Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Suprem @ 2014 04 23, 13:25)
Va todėl ir mes nedėsim plytelių, nes ne šildymo metu tektų su vilnonėmis kojinėmis vaikščioti biggrin.gif Kažkas sakė visą pirmą aukštą plytelėmis klijavo - įdomu kaip jausmas, kai šildymo nebėra  ax.gif

Mes langus mažinom, siaurinom, geriau pasikoreguoti projektą nei po to likusį gyvenimą nervintis, nes kažkas kliūna  ax.gif

Sveiki  smile.gif

Nu nzn kaip su tom plytelem.. Pas mus tik holas ir virtuve, bet jokio diskomforto nejauciu, nepasakyciau akd labai salta ir nemalonu (gal delto kad pas mus viduj labai silta), kaip tik dabar malonu kad vesiau ten... Nematyciau problemos jei visas pirmas aukstas jom butu, as visdar labai patenkinta savo plytelem ir noreciau jas daugiau kur matyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 23 balandžio 2014 - 14:05
Pas mus dabar virtuveje plyteles ir siuo metu man sala kojos. Vis delto desime virtuveje plyteliu pora eiliu smile.gif Kokios plyteles pas Jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2014 04 23, 14:46)
Nu nzn kaip su tom plytelem.. Pas mus tik holas ir virtuve, bet jokio diskomforto nejauciu, nepasakyciau akd labai salta ir nemalonu (gal delto kad pas mus viduj labai silta), kaip tik dabar malonu kad vesiau ten... Nematyciau problemos jei visas pirmas aukstas jom butu, as visdar labai patenkinta savo plytelem ir noreciau jas daugiau kur matyti 4u.gif

dabar sedziu basas virtuveje, saules ji gauna tik iki 12.00 ir ka, nesalta kojoms..........
kokia patalpos temperatura tokia ir grindu. +24 rodo
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2014 04 23, 18:54)
dabar sedziu basas virtuveje, saules ji gauna tik iki 12.00 ir ka, nesalta kojoms..........
kokia patalpos temperatura tokia ir grindu. +24 rodo

Na nezinau... cia arba taip sakoma nes reikia kazkaip pateisinti, arba jusu kojos prie salcio priprato biggrin.gif Nes man ir ant naturalaus parketo nesilta basomis biggrin.gif O kaip jau minejau pas giminaicius visas pirmas aukstas vien plyteles nes grindinis. Tai si savaitgali net 2 dienas ten sveciavomes. Nu tikrai baisiai nemalonu basomis, bet tikrai nera pasaulio pabaiga jei del vienokiu ar kitokiu priezasciu reiktu rinktis butent plyteles smile.gif
Pagalvojau, kad laminato ir sudejimas turetu daug pigiau kainuoti... juk net pats ta padaryt gali jei noro ir laiko tam turi smile.gif Aisku mano vyras laiko netures tai teks meistriukui ta darba atlikti.
Atsakyti
Aš vis dar galvoju apie plyteles pirmame aukšte, na domina ir kitos alternatyvos, bet kiek skirtingų atsiliepimų... Vieniems tai labai šalta ir nepatinka, kitiems gerai... Jaučiu, kol ant savo kailio nepabandysiu tol galutinės nuomonės neturėsiu... Mane labiausiai nervina kitų medžiagų savybė, kad jos sulaiko šilumą (na bent jau aš taip suprantu...) Svarsčiau kaip alternatyvą PVC lenteles - savybės geros, bet natūroj pačiupinėjau, pauosčiau (kvapas ne kažką...), nelimpa man jos...

QUOTE(jova @ 2014 04 23, 14:46)
Nu nzn kaip su tom plytelem.. Pas mus tik holas ir virtuve, bet jokio diskomforto nejauciu, nepasakyciau akd labai salta ir nemalonu

QUOTE(Suprem @ 2014 04 23, 18:47)
Pas mus dabar virtuveje plyteles ir siuo metu man sala kojos.

QUOTE(litunas @ 2014 04 23, 19:54)

QUOTE(JEma @ 2014 04 23, 20:42)
Na nezinau... cia arba taip sakoma nes reikia kazkaip pateisinti, arba jusu kojos prie salcio priprato biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 04 23, 08:59)
Matai, koznam mieste savos taisykles (paskaityk Kauno diena snd, kaip aiskinami istatymai) )  smile.gif
Pridavinejau, ir niekam tie matmenys nebuvo idomu.... Ir taip ne karta...

va,va.kur nueisi,kiekvienas savaip ciulba. As buvau rajono statybu inspekcijoje.. O kai klausinejau mokesciu inspekcijos kas gali be uzmokescio dirbti tai Vilnius viena ciulbejo,Siauliai kita.. Geriausia vadovautis tais su kuriais teks bendrauti ateityje3,o kas vyksta kitoj parapijoj koks skirtumas.
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 04 23, 09:25)
Kur kur cia ? g.gif

Mes vieno lango atsisakem, kas dabar bus? biggrin.gif

Man irgi idomu..Kas dabar bus... Gal nepastebes bigsmile.gif

Dangu studija ten kur buves dubingiu salonas. Priesais ginklu parduotuve..
Atsakyti
sveiki,
kiek kainuoja siuo laikotarpiu trinkeliu klojejai? Ir kas I ta kaina isskaiciuota, turiu omeny kaip aplink trinkeliu apibetonavimas ieina I kaina ar mokama papildomai?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 04 23, 11:24)
Laba diena  4u.gif

O kokios arsios diskusijos smile.gif Nu as irgi tos nuomones, kad geriau pasidaryti iskart projekta toki kokio norisi... As norejau langa praplatinti kokiais 20cm, bet architektas sake kad reikes korekturos, tai iskart atmeciau ta minti. O 2cm tai tikrai nieko Juk kai galutinai apsidirba langai tai ir nebesuprasi kiek tu cm...

