Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nu man visai nieko tas raynaras nu bet kai skridau mazajam 3 menesiukai buvo tai visa kelia miegojo,tai man problemu neiskilo ax.gif
Atsakyti
Su ryanair skridau vasari. Budama nestuke nestuke.gif . tai irgi buvau nustebinta kad nebera pirmenybes ilipti su vaikais. tai musu lektuve pasitaike 2 atvejai kai 2 mamos sedejo su vaikais atskirai. Zinoma tiems vaikams jau po 6 metukus buvo, bet visvien vaikui sedeti be mamos baisoka. Bet ka padarysi.
O skrendant i Londona is LT pasitaike lenkes stiurdeses. Tai tokiu gyvenime nebuvau maciusi. visada zavejausi stiuardesemis, jos sypsosi, zavingos, malonios. Na o lenkems buvo svarbiausia tarpusavy papalepeti. Klientai paskutinej vietoj. Nemoku nupasakoti kaip jos aptarnavo.susiraukusios, piktos ir t.t.
Tai vasarai su vyru nusprendem neskristi su ryanair (jau su lelium) sumokejom dvigubai daugiau uz bilieta blush2.gif , bet uztai ne su ryanair. Tai nors zinosim kad visi trise kartu sedesime. Ir vietos bus normaliai. Nes su ryanair, ten tiek sedyniu pristabeliuota, kad mano pilvukas nestuke.gif remesi i ta staliuka kai buvau atsilenkusi. Na is tikruju nezinau kaip bus, nes pirma karta as skrisiu su Lietuvos avialinijom. Bet vyras yra skrides sake visai nieko. visada zavejausi british avialines, bet gaila jau nebeskraido. Mokejau uz bilieta bet ir zinojau uz ka...
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2007 03 25, 11:16)
tai musu lektuve pasitaike 2 atvejai kai 2 mamos sedejo su vaikais atskirai. Zinoma tiems vaikams jau po 6 metukus buvo, bet visvien vaikui sedeti be mamos  baisoka. Bet ka padarysi.

Taip taip, žinom tokius variantus. Tiesa, man taip buvo su LAL. Mūsų tarpatlantinis lėktuvas vėlavo, kadangi dukra dar neturėjo LT paso, reikėjo stot į ne ES piliečių eilę, kuri buvo ilga ir ilgai slinko. Ačiū Dievui, o tiksliau - vienam šauniam Gatwick orouosto darbuotojui, kad, pamatęs mano beviltišką veido išraišką, nukreipė į greitą eilę, nes tikrai nebūtumėm spėję į LT lėktuvą... Po to pasirodė, kad reikia bagažą perregistruot. Tai iš vieno orouosto galo į kitą, ir vėl atgal. Ir visa tai su 3 metų vaiku, 2 mėn. po operacijos. Tai, žinoma, į lėktuvą lėkiau paknopstom, su vaiku ant rankų, rankiniu bagažu... Buvo minučių reikalas, bet spėjom. Ir, aišku, kadangi paskutinės, tai laisvos vietos ekonominėj klasėj pabarstytos. Užtat biznio klasė (khe khe, turbūt žinot, kaip LAL'o lėktuviukuose biznio klasė atrodo...) tuščia. Žodžiu, lėktuvas jau turi kilti. Mergina stiuardesė vaikinui stiuardui sako: sodinam pas save (atseit į biznio klasę). Niii, nepraidiot... Vaikinas nuvarė gilyn į lėktuvą... Parvarė ir sako: va, viena vieta 3 eilėj, kita už jos - 4 eilėj. Aš į jį kai pažiūrėjau blink.gif sakau, jūs juokus mėgstat?! Nu tai persodino žmones, tai dukra sėdėjo prie manęs. Bet juokiuos iki šiol - labai daug išlošė, kad tam poros valandų skrydžiui neleido mums superinėj biznio klasėj pasėdėt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 02 12, 15:12)
Sveikos mamytes,visada skraidydavau su ryanairu ir jokiu problemu nebudavo,bet va paskutini kart kai skridom su dukrele man nepatiko kad ji turejo sedeti atskiroje kedeje,as suprantu kad jai jau 2m.ir tokios taisykles,aisku ir man patogiau kad ji atskirai sedetu,bet kai reikejo kylant prisekti dirza,ji bijojo ir rovesi pas mane ant keliu,o stiuardese grieztai liepe sodinti ja salia tai visas lektuvas skambejo nuo jos skardaus balso. As viska suprantu kad cia saugumo sumetimais sitaip,bet mergyte mano l.smulki,manau tikrai galejo mums duoti ta dirza kad bent jau kylant ir leidziantis ja buciau prisisegus prie saves. Ir dar visada budavo taip kad su vaikais lipti i lektuva budavo pirmenybe,o jau dabar tai pasake kad,jei norit pirmenybes reikia ja [COLOR=blue]nusipirkti,t.y. kaskokios geltonos korteles  doh.gif cia manau kad visiskas nuzmogejimas,net is to jau bizni pradejo daryti,kaskokia nesamone.
[/COLOR

