Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Kritikė @ 2014 05 07, 15:04)
skaitau daugelio merginų klausimus ir atsakymus, kas liečia vt. mergaitės, nebūkit naivios, juk visi žino, kad į vt priima tik pažįstamus, būna ir išimčių, bet nereikia būti naivioms.

o tu pati prie naivių ar tik šiaip skaitinėji šią temą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2014 05 07, 17:43)
Dar norėjau paklausti. Sugalvojau, kad gal vis tik reikėtų ir man išsilaikyti testą ir pasižiūrėjau vtd puslapyje pavyzdį iš 24 klausimų. Padariau vieną klaidą. Tai vat ir idomu, ar ir testuojant klausimai bus panašūs?...O gal yra daug sunkesnių?.... Nes jei panašūs, gal tada ypatingo ruošimosi ir nereikia. Prisiminti tiesiog ir perskaityti aktualias įstatymų redakcijas.

Panašūs, eikit ir laikykit. Jei nepasiseks, juk galima pasimokyt ir laikyt antrą kartą bet kada. Prieš trečią bandymą jau tenka 6 mėn. laukt.
Aš pati ėjau nieko nesimokius ir išlaikiau iš pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 05 07, 22:21)
Panašūs, eikit ir laikykit. Jei nepasiseks, juk galima pasimokyt ir laikyt antrą kartą bet kada. Prieš trečią bandymą jau tenka 6 mėn. laukt.
Aš pati ėjau nieko nesimokius ir išlaikiau iš pirmo karto.

Ačiū. Ką tik užsiregistravau. Dabar traukiuosi aktualias reikalingų įstatymų redakcijas, kad perskaityt, kas pasikeitė per du metus ir atnaujint žinias. Pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2014 05 07, 17:43)
Dėl patekimo į valstybės tarnybą per pažintis, turiu kitą nuomonę. Esu pati laimėjusi be jokių [ažinčių ir pažįstu ne vieną žmogų, kuris taip pat be pažinčių pateko. Tai kad nereikia apibendrinti ir taikyti to paties visiems konkursams.

Dar norėjau paklausti. Sugalvojau, kad gal vis tik reikėtų ir man išsilaikyti testą ir pasižiūrėjau vtd puslapyje pavyzdį iš 24 klausimų. Padariau vieną klaidą. Tai vat ir idomu, ar ir testuojant klausimai bus panašūs?...O gal yra daug sunkesnių?.... Nes jei panašūs, gal tada ypatingo ruošimosi ir nereikia. Prisiminti tiesiog ir perskaityti aktualias įstatymų redakcijas.

Svarbu per kiek laiko issprendet tas uzduotis, VTD pavyzdines tikrai lengvos ir nesunkiai iveikiamos, o tikram teste laiko nebus galvot, vienam klausimui vidutiniskai 1,5 min, ypac sekas tikrai uztrunka... gerai, kad nors ne visas uzduotis atsakyti reikia, o tik puse ju. Antrakart laikant bus daugiau streso, nes jau zinai, kad jei ir sikart nepasiseks, tai pusei metu jokiu konkursu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blicc: 08 gegužės 2014 - 19:33
QUOTE(blicc @ 2014 05 08, 20:30)
Svarbu per kiek laiko issprendet tas uzduotis, VTD pavyzdines tikrai lengvos ir nesunkiai iveikiamos, o tikram teste laiko nebus galvot, vienam klausimui vidutiniskai 1,5 min, ypac sekas tikrai uztrunka... gerai, kad nors ne visas uzduotis atsakyti reikia, o tik puse ju. Antrakart laikant bus daugiau streso, nes jau zinai, kad jei ir sikart nepasiseks, tai pusei metu jokiu konkursu...

Todėl ir klausiau, ar labai skiriasi tikrasis testas. Nes sekos man čia buvo labai paprastos ir aiškios. Aš gal ilgiau užtrukau prie kelių užduočių su netinkamais žodžiais. O su skaičiais aš draugauju nuo darželio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2014 05 07, 16:04)
skaitau daugelio merginų klausimus ir atsakymus, kas liečia vt. mergaitės, nebūkit naivios, juk visi žino, kad į vt priima tik pažįstamus, būna ir išimčių, bet nereikia būti naivioms.

nenusišnekėkit, dalis tokių yra, bet tikrai negalima taip absoliutinti.
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2014 05 07, 16:04)

Neseniai dalyvavau konkurse ir jį laimėjau neturėdama jokių pažinčių, apskritai šiame mieste praktiškai jokių pažinčių neturiu. Tad tikrai būna išimčių smile.gif
Atsakyti
Aš irgi jau po BGT smile.gif Nepasirodė baisiai sunku, bet jau tas skaičiavimas be kalkuliatoriaus doh.gif ir iš įstatymų mažai klausimų buvo.
O sakykit, iš ko ruoštis pokalbiui?Anksčiau tai būdavo pateikiamas teisės aktų sąrašas,o dabar nieko nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 05 09, 12:19)
Aš irgi jau po BGT smile.gif Nepasirodė baisiai sunku, bet jau tas skaičiavimas be kalkuliatoriaus doh.gif ir iš įstatymų mažai klausimų buvo.
O sakykit, iš ko ruoštis pokalbiui?Anksčiau tai būdavo pateikiamas teisės aktų sąrašas,o dabar nieko nėra?  g.gif

Na dabar nepateikia, bet vistiek pagrindas teisės aktai. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri greitai atsakys,noriu pildyti prašymą į VT bet pridedant dokumenta,nėra tarp aukštųjų mokyklų mano kolegijos nurodytos,ranka įrašyti neleidžia,reikia rinktis iš pateikto sąrašo,ką tokiu atveju daryti? 4u.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimukas,registruojuosi pirmą kartą,tai nelabai aišku,reikalvimuose nurodyta pateikti nepriekaištingos reputacijos deklaraciją ir gyvenimo aprašymą,perskaičiau dvi paskutines temas,radau atsakymą,kad reikia pildyti elektroniniu būdu,bet niekur neradau atsakymo,kur konkrečiai.Gal kas galit kokia nuorodą įdėt,ar nurodyt per kokią sistemą pildyt.Labai dėkoju,kas skirs laiko atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2014 05 09, 18:09)
Ir dar vienas klausimukas,registruojuosi pirmą kartą,tai nelabai aišku,reikalvimuose nurodyta pateikti nepriekaištingos reputacijos deklaraciją ir gyvenimo aprašymą,perskaičiau dvi paskutines temas,radau atsakymą,kad  reikia pildyti elektroniniu būdu,bet niekur neradau atsakymo,kur konkrečiai.Gal kas galit kokia nuorodą įdėt,ar nurodyt per kokią sistemą pildyt.Labai dėkoju,kas skirs laiko atsakyti smile.gif

https://www.testavim...public/tutorial
Paaiskinta kur ir kaip pildyti smile.gif
Atsakyti