kol kas,jos komanda...

drinks_cheers.gif Tikrai, kad jau turi vėplų-tarnų kompaniją, tai matyt prastesnių tarnų nėr ir turėjusi. Paskutiniai žiopliai... doh.gif ypač giulšach- su vištos protu ir reakcija...
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 04 28, 07:37)

o as jau pagalvojau,kad myli doh.gif atrodo tokia gerute
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 04 28, 10:48)
ypač giulšach- su vištos protu ir reakcija...

tai ja tik del to kad apie Ibrahima ispletkino prieme,
o su vistomis gerai ir pasinaudoti, netepant savu ranku
Atsakyti
Merginos, o LNK GO jau nebera visu ankstesniu seriju? Nemaciau Velykinio savaitgalio seriju ir ziuriu ju nerasta Lnk puslapy doh.gif
Atsakyti
Tai matyt nebeturi leidimo ilgiau laikyti serijų g.gif
Atsakyti
sakykit,o po sio ibrahimo pasdiskelbimo sultonu jam ateis pabaiga,ar dar bus kitas kartas?
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 05 04, 15:55)
sakykit,o po sio ibrahimo pasdiskelbimo sultonu jam ateis pabaiga,ar dar bus kitas kartas?

bus daugiau, kol kas pagyvens dar
Atsakyti