Laimingai nuskridome, ir parskridome smulkmenos, ir nepatogumai jau uzsimirso, isliko smagus atostogu ispudziai. Del pirmenybes tevams su mazameciais vaikais, mums buvo naujiena, nes pries pusmeti dar turejome ja. Ir tarp zmoniu yra zmoniu, nors matesi daug ir nepatenkintu veidu, tevelius su mazameciais vaikais leido pirmuosius.
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2007 03 26, 10:17)
Laimingai nuskridome, ir parskridome smulkmenos, ir nepatogumai jau uzsimirso, isliko smagus atostogu ispudziai. Del pirmenybes tevams su mazameciais vaikais, mums buvo naujiena, nes pries pusmeti dar turejome ja. Ir tarp zmoniu yra zmoniu, nors matesi daug ir nepatenkintu veidu, tevelius su mazameciais vaikais leido pirmuosius.

Nu bet žmonės kokie trumpapročiai... Tai jiems bus geriau, kad po to tie tevai su vaikais brausis pro jau susėdusius žmones, bandys įsitaisyti, pasidėti rankinį bagažą... doh.gif Apskritai taisyklė yra tokia, kad tėvai su vaikais sėdasi į lėktuvą tada, kada jiems patogiau. Vienų vaikai ramiau sėdi, tai tėvams gali būti patogiau įlipti pirmiems, ramiai susitvarkyti, įsitaisyti ir laukti pakilimo. Kitų vaikus sunku nulaikyti vienoj vietoj. Tiems tėvams patogiau lipti paskutiniems, kad vaikai išsilakstytų orosuoste ir neklyktų po to pusvalandį pririšti lėktuvo sedynėje. Suprantu, kad žmonės, neturintys mažų vaikų to nesupranta. Bet kad avialinijų darbuotojai apie tai nepagalvoja, tai jau visai... schmoll.gif
Atsakyti

KLAUSIMAS:

Jei skrenda suauges ir du vaikai ir kiekvienam leidziama po 15 kg, ar tikrai reikia perpakuoti lagaminus i 15kg+15kg+5kg, jei viename yra 20kg, o kitame 15?

T.y. taisykles sako, kad REIKIA, o kaip buna praktikoje?

Mes iki siol su Ryanair neskridome bet planuojame ir man visai nepatinka ta mintis, kad mano 2.5 metu sunus negali pas man susideti savo pampersu, laivu ir traukiniu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egidija22 @ 2007 03 27, 08:36)
KLAUSIMAS:

Jei skrenda suauges ir du vaikai ir kiekvienam leidziama po 15  kg, ar tikrai  reikia perpakuoti lagaminus i 15kg+15kg+5kg, jei viename yra 20kg, o kitame 15?

