Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

[quote=*Aukse*,2014 04 15, 14:00]
Pas mane irgi tas geltonas krumas zydi smile.gif

As tai rezgu plana po velyku susitvarkyti lysves zmoniskai siltnamyje vienam ir pasodinti kelis jau pomidorus. Nes maciau,akd betaliuksai jau ziedynus krauna.
[/quote
blink.gif blink.gif blink.gif Pas mane dar kai kurie vos tikru lapus užaugint spėjo, o čia jau apie žiedus kalba umn.gif cray.gif swoon.gif
Atsakyti
[quote=AnTara,2014 04 15, 14:05]
[quote=*Aukse*,2014 04 15, 14:00]
Pas mane irgi tas geltonas krumas zydi smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Pas mane dar kai kurie vos tikru lapus užaugint spėjo, o čia jau apie žiedus kalba umn.gif cray.gif swoon.gif
[/quote]
neverk,ne viena cia tu tokia mirksiukas.gif ne nu ,mergos,negadinkit svenciu unsure.gif prasom ''baisius ''vaizdus po VELYKU pirmadieni,galva tai ir taip sopes,+suletejus reakcija...
Atsakyti
mergai, taigi jau priprast laikas - Vijoleta kasmet panašius vaizdus įmeta biggrin.gif Kitąkart nei sniegui nenutirpus smile.gif O be to - ko čia nervuotis, pomidorai gi dar žali nuotraukose rolleyes.gif
Atsakyti
Antara, nesinervuok biggrin.gif betaliuksas su kitais liliputais vasario 14 setas, tai jau kaip ir laikas jam butu 4u.gif O visi kiti seti pradedant kovo 9, tai tikrai dar i siltnami greit nesutups is indeliu. Dauguma tik po 4 tikrus lapus turi.
Atsakyti
alc.gif keletą lašų- ir psio budet charašo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, patarkite man patyrusios pomidorienės, ko pagelto kelių pomidorų apatiniai lapeliai: perlaisčiau, nedalaisčiau, gal kokių trąšų trūksta ar kokia zaraza puola doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 14, 22:10)
lapai iprasti tik apacia ir kotelis violetiniai mirksiukas.gif

tai pas mane visi tokie - vos vos parausvintais koteliais ir lapu apacia biggrin.gif
Indigai visiskai niekuo nesiskiria nuo kitu veisliu - ne taip, kaip cia kazkas rase, kad is toli melynuoja. o kai dar tas vienas is ju bulvialapis, tai nori nenori blogos mintys ateina... bigsmile.gif

oh, o as vis ziuriu ziuriu i savo siltnami... po velyku darysiu kurkliu skerdynes (gal net ne vienas), o tada jau bus galima mastyt apie sodinima g.gif
pabandziau alieju ir vandeni i urvus pilti - islenda bjaurybes, belieka sugaudyti bigsmile.gif na, tai aliejaus jau uzsipirkau, kaip gera katalike leisiu jiems velyku sulaukti, o tada jau nepavydziu jiems....
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 15, 14:27)
mergai, taigi jau priprast laikas - Vijoleta kasmet panašius vaizdus įmeta  biggrin.gif  Kitąkart nei sniegui nenutirpus  smile.gif  O be to - ko čia nervuotis, pomidorai gi dar žali nuotraukose  rolleyes.gif

o tu ka,norejai,kad raudonus imestu g.gif ,ti tada,vaikau,ne Velyku stalas,o reanimacijos palatos lova per sventes lauktu mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(vaizduote @ 2014 04 15, 16:29)
tai pas mane visi tokie - vos vos parausvintais koteliais ir lapu apacia biggrin.gif
Indigai visiskai niekuo nesiskiria  nuo kitu veisliu - ne taip, kaip cia kazkas rase, kad is toli melynuoja. o kai dar tas vienas is ju bulvialapis, tai nori nenori blogos mintys ateina...  bigsmile.gif

na ju melynumas kazkoks isskirtinis ax.gif nuotaikos nesigadink,kai uzaugs ir vaisius subrandins,pamatysi ,ka auginai mirksiukas.gif pirkau lietuviskus,tai jei kas-pretenzijos pardavejui reiksiu B)as turiu kitokiu priesu-karkvabaliu lervos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 balandžio 2014 - 15:36
Gal kaune kasnors tures pardavimui pomidoru daigu? Az
Atsakyti
QUOTE(vaizduote @ 2014 04 15, 15:29)

oh, o as vis ziuriu ziuriu i savo siltnami... po velyku darysiu kurkliu skerdynes (gal net ne vienas), o tada jau bus galima mastyt apie sodinima  g.gif
pabandziau alieju ir vandeni i urvus pilti - islenda bjaurybes, belieka sugaudyti  bigsmile.gif na, tai aliejaus jau uzsipirkau, kaip gera katalike leisiu jiems velyku sulaukti, o tada jau nepavydziu jiems....

kokiu santykiu skiedžiat? šiltą? šaltą varot?
pas mane keistų skylių dirvoj atsiradę, storo piršto diametro, sakau, gal čia tie bjaurybės priviso g.gif Bandysiu pilti ir žiūrėti, koks slibinas išlys g.gif Kas bebutų, bet kam vanduo su aliejum turėtų nepatikti blink.gif
Atsakyti
Maniskiai betalux laukiniai smile.gif O buvo sodriai tamsus zali lapai unsure.gif Apziurejau as juos geriau, labai tvirti daigai, ne taip kaip nuo perlaistymo. Ir ta spalva tokia idomi, gelsva maisyta su violetine, tai gal jie cia taip grudinasi? Paliksiu kolkas, gal kas is ju ir iseis...

user posted image

O cia siltnaminiai, tik tarp zalio mulco nelabai matosi, bet kolkas tai grazuoliai rolleyes.gif

user posted image

user posted image

O va Vijoleta tai tikrai ekstremale, jeigu vaizdai tokie Lietuvos siltnamyje blink.gif Grazu smile.gif

Papildyta:
Ruosiu rauga daigams is kiaulpieniu, banano zieviu, dilgeliu, avieciu lapu arbatos ir kiausinio lukstu. Gal dar ko butu galima ideti? g.gif Turiu bananu uogienes (su cinamonu ir cukrumi virta), kurios niekas nevalgo, gal irgi ideti i rauga? Ar uzteks jeigu savaite rauginsiu siltanmyje ar geriau dvi savaites palikti?
Atsakyti
QUOTE(varsa @ 2014 04 15, 16:08)
Na, patarkite man patyrusios pomidorienės, ko pagelto kelių pomidorų apatiniai lapeliai: perlaisčiau, nedalaisčiau, gal kokių trąšų trūksta ar kokia zaraza puola doh.gif  doh.gif  doh.gif

Niekas nepataria man g.gif Nebenori niekas kvaršint galvos su naujokių problemomis verysad.gif
Atsakyti