Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2014 04 17, 02:33)

Nu tu Gonzikai,kaip visada ...labai laiku papasakoji user posted image.Varyk tą valerijankos receptą,bo jau be persikų ir abrikosų liksiu,bet gi dar lietuviški žydės,šalnos irgi bus,tai nors obuolių pagraušiu  g.gif

paprasta stipri valerijono arbata ax.gif o sm nera biodinamines zemdirbystes faniu temos ? g.gif nepyk,nes is kaimo grizus,kas antra temos puslapi perskaitau,ojjus per diena kai pavarot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 04 17, 23:38)

Nu,per tris metus, dar neturėjau tokių mažų daigų ir tokių pamėlynavusių .Pagrūdinau kaip reikiant  šiemet biggrin.gif

nekalbek,vaikau,nekalbek doh.gif as vakar indigo rose vos nuo kitu atskyriau-tokie visi pamele po salcio buvo unsure.gif bet gal vasara stipresni augs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 balandžio 2014 - 09:53
Mergikės, sakykit, kai jau sodinsiu į nuolatinę vietą pomidorus, į duobutę galiu dėti CONDIT'o ? blink.gif lotuliukas.gif "Nenugrauš" jis man šaknų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 18, 11:26)
Mergikės, sakykit, kai jau sodinsiu į nuolatinę vietą pomidorus, į duobutę galiu dėti CONDIT'o ?  blink.gif  lotuliukas.gif "Nenugrauš" jis man šaknų? g.gif

Jei su saiku dėsit- nenugrauš 4u.gif Aš dėjau pernai truputį ir šiemet dėsiu.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 18, 13:18)
Jei su saiku dėsit- nenugrauš  4u.gif Aš dėjau pernai truputį ir šiemet dėsiu.

Tas truputį- koks šaukštas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 18, 12:37)
Tas truputį- koks šaukštas?  g.gif

Aš kadangi dar žuvų miltų dedu tai to condito tik po kelias granulytes įmetu. Gal ir mažai, bet bijau persistengti ax.gif Man 5 kg užtenka ir šiltnamiui ir dar sode pabarstau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 18 balandžio 2014 - 12:49
to mano plonuolio dar palu apacios violetines pasidare....
Atsakyti
Na bandysim smile.gif Ale kaip čia tylu g.gif Mažu pasislėpusios sodinat pomidorus ane? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 18, 14:30)
Na bandysim  smile.gif Ale kaip čia tylu  g.gif  Mažu pasislėpusios sodinat pomidorus ane?  blink.gif  lotuliukas.gif

nea,Velykom,bent jau as,ruosiuos rolleyes.gif vyniotiniai,bulkos,pyragai,tortai ir tt...pomidorai kaime istremti,kad nematytu neblaiviu fizionomiju,ir streso nagautu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 18, 14:40)
nea,Velykom,bent jau as,ruosiuos  rolleyes.gif vyniotiniai,bulkos,pyragai,tortai ir tt...pomidorai kaime istremti,kad nematytu neblaiviu fizionomiju,ir streso nagautu rolleyes.gif

Kaip fainai thumbup.gif Noriu bulkų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 18, 14:30)
Na bandysim  smile.gif Ale kaip čia tylu  g.gif  Mažu pasislėpusios sodinat pomidorus ane?  blink.gif  lotuliukas.gif

Nu as tai taip cool.gif
Galvojau tik ankstyvus sukisiu, ale saule provokuoja, azartas pagavo, sukisau daugiau daigu doh.gif
Visa siltnamio zeme suvarpyta kurmio landu, nervas ima mad.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 04 18, 15:09)
Nu as tai taip cool.gif
Galvojau tik  ankstyvus sukisiu, ale saule provokuoja, azartas pagavo, sukisau daugiau daigu  doh.gif
Visa siltnamio zeme suvarpyta kurmio landu, nervas ima  mad.gif

Mane kurmiai ir atakuoja, sodinsiu pupų ir kabinsiu varpelius blink.gif
O man nesiseka su šiltnamiu unsure.gif Pastatė "meistrai"- vienas galas 2,8m pločio, o kitas 1,9m verysad.gif Vidurinė eilė nebesigauna cry.gif Kur aukštaūgius sodinti ..
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 18, 15:25)
Mane kurmiai ir atakuoja, sodinsiu pupų ir kabinsiu varpelius  blink.gif
O man nesiseka su šiltnamiu  unsure.gif  Pastatė "meistrai"- vienas galas 2,8m pločio, o kitas 1,9m  verysad.gif  Vidurinė eilė nebesigauna  cry.gif  Kur aukštaūgius sodinti ..

Tai meistrams reik duoti čierką po darbų, o ne prieš biggrin.gif Ir su simetrija bus viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 18 balandžio 2014 - 14:29