QUOTE(jurgiux3 @ 2007 09 03, 00:33)
skrendant is Liverpoolio tikrai ne, o jei stovi pirma,tai dar lietuviai pastums kad greiciau eitum! kai skridau

ir su pusantru dukra be MB, tai tik vienas vyrukas man padejo!
as kai skrendu visada atsisedu per viduri,o prie lango padedu vaiko tase, tai taip laisva vieta ir pasilieka
is Kauno kiek kartu skridau, kad ir leidzia pirmus su vaikais, bet pradejus leisti kitiems, tai tie lekia lyg vietu jiems neuztektu!!!!!!!!! o paskutini syki kai skridom, tai vos mano dvimetes nesutryne, mat labai jau norejo greiciau patekt i lektuva, kosmaras

nesuprantu, kur zmoniu kultura?
O siaip mano vaikiukai per skrydzius atsijungia
Jo jo, lietuviai/lenkai/latviai/rusai tai tikrai nepraleidžia, o jei lėtai judi tai dar ir pastumia..

Arba eilėj taikosi užlįst prieš tave, ir dzin jiems, kad tu su vaiku, ar nors ir su dešimt, ar su sunkiom tašėm.. Aš prieš pora dienų skridau iš Rygos, viena su dukra, 2 paprasto bagažo, 2 rankinio ir vėžimas. Galit įsivaizduot, kaip lengva buvo. Tai dar oro uoste aš tą savo bagažą tempiu persikreipus per visą salę, o koks bb atsiprašant užsikrovęs savo čimodaniuką ant vėžimo dar drįsta man į ausį čepsėt, neva, greičiau judėk, moterie..

Arba nesicackindamas stumia šalin. Tik jau eilėj maniškei užsikaprizinus tokia lietuvių senukų porelė padėjo ir patempė mano bagažą į priekį (eilei judant) kol mažei arbatos pirkt buvom išbėgusios.. O daugiau kad kas padėtų - špygą.. Turbūt greičiau pasikartum tam oro uoste, nei kam nors tavo vargai parūptų