QUOTE(Soled @ 2014 05 18, 10:45)
Gal kas galėtumėte trumpai papasakoti, ką rodė vakar dienos serijoje? Būčiau be galo dėkinga

Nieko labai ypatingo
Papildyta:
QUOTE(Kristin @ 2014 05 17, 22:01)
as ir
Na kad mirs Mehmetas ir Dziganhiras bei Mustafa tai tikrai, del kitu nezinau, Selimas pagal istorija turi likt tikrai gyvas, del Bajazito nezinau
QUOTE(Soled @ 2014 05 18, 11:14)
Gryzo
O kaip cia dabar i lnkgo ideda tik po viena serija? seniau buvo visos nuo pradziu
Nu nieko sau Hiurem... elementari žudikė, be skrupulų. Įsijautė į vaidmenį
nesugeba valdovo meilės susigrąžinti kitaip tik žudymu
ir dar su pasimėgavimu tai daro... Ateityje ir turės tai, ką dabar susikūrė. Nei vienas žmogus nepadarė tiek blogo, kiek ji. Aš turbūt būsiu vienintelė kuri džiaugsis kai jai pačiai galas ateis
)
QUOTE(širlė @ 2014 05 18, 08:35)
tai niekas ir nesako, kad princas irgi nusoks
kalbejom, kad nelaukiam kada prasides princu zudynes, ir kita nare dar prirase, kad ir nigar nuo olos nukris
bet ten rode,kad ji laiko maza leliuka,o siandien filme rodo,kad ta mergaite jau didoka,tai koki ten vaika ji laiko
QUOTE(Kristin @ 2014 05 18, 17:12)
bet ten rode,kad ji laiko maza leliuka,o siandien filme rodo,kad ta mergaite jau didoka,tai koki ten vaika ji laiko
Man atrodo ten bus Mihrimah dukte, kazkur skaiciau
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 18, 17:26)
Mano akim, tai Hiurem visai normaliai, nei plėšos nei ką. Nepamirštant to laikmečio, tai baimė ne vien Sultono meilę prarast, bet ir atsiradus (teoriškai) kitiems vaikams (jei tarkim Firuzė princą pagimdytų). Ne veltui savo laiku ir Mahidevran ardėsi.
O šiaip labai gražiai ji susitvarkys su ta Firuze.
QUOTE(Alekto @ 2014 05 18, 18:31)
Mano akim, tai Hiurem visai normaliai, nei plėšos nei ką. Nepamirštant to laikmečio, tai baimė ne vien Sultono meilę prarast, bet ir atsiradus (teoriškai) kitiems vaikams (jei tarkim Firuzė princą pagimdytų). Ne veltui savo laiku ir Mahidevran ardėsi.