Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 09, 21:49)
DEM. Isties nepagalvoji apie organizatores darba???  smile.gif

NE!
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 09, 22:36)
Monikiuxas, o tu tai tikra manikenė! smile.gif lauksim nuotraukos su naująja suknele smile.gif

Nu iki manekenes dar toloka man. Reiktu pilvuka numest, kazko nei sportas neima jo ir ugio prisiaugint. 1.70cm jiems per mazai thumbup.gif Tai va ir stoviu visa para, kad paaukciau, bet Dievulis nusijuoke ir pasake: "Tu gal jau nebestovek, nebeauksi. Senti per ta laika pradejai, manekenems vistiek nebetiksi" lotuliukas.gif
Atsakyti
inevas, suknelė tai jau tikrai wow wow wow  thumbup.gif  ir kur mano akys buvo, kai savo rinkausi...  doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiu mirksiukas.gif , nugi prisiminiau doh.gif dar bateliai užsakyti iš aliexpres turi ateiti doh.gif va taip gal viska ir susirinksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 09, 22:50)

Ui... Taip grieztai, kad net atsokau nuo kompo ekrano biggrin.gif O as visai noreciau tokio darbo.. Bet gal kada, kai uzaugsiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 09, 21:59)
Ui... Taip grieztai, kad net atsokau nuo kompo ekrano  biggrin.gif  O as visai noreciau tokio darbo.. Bet gal kada, kai uzaugsiu..  ax.gif

O aš - ne. Artimam, mylimam ir šiaip brangiam žmogui- visą širdį atiduodu, stengiuosiu, kuo mažiau visko kartoti, kopijuoti, ieškau nematytų prasmingų minčių, atiduodu visą savo širdį. O svetimam? Negalėčiau taip iš visos dūšios, nes turbūt neliktų jos. Naktim net sapnuoju, atsibundu naktį ir galvoju kas kaip kada. O jei negaliu taip čyrai, tai tada nereik visai. Arba tu turi atiduot visa save, arba neverta net pradėt. Šitoks darbas ne šiaip sau- kitam žmogui turi kurti šventę, tam reikia išdalinti save. Nemokėčiau taip padaryti dalim: arba atiduodu save, arba ne.
Ai, suvėliau čia viską doh.gif Einu, pakankinsiu dieduką savo- tegu mąsto pareigas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 09, 23:11)
O aš - ne. Artimam, mylimam ir šiaip brangiam žmogui- visą širdį atiduodu, stengiuosiu, kuo mažiau visko kartoti, kopijuoti, ieškau nematytų prasmingų minčių, atiduodu visą savo širdį. O svetimam? Negalėčiau taip iš visos dūšios, nes turbūt neliktų  jos. Naktim net sapnuoju, atsibundu naktį ir galvoju kas kaip kada. O jei negaliu taip čyrai, tai tada nereik visai. Arba tu turi atiduot visa save, arba neverta net pradėt. Šitoks darbas ne šiaip sau- kitam žmogui turi kurti šventę, tam reikia išdalinti save. Nemokėčiau taip padaryti dalim: arba atiduodu save, arba ne.
Ai, suvėliau čia viską doh.gif Einu, pakankinsiu dieduką savo- tegu mąsto pareigas cool.gif

Tikra šaunuolė, pagarba smile.gif
Atsakyti
O beje, gal jau ir uztikot internete, bet negaliu nepasidalint tokiu groziu, ka uzradau as smile.gif
https://www.google.l...a...her;499;500
https://www.google.l...a...tml;450;246
Nu ir apskritai i google wedding glasses ir rasit daug grozio smile.gif Kazkaip ivedziau, nes sugalvojau, kad jau vienoms vestuvems beveik baigiu ruostis, bet laikas pradeti mamos veselei kraut kraiti biggrin.gif O vestuves bus ta pacia savaite, tik vienos savaitgali, o kitos kazkuria paprasta diena lotuliukas.gif

MAne tai suzavejo dauguma tu tauriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 10 balandžio 2014 - 00:55
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 10, 01:46)
O beje, gal jau ir uztikot internete, bet negaliu nepasidalint tokiu groziu, ka uzradau as smile.gif
https://www.google.l...a...her;499;500
https://www.google.l...a...tml;450;246
Nu ir apskritai i google wedding glasses ir rasit daug grozio smile.gif  Kazkaip ivedziau, nes sugalvojau, kad jau vienoms vestuvems beveik baigiu ruostis, bet laikas pradeti mamos veselei kraut kraiti biggrin.gif O vestuves bus ta pacia savaite, tik vienos savaitgali, o kitos kazkuria paprasta diena  lotuliukas.gif

MAne tai suzavejo dauguma tu tauriu smile.gif

Šaunuolė thumbup.gif , tokiu grožiu radai mirksiukas.gif
Tai tau ta savei tėbus uch bigsmile.gif , kaip sakoma " na pabėguškach" biggrin.gif . Aš ir prieš pora metu mama ištekinau lotuliukas.gif , tai fainai buvo thumbup.gif
Papildyta:
Daba mastau g.gif , kaip čia viskas bus, muzikantai visa programa daro rusu kalba ax.gif , o ka aš darysiu, bus lietuviškai g.gif , kažin mane visi supras doh.gif lotuliukas.gif . Gal jaunuosius pristatyt reiktu irgi rusu kalba g.gif , nebežinau, reiks nuotakos paklausti unsure.gif
Atsakyti
Oj mergnos nu ir plepat thumbup.gif thumbup.gif

Inevas, suer suknele, okas per muzikantai is Vilniaus?

