Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Jua gal kas sėjate?smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 08, 20:16)

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
KELKIT UODEGAS AR KUR IS JU NEBUSIT CIONAIS ?:0

https://www.facebook...0...e=1
Atsakyti
Merginos, gal turite atliekamų porą-keletą jelapeno sėklyčių. Aštriai nevalgau, bet labai noriu pabandyti auginti... blush2.gif Galėčiau mainais pasiūlyti kitokių sėklyčių: apvalių morkų, apvalių geltonų agurkų Lemon apple, moliūgų ar pomidorų.
Atsakyti
QUOTE(Ksysia @ 2015 01 08, 19:24)
Merginos, gal turite atliekamų porą-keletą jelapeno sėklyčių. Aštriai nevalgau, bet labai noriu pabandyti auginti... blush2.gif Galėčiau mainais pasiūlyti kitokių sėklyčių: apvalių morkų, apvalių geltonų agurkų Lemon apple, moliūgų ar pomidorų.

dėl jalapenų neverta net mainų organizuot, gal kuri kaunietė pasakys, kur perkamos, tai tikrai ne deficitas
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 08, 19:16)

jau yra prisipažinusių, kelis puslapius atgal pavartykit smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kur perkat čili sėklas Habanerų, Lietuvoje yra ar ne? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 08, 21:23)
Sveikutės, kur perkat čili sėklas Habanerų, Lietuvoje yra ar ne? Ačiū

aš pirkusi www.paprikos.lt Tik kainos didokos. bet kokybė mane tenkino. O jų daug gi ir nereikia biggrin.gif aš jau bandau www.sodui.lt kalbinti, nes reikia paprikų sėklų. Man iš jų nepamainomos iki šiol buvo Bontempi, bet ir dar vieną veislę sakau pabandymui įsimečiau į krepšelį. Tik kad kainos nesurašytos, tai gal neturi......... aisiu paverkti tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 01 08, 22:17)
aš pirkusi www.paprikos.lt Tik kainos didokos. bet kokybė mane tenkino. O jų daug gi ir nereikia  biggrin.gif  aš jau bandau www.sodui.lt kalbinti, nes reikia paprikų sėklų. Man iš jų nepamainomos iki šiol buvo Bontempi, bet ir dar vieną veislę sakau pabandymui įsimečiau į krepšelį. Tik kad kainos nesurašytos, tai gal neturi.........  aisiu paverkti tada  biggrin.gif

Sveikos, gal patarsit kaip surasti sodui lt paprikų, aš tik pomidorus randu g.gif Kažkaip man daugiau nieko nerodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2015 01 08, 22:49)
Sveikos, gal patarsit kaip surasti sodui lt paprikų, aš tik pomidorus randu g.gif Kažkaip man daugiau nieko nerodo blush2.gif

Daržovių sėklos profesionalams-tada į pačią apačia-

Kitos daržovių sėklos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(januxs @ 2015 01 08, 22:58)

Kitos daržovių sėklos  4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(januxs @ 2015 01 08, 22:58)

Kitos daržovių sėklos  4u.gif

Nu vat puslapis tai man ju visai nepatinka. Galetu but kainos atskirai viso asortimento surasytos. Arba as irgi nerandu. Nors praeitais metais tikrai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ksysia @ 2015 01 08, 19:24)

Parsisiunčiau šiuos prieš naujus metus http://www.ebay.co.uk/itm/281338191337, jei tinka, galiu kelias sėklytes perleisti
Atsakyti
Prisiminiau, kad pernai kazkas Pepperochini ar kazka panasaus augino. Tas svelnaus astrumo paprikeles ilgas, kaip ant picu deda. Kaip pavyko? Gal kas seklomis noretu pasidalyti?
Atsakyti