Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Kas per norai tokie uz 4.5??? Jau durys su U-0,5 iseina. biggrin.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 04 30, 18:14)
Ziuriu su mano 'kukliais' norais iejomo duru pigiau negu 4,5 t nenusipirksiu.. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 04 30, 20:56)
Kas per norai tokie uz 4.5???  Jau durys su U-0,5  iseina.  biggrin.gif

U gerokai prastesne.. Dazytos durys su jurine fanera kaina prasideda nuo 2500. poto viskas pliusuojasi. pastiprinta asa spyna plius 300 , 100 litu uz juosteliu israuzyma duryse,100 litu dar uz kazka ax.gif /410 litu uz salia duru einanti 50 cm plocio langiuka,1090 litu uz 5 stiklo pakeciukus,300ir vel nepamenu uz ka blush2.gif . kaina 5050 minus 300 nuolaida. 4750 na,manau galima dar 150 numesti...
Reikes susisiekti su firma kur Vyriukas daresi.
Gal esi kurnos mates apsiltintu priesgaisriniu duru? Reiktu is garazo i kambari.. vat cia tai galvos skausmas nes tokiu duru varza u 1,7 doh.gif (mazdaug)
Atsakyti
Pas mane katilines durys i sildoma tambura. Tad nesidomejau. Kazin ar ir priesgaisrines desiu g.gif

Norai tavo nemazi estetikai, tad ir kainuos
Musiskai - zymiai paprastesni - vienas vertikalus langelis tamburo sviesai.
Daugiau - standartas. Spyna manau namu neisgelbes, kai salia 3x3m virtinos. biggrin.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 04 30, 19:35)
U gerokai prastesne.. Dazytos durys su jurine fanera kaina prasideda nuo 2500. poto viskas pliusuojasi. pastiprinta asa spyna plius 300 , 100 litu uz juosteliu israuzyma duryse,100 litu dar uz kazka  ax.gif /410 litu uz salia duru einanti 50 cm plocio langiuka,1090 litu uz 5 stiklo pakeciukus,300ir vel nepamenu uz ka  blush2.gif . kaina 5050 minus 300 nuolaida. 4750 na,manau galima dar 150 numesti...
Reikes susisiekti su firma kur Vyriukas daresi.
Gal esi kurnos mates apsiltintu priesgaisriniu duru?  Reiktu is garazo i kambari.. vat cia tai galvos skausmas nes tokiu duru varza u 1,7 doh.gif  (mazdaug)

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 04 30, 21:43)
Pas mane katilines durys i sildoma tambura. Tad nesidomejau. Kazin ar ir priesgaisrines desiu  g.gif

Norai tavo nemazi estetikai, tad ir kainuos
Musiskai - zymiai paprastesni - vienas vertikalus langelis tamburo sviesai.
Daugiau - standartas. Spyna manau namu neisgelbes, kai salia 3x3m virtinos.  biggrin.gif

Uztai ir sakau-pagal mano norus. Del spynos as tapati manau..... Galetu aisku deti viena ilga langiuka,butu pigiau,bet jis taip man primena daugiabuciu kaikurias laiptines.. doh.gif
Atsakyti

mano durys apie du su puse medines sukazkokiais sluoksniais,su dviem stikliukais, nudazytos is lauko is vidaus naturali spalva,,jokiu faneruociu juriniu,normalios geros durys, dar papildomai lentele su tarpine prie staktos pridejo kad saltis neitu, pirma ziema gerai atbuvo.ir nereik jokiu penkiu tukstanciu. is Valmedzio cia. kiekvienam pagal kisene.ir priesgaisrines padare irgi is katilines i hola mediniu pavirsium. kaip dare nebeprisimenu,kokie ten sluoksniai.
seniau del dazu klause,tai mano lubos siroplast ,gal tokiu nebeimciau, turi truputi geltonumo,bet nesuprasi,balta ir tiek,sienos eskaro ,holui stipresni trinciai,virtuvei ir svetainei mazesnio tvurtumo,geri dazai,valosi gerai.Vonios lubos ir sienu dalis Luja,labai atsparus dregmei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 30 balandžio 2014 - 23:33
QUOTE(airise @ 2014 05 01, 00:03)
mano durys apie du su puse medines sukazkokiais sluoksniais,su dviem stikliukais, nudazytos is lauko is vidaus naturali spalva,,jokiu faneruociu juriniu,normalios geros durys, dar papildomai lentele su  tarpine prie staktos pridejo kad saltis neitu, pirma ziema gerai atbuvo.ir nereik jokiu penkiu tukstanciu. is Valmedzio cia. kiekvienam pagal kisene.ir priesgaisrines padare irgi is katilines i hola mediniu pavirsium. kaip dare nebeprisimenu,kokie ten sluoksniai.
seniau del dazu klause,tai mano lubos siroplast ,gal tokiu nebeimciau, turi truputi geltonumo,bet nesuprasi,balta ir tiek,sienos eskaro ,holui stipresni trinciai,virtuvei ir svetainei mazesnio tvurtumo,geri dazai,valosi gerai.Vonios lubos ir sienu dalis Luja,labai atsparus dregmei.

