Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

Man vaidenas, ar serijos kažkokios patrumintos g.gif Nelabai ir atitnka jos su tarkim youtube'je esančiom.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 05 11, 18:13)
Man vaidenas, ar serijos kažkokios patrumintos g.gif Nelabai ir atitnka jos su tarkim youtube'je esančiom.

Aha as irgi pastebejau kad per lnk serijos patrumpintos.
Kas gali pasakyt kaip valdovas turkiskai?niekaip neisiklausau kai sako ar ninkaro,sinkaro?
Atsakyti
QUOTE(Nefertitė7 @ 2014 05 11, 17:34)
Kas gali pasakyt kaip valdovas turkiskai?niekaip neisiklausau kai sako ar ninkaro,sinkaro?

Inkjar.

Ai Hiurem man į psichinę jau panaši... visai stogas nučiuožęs. Firuzę norėjo nužudyt, nors pats Suleimanas ją susižavėjo ir sugulė. Ką tom vargšėm odaliskom reikėjo daryt, neit pas sultoną, kad ta kvaiša neįsižeistų? Juk kiekvienos svajonė buvo pas valdovą lovoj atsidurti. (žinau, kad Firuzė siųsta visai kitu tikslu, bet čia kalbu abstrakčiai ax.gif ) Beje, patiko epizodas, kai Mahidevran Manisoje žengė koridoriais, kai tie prisiminimai užplūdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertitė7 @ 2014 05 11, 17:34)

kai kreipiasi ,tai skamba inkjarim
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 18:46)
Inkjar.

Ai Hiurem man į psichinę jau panaši... visai stogas nučiuožęs. Firuzę norėjo nužudyt, nors pats Suleimanas ją susižavėjo ir sugulė. Ką tom vargšėm odaliskom reikėjo daryt, neit pas sultoną, kad ta kvaiša neįsižeistų? Juk kiekvienos svajonė buvo pas valdovą lovoj atsidurti. (žinau, kad Firuzė siųsta visai kitu tikslu, bet čia kalbu abstrakčiai ax.gif ) Beje, patiko epizodas, kai Mahidevran Manisoje žengė koridoriais, kai tie prisiminimai užplūdo 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 11, 17:06)
laukiu nesulaukiu kada dings ta Firuze
dar ilgai laukt, kas zino?  unsure.gif

dar ilgokai ji cia vaidensis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 gegužės 2014 - 19:03
QUOTE(mickute7 @ 2014 05 11, 20:02)

dar ilgokai ji cia vaidensis ax.gif

Jei tiksliau, tai už 5 serijų galai išlys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 05 11, 20:31)

man ir atrodo, kad dar pora savaitgaliu ji bus smile.gif tai cia visai neilgai biggrin.gif

o man kai ejo Mahidevran tais kolidoriais, jos labai pagailo kaip moters unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 05 11, 20:31)

tai jau kaip ir 3 savaites tongue.gif is tikruju nezinau kelinta serija rodo per LNK, kartais tik probegomis per TV paziuriu, bet atrodo ar 78-79 serijoje tik ja issius Sultonas is rumu

pasiziurejau per LNK 71 serija siandien buvo, o Firuze dings 79 , tai kad per akis dar jos cia bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 gegužės 2014 - 19:55
Man šiandien pasirodė, kad Hiurem netgi liūdna pasidarė, kad Mahidevran išvyko- palūpis kaip reikiant virpėjo. Visgi geriau pažįstamas priešas, nei neaiškus biggrin.gif O dabar nebežinos su kuo peštis, juolab Mahidevran kaip moteris jai nebebuvo konkurentė.
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 05 11, 19:53)
tai jau kaip ir 3  savaites  tongue.gif  is tikruju nezinau  kelinta serija rodo per LNK, kartais  tik probegomis per TV paziuriu,  bet  atrodo ar 78-79  serijoje tik ja issius Sultonas is rumu

pasiziurejau per LNK 71 serija siandien buvo, o Firuze dings 79 , tai kad per akis dar jos cia bus  lotuliukas.gif

o tai ji bus nescia ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2014 05 11, 22:43)
o tai ji bus nescia ar ne ?

ne
Atsakyti