mano durys apie du su puse medines sukazkokiais sluoksniais,su dviem stikliukais, nudazytos is lauko is vidaus naturali spalva,,jokiu faneruociu juriniu,normalios geros durys, dar papildomai lentele su tarpine prie staktos pridejo kad saltis neitu, pirma ziema gerai atbuvo.ir nereik jokiu penkiu tukstanciu. is Valmedzio cia. kiekvienam pagal kisene.ir priesgaisrines padare irgi is katilines i hola mediniu pavirsium. kaip dare nebeprisimenu,kokie ten sluoksniai.
seniau del dazu klause,tai mano lubos siroplast ,gal tokiu nebeimciau, turi truputi geltonumo,bet nesuprasi,balta ir tiek,sienos eskaro ,holui stipresni trinciai,virtuvei ir svetainei mazesnio tvurtumo,geri dazai,valosi gerai.Vonios lubos ir sienu dalis Luja,labai atsparus dregmei.
Aciu uz informacija,reikes su jais susisiekti. Nejauciu kaifo mokedamas tokius didelius pinigus,bet jei kitur nerasiu tai mokesiu. Man netik duru reikia bet kad jos tarnautu ilgai butu siltos ir nebutu problemu su jomis po 5-10 metu. Ziuriu jie turi indentiska modeliuka ,toks koks patinka man