QUOTE(kaktuselis @ 2014 10 28, 11:44)
Receptu prašom pasidalinti
kad nelabai turiu kuom dalintis: cukrus, druska, actas, vanduo, prieskoniai- is akies. o jei tiksliau- marinata ragauju- turi but saldziarugstis toks. kas karta vis biski kitaip gaunasi. bet plius minus- gerai

ciliukus i svarius sausus puslitriukus, plius ziupsnelis metu, ziupsnelis ciobreliu, ziupsnis baziliku ar kitokios zoles kurios tuo metu turiu po ranka, plius cesnako skiltele. uzpilu karstu marinatu ir pasterizuoju apie 20 minuciu. uzsuku, apverciu ir vsio...
jalapenai man patiko tuom, kad storos mesingos sieneles ir plona skurele. nu ir ne per astrus...skirtingai nuo parduotuviniu koncervu - kur jelapenai kazkokie minksti subliuske, man jie gavosi tokie traskus kaip agurkeliai.
kol kas dar neragavau marinuotu red cery. gal irgi labai patiks