Mes iki siol su Ryanair neskridome bet planuojame ir man visai nepatinka ta mintis, kad mano 2.5 metu sunus negali pas man susideti savo pampersu, laivu ir traukiniu. schmoll.gif

Praktiškai nelabai žinau, nes kažkaip mes visada 'lengvi' skraidom. Bet kaip suprantu, negalima daugiau, negu leidžiama, nes vargšai orouosto darbuotojai sunkesnio neatkels. tongue.gif Taigi čia dėl to prieš keletą metų būtent dėl to vyko streikai...
Atsakyti
Negali virsyti vienas lagaminas 15kg. Ir visai nesvarbu, kad kitam lagamine 5kg. Reikes moketi virssvori schmoll.gif
Man asmeniskai nepatinka ryanair kompanija. sunku taips koridoriais su mazu vaiku vaiksciot, bet skrisiu, nes mums patogu, kad i Kauna skrenda.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 03 27, 15:57)
Praktiškai nelabai žinau, nes kažkaip mes visada 'lengvi' skraidom. Bet kaip suprantu, negalima daugiau, negu leidžiama, nes vargšai orouosto darbuotojai sunkesnio neatkels.[SIZE=7] tongue.gif Taigi čia dėl to prieš keletą metų būtent dėl to vyko streikai...

nenumes lotuliukas.gif nes teko matyti, kaip musus lagaminai skrenda i bagaza, paskutiniji karta pasiemem sulauzyta lagamina luzo platmasine dalis ( gerai kad niekas neisbirejo)
Atsakyti
QUOTE(egidija22 @ 2007 03 27, 17:36)
KLAUSIMAS:

Jei skrenda suauges ir du vaikai ir kiekvienam leidziama po 15  kg, ar tikrai  reikia perpakuoti lagaminus i 15kg+15kg+5kg, jei viename yra 20kg, o kitame 15?

man yra teke is lagamino isimti 1 cigareciu pakeli nes svoris buvo 15kg 100g tai liepe nuimti bet leido perdeti i kita nes tas svere 14kg 800g lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egidija22 @ 2007 03 27, 13:36)
KLAUSIMAS:

anksciau tikrai buvo galima nes mes patys vezemes tik viena didele tase, o vat dabar jau nebe nors jei nedaug virsina tai praleidzia pries men skridom is kauno tai vienoi tasei buvo 15.8 ir tiko mirksiukas.gif
o su vaikais visada i prieki praleido unsure.gif tiesa dabar jie padare dar viena bajeri kazkokius priority bilietus uz ji moki 2 sv brangiau bet eini pirmas i lektuva unsure.gif nu zodziu uz kiekviena s pinigus lupa kad ir dabar skridom nenorejau imt vaikui tases vistiek 4 svarai uz jo bagaza kad ir nereikia blink.gif bet man patinka ryanair jei dar teks skrisiu vel bigsmile.gif patogu kad i kauna ir bilietai pigesni 4u.gif
Atsakyti
vakar ilga reportaza apie Ryanair rode unsure.gif nueme skrydi,visus keleivius likimo valiai paliko ir dar pinigu negrazino uz bilietus doh.gif i visa sita reikala TV isikiso,advokata,specelizuota kelionems,surado.
As nzn.,jog Ryanair centras yra Dubline ir tik anglu k. imanoma su jais kalbetis blink.gif (Siuo atveju atsirado ir vokiskai kalbantis mirksiukas.gif ) Ryanair atstovybe pasake,jog jokio laisko nebuvo ir tiek...praejo 7 sav. Pasiule puse kainos padengti doh.gif - sie zmones,aisku,atsiims savo pinigus. Jiems turi ir traukinio bilietus apmoketi ir per 7 dienas.
Senyvo amziaus zmones buvo,o as pagalvojau apie save su 2 vaikais doh.gif doh.gif Gerai,jei i LT skrendi - ir cia,ir cia namai.Bet i taska C skristi,matyt,nevertetu su Ryanair. rolleyes.gif Atstovybes veiksmai samoningi ir,matyt,dazni...nes Dubline ten niekas nepasimete,o tik derejosi blink.gif
Atsakyti