Biesai, kas per grindys? Kur cia buvai? O kaip jos draugauja su grindiniu sildymu? bet kazkaip speju kad gal nebesimetyti ir rinktis laminata... Nors pamatyti idomu...

As tik sildomom grindim ir ziuriu. jei nusiteike isleisti 80-90 litu uz kvadrata tai prasom i grindu studija. (jau rasiau kur) Mane uzkabino ta danga su lukstu. Plona kaip laminatas,o atrodo tai liuksiskai. Tiesa jie viena vieninteli pavyzdi turi naturoje,kitos spalvos is katalogo. O pvc lenteles matau puikia galimybe panaudoti vonioje.. (ne ant grindu)
Papildyta:
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 04 23, 12:33)
Laba diena, labai įdomu pamatyti, reiks irgi užlėkt pas juos...

Čia kaip suprantu firma DANGU STUDIJA Vytauto 125-21 ?
http://www.dangustud.../kontaktai.aspx

O šiek tiek ne į temą SENUKAIS labai busivyliau: kainos aukštos net su 30% nuolaidom, konsultantai nelabai išmanantys, asortimentas irgi nėra stebuklai... Ar čia tik man taip atrodo... g.gif

Taip,sita studija.

Kas liecia senukus tai ir as nusivyliau.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 04 23, 21:04)
Aš vis dar galvoju apie plyteles pirmame aukšte, na domina ir kitos alternatyvos, bet kiek skirtingų atsiliepimų... Vieniems tai labai šalta ir nepatinka, kitiems gerai... Jaučiu, kol ant savo kailio nepabandysiu tol galutinės nuomonės neturėsiu... Mane labiausiai nervina kitų medžiagų savybė, kad jos sulaiko šilumą (na bent jau aš taip suprantu...) Svarsčiau kaip alternatyvą PVC lenteles - savybės geros, bet natūroj pačiupinėjau, pauosčiau (kvapas ne kažką...), nelimpa man jos...

Giedrute,man taippat tos PVC nelabai limpa,bet kita vertus jos neprastesnes uz laminata,o plonumas ju zenklus,vadinasi siulumos laidumas bus gerokai geresnis. Tai vat ir mastai..Ka rinktis.. Praktiskuma ar tai kas miela sirdziai... biggrin.gif
Papildyta:
Sendiena geotermininkai pagaliau ivede grezini i nama.. Norejo zarazos suhalturinti,bet pagavau bigsmile.gif Norejo uzkasti grezinius,ju neuzpyle zvyru.. Sakau pilkit- o vienas akis isputes- kiek darbo.. Na,teko virsininkui suktelt,iskart atsirado noras dirbti.. lotuliukas.gif bet viena dalyka supratau- tikrinti,tikrinti ir dar karta tikrinti visus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2014 04 23, 20:13)
sveiki,
kiek kainuoja siuo laikotarpiu trinkeliu klojejai? Ir kas I ta kaina isskaiciuota, turiu omeny kaip aplink trinkeliu apibetonavimas ieina I kaina ar mokama papildomai?
blush2.gif

apie 30 už kvadratą, čia grynai klojimas, betonavimai, skaldos ir t.t. papildomai 4u.gif bordiuru dejimas irgi atskirai...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2014 04 23, 22:03)
apie 30 už kvadratą, čia grynai klojimas, betonavimai, skaldos ir t.t. papildomai 4u.gif bordiuru dejimas irgi atskirai...

nu ir kainos doh.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 23, 20:29)
Sendiena geotermininkai pagaliau ivede grezini i nama.. Norejo zarazos suhalturinti,bet pagavau  bigsmile.gif  Norejo uzkasti grezinius,ju neuzpyle zvyru.. Sakau pilkit- o vienas akis isputes- kiek darbo.. Na,teko virsininkui suktelt,iskart atsirado noras dirbti.. lotuliukas.gif  bet  viena dalyka supratau- tikrinti,tikrinti ir dar karta tikrinti visus.. doh.gif

Nu p...-ec doh.gif , tokius reikia nusaut! Tai kaip sitaip galima?! Taip iseina, kad as pvz. moku minimum 14000lt vien tik uz du grezinius, nekalbu apie horizontalu kolektoriu ir t.t, o jie pasako, kad daug darbo?! doh.gif .
O zvyras buvo Jusu pasirupintas ar buvo pirkta is ju ir jie atsiveze pries pradedant darbus?
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 04 23, 23:29)
Nu p...-ec  doh.gif , tokius reikia nusaut! Tai kaip sitaip galima?! Taip iseina, kad as pvz. moku minimum 14000lt vien tik uz du grezinius, nekalbu apie horizontalu kolektoriu ir t.t, o jie pasako, kad daug darbo?! doh.gif  .
O zvyras buvo Jusu pasirupintas ar buvo pirkta is ju ir jie atsiveze pries pradedant darbus?

Tas ir yra kad jie nesirupino zvyru,sake tipo su laiku grezinys pats uzgriuna,uzsiplauna. Antras protingesnis vaikis sake grezinys pats uzsiplauna sulig gruntiniu vandeniu. Panasei jis buvo teisus nes zvyro tikrai nereikejo tiek daug kad uzpilti 60 metru i gyli.. bet supyle pakankamai daug.. Kilo itarimas kad tiem kurie nepriziurejo jie tik uzkasdavo grezinius ir viskas.. O poto ir aisku kodel geoterminis nera ekonomiskas... Nes greziniai nedirba kaip reikiant.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 24 balandžio 2014 - 04:43