Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Limcamca @ 2009 04 20, 19:40)
Nepykit, nesusilaikysiu... nu jooooo kultura  doh.gif

nereik sakyt, pati zinau blush2.gif bet viena kart skridau kai salia du zmones sedejo, velavau i lektuva, tai galvojau kad nepabaigsiu keliones doh.gif o kiti sedi kur trys kedes po du doh.gif as kai dar buvau ne mama, specialiai apsimainydavau, atsisesdavau kazkur tai trecia, kad mamai su leliuku mazu palikciau dvi vietas salia viena kitos, o dabar tokiu dalyku nematau, braunasi, lipa ant galvu, suseda "chebra" ir geria schmoll.gif

ir is vis keleiviu lietuviu kultura labai skiriasi, kai skrendi is stansted ir is lutton, daugiau - tik is lutton skrisiu, bet cia jau kita tema...
Atsakyti
laba,merginos,jeigu perkant bilieta padaryta klaida,ne visas vardas buvo parasytas,o trumpinys,kazin yleis lektuvan?mama skrenda kartu,pavardes vienodos..
Atsakyti
QUOTE(daikirya @ 2009 04 20, 21:10)
laba,merginos,jeigu perkant bilieta padaryta klaida,ne visas vardas buvo parasytas,o trumpinys,kazin yleis lektuvan?mama skrenda kartu,pavardes vienodos..

pabandyk, nzn, jei prie lietuvisku pavardziu angliskom raidem rasytu nekimba g.gif nu gal ileis g.gif o jei ne tai pasikeist varda ant bilieto vietoj galima, as sesei kazkada nupirkau kai ji tik istekejo bilieta ir uzrasiau jos mergautine pavarde netycia doh.gif tai sumokejo ji 40 kelis litus ir pakeite pavarde pirmyn-atgal bilietuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 04 21, 06:39)
pabandyk, nzn, jei prie lietuvisku pavardziu angliskom raidem rasytu nekimba g.gif  nu gal ileis g.gif  o jei ne tai pasikeist varda ant bilieto vietoj galima, as sesei kazkada nupirkau kai ji tik istekejo bilieta ir uzrasiau jos mergautine pavarde netycia doh.gif  tai sumokejo ji 40 kelis litus ir pakeite pavarde pirmyn-atgal bilietuose  ax.gif

nu duok dieve,kad taip nutiktu,bo drauges vaikui uzrasiau ne simonas o simas,ir cia is vokietijos,tai vokieciai biski biurokratai,kabinasi prie kiekvieno sudo,o cia online norejau pakeist,tai 100euru uz pakeitima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daikirya: 20 balandžio 2009 - 22:36
QUOTE(daikirya @ 2009 04 20, 23:35)
nu duok dieve,kad taip nutiktu,bo drauges vaikui uzrasiau ne simonas o simas,ir cia is vokietijos,tai vokieciai biski biurokratai,kabinasi prie kiekvieno sudo,o cia online norejau pakeist,tai 100euru uz pakeitima doh.gif

nu matai vokietijoj gal kitaip g.gif
mano sese tai lietuvoj pries skrydi tvarkesi ir sake supratinga moteriske pasitaike ax.gif
Atsakyti
sveikutes mes kita savite iskrendam i uk idomu kada vezima reikia priduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 04 20, 17:28)
tai aisku kad nepatogu biggrin.gif  as tai visada nusiperku priority, tada pirma ilipu i lektuva, per 3 kedes issikuiciu savo daiktus, suneli parikdinu (kad kiti nelabai turetu noro salia sestis) ir taip kuiciuosi per tas tris kedes kol visi sulipa blush2.gif  rezultatas - su mazium dviese per tris kedes, nors ir lektuvas sausakimsas biggrin.gif aisku nelabai grazu, bet kitaip su vaiku tai man tragedija skrist, nes jis nenusedi, o tuo labiau jei tik man ant keliu reiktu sedet doh.gif

As taip neisdrisciau blush2.gif

QUOTE(snieguoletomas @ 2009 04 21, 09:00)
sveikutes mes kita savite iskrendam i uk idomu kada vezima reikia priduoti g.gif

Mane irgi sitas klausimas domina, nes MB jau Londone ir kai tik susiras darba, vyksim pas ji smile.gif
Tai kaip suprantu,nes cia jau anksciau rase, kad vezimo nesveria? g.gif Ir jei as imsiu tik vezima ir rankini bagaza, tai kaip man uzsakyt bilieta (su kokiu bagazu)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 04 21, 10:22)
Mane irgi sitas klausimas domina, nes MB jau Londone ir kai tik susiras darba, vyksim pas ji smile.gif
Tai kaip suprantu,nes cia jau anksciau rase, kad vezimo nesveria? g.gif Ir jei as imsiu tik vezima ir rankini bagaza, tai kaip man uzsakyt bilieta (su kokiu bagazu)? g.gif

vezimo nesveria, uzsisakinesit paprasta bilieta, jei su vaiku iki 2 m tai 0 bags & airport check in, tada vezima galesit arba ten priduot arba vaziuot su juo iki lektuvo, prie lektuvo sulankstyt ir palikt, abiem atvejais atsiimt - islipus is lektuvo visi vezimai sukrauti prie lektuvo i viena vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazaaudrute: 21 balandžio 2009 - 12:13
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 04 21, 13:11)
vezimo nesveria, uzsisakinesit paprasta bilieta, jei su vaiku iki 2 m tai 0 bags & airport check in, tada vezima galesit arba ten priduot arba vaziuot su juo iki lektuvo, prie lektuvo sulankstyt ir palikt, abiem atvejais atsiimt - islipus is lektuvo visi vezimai sukrauti prie lektuvo i viena vieta  mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o vezomo svoris ar dydis neturi reiksmes ne smusu vezimukas gana didokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguoletomas @ 2009 04 21, 17:12)
o vezomo svoris ar dydis neturi reiksmes ne smusu vezimukas gana didokas g.gif

manau kad svoris neturi reiksmes, tik turi susilankstyt, bent jau taisyklese taip raso, ir manes yra viena karta paprase prie check in parodyt kaip susilanksto
"one fully collapsible pushchair per child may be carried free of charge"
Atsakyti
labas vakaras mamytes turiu prasyma kas esate pirke bilietus ryanair turiu nupirkti reik vyrui bilietus o nezinau kuria skilty rinktis renkantis bagaza lb prasau padekit parasykit i az gal pasakytut kaip ten pildyt.
Atsakyti