QUOTE(DEM @ 2014 04 16, 10:32)
DEM, na tu šaunuolė! Kad daugiau tokių originalių svočiučių ant svieto būtų!
Dėl spausdinimo, kiek kam skambinau ar internete ieškojau, berods ta bstudija ir bus pigiausia...
O šiaip padaryk kokį 10-15 vnt, paskaičiuok artimiausius ir jaunuosius, o kitiems pasiskaityti palik, arba nespalvotus paprastus pasiūlyk likusiems.
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 16, 12:37)
Spaustuvė www.printela.lt
Pamenu ir tą

Aš jaučiu šituos Urme susipirksiu

Aš gamtoje turiu 2 panašius žaidimus: vienas tas su kaklaraiščiais, kitas - iš tualetinio popieriaus surišti kaspiną. Abu daryt, tai gal jau sviestas sviestuotas būtų, ane?
Ačiū už nuorodą, mieloji. Užklausiau kainos printelos, tai jie dar neatsakė. Parašysiu, ką pasiūlė.
O dėl žaidimų, man visai gerai atrodo abu. Gali kaklaraiščio rišimą duoti merginoms, o vyrams kaspiną damai rišti.
QUOTE(tianaa @ 2014 04 16, 13:36)
Gal galite aprašyti žaidimą su kaklaraiščiais? ačiū
Atsiversk 17 langą, ten rasi sąrašiukais su žaidimais, įskaitant kaklaraiščius. Nepatingėk paskaityti
QUOTE(liojka @ 2014 04 16, 17:15)
Galvojau ir as uzsisakyt, bet kazkaip atsikandus jau drabuziu is aliexpress. Dazniausiai neatitinka nuotrauku, prasta medziaga arba pasiuvimas, sunku pataikyt su dydziais (jeigu plotis ir geras, tai trumpa viskas dazniausiai). Radau dar rusu puslapiuka, kur daug realiu nuotrauku, tai kazkaip nesuzavejo nei viena:
https://vk.com/album...41068_173336544
Prigązdinai,
liojka, bet radau savo suknutę ten su komentaru 'klass', tai, tikiuosi, viskas gerai bus ir man