Aciu uz informacija,reikes su jais susisiekti. Nejauciu kaifo mokedamas tokius didelius pinigus,bet jei kitur nerasiu tai mokesiu. Man netik duru reikia bet kad jos tarnautu ilgai butu siltos ir nebutu problemu su jomis po 5-10 metu. Ziuriu jie turi indentiska modeliuka ,toks koks patinka man L 004
Atsakyti
Atrodo visai nieko, bet manau jos gana saltos (medinukai megsta vata kist ten 5cm).
Sestad reiks prasinest pro jusu g-tojus biggrin.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 05 01, 04:01)
Aciu uz informacija,reikes su jais susisiekti. Nejauciu kaifo mokedamas tokius didelius pinigus,bet jei kitur nerasiu tai mokesiu. Man netik duru reikia bet kad jos tarnautu ilgai butu siltos  ir nebutu problemu su jomis po 5-10 metu. Ziuriu jie turi indentiska modeliuka ,toks koks patinka man L 004

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 05 01, 05:01)
Aciu uz informacija,reikes su jais susisiekti. Nejauciu kaifo mokedamas tokius didelius pinigus,bet jei kitur nerasiu tai mokesiu. Man netik duru reikia bet kad jos tarnautu ilgai butu siltos  ir nebutu problemu su jomis po 5-10 metu. Ziuriu jie turi indentiska modeliuka ,toks koks patinka man L 004

patikimi zmones man rekomendavo www.metiga.lt duris tik kad man toli buvo vaziuot derint ju nesirinkau o kiek teko bendrauti telefonu tai turi visokiu geru variantu ir uzpildytu pulioretanu ir kitokiu ir kainos nebuvo aaukstos galit pabandyt sussisiekt
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 30, 19:34)
Asmodas,duruva taippat labai panasiai.

turiu kontaktus kas gamina duris analogiskas asmodui (buves ju darbuotojas) kaina apie 1000 lt mazesne nei asmodas jei kam reikia i PM (klaipedos kraste)
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 05 01, 08:51)

turiu kontaktus kas gamina duris analogiskas asmodui (buves ju darbuotojas) kaina apie 1000 lt mazesne nei asmodas jei kam reikia i PM  (klaipedos kraste)

Man reikia, o kas tas PM g.gif

Ir dar ieskom tinkuotoju kontaktu, kas galit, rekomenduokit rolleyes.gif

Labas rytas
Atsakyti
Oj mes su durim irgi vargstam vis dar sad.gif Durniausia kai norisi siltu, geru ir dar su specifiniais reikalavimais. Mums irgi reikia va su tomis linijomis ir dar privalu kad liniju aukscius sugaudytu idealiai su garazo vartu linijomis sad.gif
Lyg estiskas paskaiciavo 2500, o jei su 3 fiksaciju ASSA spyna tai 3000... U - 0,92.... Beremes, kas mus labai tenkina. Tai nezinau... del spynu tai nieko nenusimanau, bet kazkaip irgi mastau ar cia verta investuot i spyna kai aplink tiek vitrinu, garazo vartai, plastikines durys i katiline biggrin.gif
Kur geriausios nuolaidos Elica gartraukiams???
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 05 01, 09:30)
Man reikia, o kas tas PM  g.gif

Ir dar ieskom tinkuotoju kontaktu, kas galit, rekomenduokit  rolleyes.gif

Labas rytas

private message turbut biggrin.gif kas anglu mokosi g.gif

pas mus nuo pirmadienio tinkuoja, jei ka, skambinkit maniskiui, pasidalins smile.gif

atsilike mes, neturim nei kriaukliu, nei voniu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 30, 19:14)
Ziuriu su mano 'kukliais' norais iejomo duru pigiau negu 4,5 t nenusipirksiu.. doh.gif

QUOTE(Suprem @ 2014 05 01, 13:47)
private message turbut biggrin.gif kas anglu mokosi g.gif

pas mus nuo pirmadienio tinkuoja, jei ka, skambinkit maniskiui, pasidalins smile.gif

atsilike mes, neturim nei kriaukliu, nei voniu dar biggrin.gif

Anksciau ar veliau turesit:) kai apdaila prades tai iskart reikes nes paskui gali varztai neatitikt ir tt.
Atsakyti