Monikiuxas , posakiu kaiptustovejai ir bandei uzaugti, kad taptum manekene lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

DEM, sulaikrastuku, tai SUPER thumbup.gif , neturiu net ka ir pridurti , labai viskas tobula

Mergaites kas dave nuoroda dezuciu darymui 4u.gif Aciu tikrai geras dalykas thumbup.gif

Merginos, buvau as susitikusi vakar su muzikantais, na ka galiu pasakyti manau bus LIUKS, muzikantas net nustebo, kad mes pirma karta svociausim, o cia kalba buvo apie lietuviskas vestuves, tai as apie karvoju svocios papasakojau, jaunoji net paklause is kur zinau....tada pasakiau kad maciau lietuviskose vestuvese lotuliukas.gif , cia ,kad savo slapto stabo neisduoti. Apie smelio ceremonija muzikantas atidirbes metus nieko negirdejes, as darysiu smelio ceremonija pries seimos zydini, dar su komendantais, cia muzikanto ideja bus 7 komendantai vyrai ir kiekvienas tures po sekretore referente moteri, tai kaip as dziaugiosi nes man irantpeciai su stapariku patinka ir maiseliai kamsteliams rinkti, tai dabar komendantai gaus antpecios, o sekretores maiselius kamsciams rinkti thumbup.gif
Dar pirmas uzsedimas, muzikantas sveikina jaunuosius DAINA, paskui kur buvome pasakojame irgi PORA DAINU karstas, veliau komendantu rinkimai, pora dainu ir viskas, paskui prisesime tik apie 12 val.
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 09, 22:05)
Laikraščio pabaigtuvės thumbup.gif Vyras liko patenkintas, kai pulką pažįsta, tai sakė, pataikiau puikiai: nei per daug, nei per mažai, kukliai, bet taikliai. Fuuuuu karsta.gif Prikroviau daug nuotraukų, angeliukų, tokių vaikiukų meilę rėžinčių. Vyrui patiko toks spalvotas. Po vestuvių, kai išimsiu nuotraukas prižadu pasidalinti, nes jau nuotraukyčių daugoka, bet man gražu. Diplomai irgi jau į pabaigą. Beliko tik komendantams ir kitiems pagalbininkams. Nu judam į priekį po biski ir mes.

nu ale darbininkė!Svočiausim tą pačią dieną,bet aš dar tik idėjas darausi blush2.gif

Tik, žiūriu, mano vestuvių data pasiklydo sad.gif gegužės 24 d.

Kur ji pasiklydo???Jei kalbi apie 1puslapį,tai Lemonai nespėjau info perduoti,vėliau temos redaguot nebeleido.
Atsakyti

Labas rytas svociutes mirksiukas.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 09, 22:05)

na seksi kokia tavo suknute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 09, 15:46)
vaziuodama i miesta ziuriu prie kelio stovi masina o i zvyro kruva ilindus moteriske  biggrin.gif  is kart toptelejo mintis - busima svocia iesko akmenuku 

lotuliukas.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 16:11)
Bet pati esu žema, 160 cm, vidutinio kūno sudėjimo, tai vis bijau, kad netiks man ilga  g.gif

Aš rinkau, bet šiandien ne ant žvyro krūvos  lotuliukas.gif  Vėl stumdžiau vežimą ir pakelėse ieškojau. Tai visai fainų, plokščių radau  ax.gif Kai tupėjau prie akmenukų viena moteriškė net užklausė, kokio lobio ieškau

Na aš tik 6 cm aukštesnė, bet net minties nebuvo, kad dėl ūgio reikia trumpą dėtis g.gif

Oi merginos, apsisiusiot galima lotuliukas.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 09, 16:16)
Is EBAY as jau antra progine suknele perku.

O super, kad yra konsultantė bigsmile.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 09, 16:31)
Tai mes busim Tavo naujos drauges, atleksim i sukne Tave italpinti  tongue.gif  Drauga nelaimej pazinsi 

lotuliukas.gif

Sakyčiau, nelabai skiriasi pirmoji nuo foto thumbup.gif
Bet koookia tu figūrna, pavydžiu wub.gif

QUOTE(DEM @ 2014 04 09, 17:29)
Aprašiau pulką, dabar pasakykit savo nuomonę, ką reik pataisyt, ką išbraukt, ką papildyt.

Man labai patiko thumbup.gif
Mąstau, kaip apvogt idėją blush2.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 17:38)
Jau kokia pora metų aukštakulnių užsidėjus nebuvau, kažin, kaip čia seksis 

Treniruokis, saulele 4u.gif
Aš ir tik nesenai ant aukštakulnių perėjau. Nėra kada vaiką auginant juos nešiot biggrin.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 09, 22:05)

Nu sukutė wub.gif Labai super thumbup.gif
Atsakyti