Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

Snaige,aišku ką norit,tą rašot,jūsų reikalas,bet...chamizmas nei vieno žmogaus nepuošia,juo labiau moters. Upas parašė savo nuomonę,o kuriam iš forumo dalyvių ją uždrausta turėt,a?Ir net asmeniškai jums netaikė.Net bartis galima padoriai,beje ax.gif
[/quote]

manau mane pazystanciu nepavadins chamiska 4u.gif
jis parase kad nemulciuoti tai ka jo klausyti smile.gif pas mane siltnamis stovi ten kur net skersvejo nera ir dabar jame 15 silumos tai ka turiu upo supisto klausyti ir pagal ji auginti pomidorus
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 13 balandžio 2014 - 19:24
QUOTE(adija5 @ 2014 04 13, 15:44)
Kur kur...  g.gif Reikia džiovint žuvų akutes ir sumalt kavamale biggrin.gif O jei rimtai,tai daug kur.Pvz.
http://www.emolus.lt...vu_miltai_2kg_5
http://www.nojus.lt/...zuv-miltai.html
Ir Senukuose būna,kaina panaši plius minus.

Aš turiu daug komposto ir mažai mėšlo  biggrin.gif Tiesa,ant mėšlo,jei jis nelabai perpuvęs,užmesk kokią saują žemių,kad nesiliestų daigo šaknys tiesiogiai,bo nudegins.Ir kaži,ar padauginus mėšlo,nebus taip,kad augins žalią masę,t.y. lapus ,o ne vaisius  g.gif Juo labiau,kad jau rudenį tręšta pas jumi.

Dėl akučių malimo kavamale, čia geras lotuliukas.gif thumbup.gif
Labai perpuvęs mėšlas. Kaimynė net suabejojo, ar čia mėšlas, ar žemės. Sako visai į mėšlą nepanašus. O kokio galo parašyta, kad reikia srutom laistyt? Nu tokio daikto aš tai negausiu ir nesiruošiu, bet šiaip įdomu. Nes jeigu srutum laistyt tinka, tai gal tiks ir daug mėšlo. Nes ten kaip suprantu srutas naudoja dėl azoto, žinau kad avietes laisto, kad šios greičiau žalią masę užaugintų. O pomidorams kam? Komposto aš visai neturiu kol kas. Turėsiu tik kitais metais. Pirmi metai kaip sodininkauju.
Nu ir dar klausimas. Prieš porą dienų persodinau pomidorus ir palaikiau šiltnamyje. Šiandien pastebėjau, kad lapai pradėjo tarsi raitytis ir "pelyti", kai kurie net nuvyto. Išsigandau puoliau nešti į verandą. Čia todėl, kad per šalta jiems pasirodė? Vakar tokio reiškinio nebuvo.
Atsakyti
[quote=snaige123,2014 04 13, 20:22]
Snaige,aišku ką norit,tą rašot,jūsų reikalas,bet...chamizmas nei vieno žmogaus nepuošia,juo labiau moters. Upas parašė savo nuomonę,o kuriam iš forumo dalyvių ją uždrausta turėt,a?Ir net asmeniškai jums netaikė.Net bartis galima padoriai,beje ax.gif
[/quote]

manau mane pazystanciu nepavadins chamiska 4u.gif
jis parase kad nemulciuoti tai ka jo klausyti smile.gif pas mane siltnamis stovi ten kur net skersvejo nera ir dabar jame 15 silumos tai ka turiu upo supisto klausyti ir pagal ji auginti pomidorus
lotuliukas.gif
[/quote]
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 04 13, 20:22)
jis parase kad nemulciuoti tai ka jo klausyti smile.gif  pas  mane siltnamis stovi ten kur net skersvejo nera  ir dabar jame 15 silumos tai ka turiu upo supisto klausyti ir pagal ji auginti pomidorus
lotuliukas.gif

Jeigu nenorite girdėti priešiškų nuomonių, nedėkit nuotraukų ir nerašykit 4u.gif
Koliojimai kitų narių, forume netoleruojami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 04 13, 20:17)
Snaige, o ar jus pačią, jei taip  jums atsakytų, ar neįžeistų? Ar gerai jaustumėtės perskaičiusi?  g.gif
Pačios elkimės taip, kaip norėtume, kad elgtusi su mumis.  drinks_cheers.gif
Manau derėtų atsiprašyti. 4u.gif

kai daigai bus pardavime marmande nupirksiu ir upui i dantis ikisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 13 balandžio 2014 - 19:35
QUOTE(snaige123 @ 2014 04 13, 20:27)
kai daigai bus pardavime marmande nupirksiu ir upui i dantis ikisiu  lotuliukas.gif

Snaige-nereikia rodyti savo intelekto. Būkim tolerantiškos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 04 13, 18:32)
tik nereikia ......

oho blink.gif Pirmąkart forume tokį postą išvydau blink.gif Tikiuosi, paskutinį.. labai nemalonu perskaityti tokį pasisakymą viešoj erdvėj. Ir tikrai nebuvo už ką taip žmogų užsipult unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 04 13, 20:31)
Snaige-nereikia rodyti savo intelekto. Būkim tolerantiškos.  rolleyes.gif

as jo nerodau bet jis ignoruoja mano auginima smile.gif as esu suinteresuota kad visi mano daigai uzaugtu ir augtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 04 13, 19:22)
turiu upo supisto klausyti ir pagal ji auginti pomidorus
lotuliukas.gif

O jums būtų malonu analogišką epitetą šalia savo niko išvysti? Klausyti niekas neliepia. Žmogus parašė savo žinias, kurios gal pravers kažkam kitam. Kaip matau, jau ir pravertė.

Manau, ryškius PMS, nenuotaikas ir blogas dienas reikėtų reikšti ne forume. Pabandykit kada nors panašiai leptelėti tiems, kas jus laiko ne chamavota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 13 balandžio 2014 - 19:40
Maniškiai antrą naktį nakvos šiltnamyje,ugdau valią,neinu žiūrėt,gal nenušals,yra vienas mėlynkiaušis,tai jei pamėlynuos žinosiu kuris hihihi.gif
Bet kad aš paprikas ir čilius kartu ištrenkiau mastau.gif negi reiks atgal nešt į namus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 13 balandžio 2014 - 19:43
QUOTE(ate42 @ 2014 04 13, 19:31)
Snaige-nereikia rodyti savo intelekto. Būkim tolerantiškos.  rolleyes.gif

asmeniškumus į asmeninį el.paštą, čia patarimai skirti įvairios nuomonės žmonėms. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 04 13, 20:40)
O jums būtų malonu analogišką epitetą šalia savo niko išvysti? Klausyti niekas neliepia. Žmogus parašė savo žinias, kurios gal pravers kažkam kitam. Kaip matau, jau ir pravertė.

Manau, ryškius PMS, nenuotaikas ir blogas dienas reikėtų reikšti ne forume. Pabandykit kada nors panašiai leptelėti tiems, kas jus laiko ne chamavota.

deja ne PMS o upas uzvede su mulciavimu per anksti neivertines kur mano sitnamis randasi smile.gif jis stovi uzuovejoje kur vejelis retas svecias smile.gif ji supa tujos is visu pusiu o saulyte tik patekejusi ji sildo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 13 balandžio 2014 - 19:47