Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(Sunta @ 2014 04 23, 20:19)
gerai topa nusiausti reikia, as beveik ji visa nuimu su freza. Man per 7-10min nutirpsta su maximiniu removeriu biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Aš ir visada gerai topa nušiaušiu ir po 10 min viskas gražiai nusiima smile.gif
Atsakyti
Oj 4u.gif
IBD Dolomite ir Bing Cheries smile.gif

Lyginsiu, lyginsiu smile.gif tiesiog tie trumieji abu labai skaudziai nuluze. Nesinori iki tiek visu trumpinti sad.gif ataugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ši- @ 2014 04 23, 20:21)
Dėkoju, labai malonu  4u.gif Tai berods tik 6 darbelis sau  blush2.gif

bigsmile.gif Ir tvarkinga labai smile.gif Beje, gražius nagučius labai turite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Feta! @ 2014 04 23, 20:24)
Oj  4u.gif
IBD Dolomite ir Bing Cheries smile.gif

Lyginsiu, lyginsiu smile.gif tiesiog tie trumieji abu labai skaudziai nuluze. Nesinori iki tiek visu trumpinti sad.gif ataugs smile.gif

Tai jau matosi, kur jau ten lyginti biggrin.gif Kas belieka, laukti, kol paaugs smile.gif
Gražiai tas dolomitas žiūrisi, vis noriu įsigyti, bet jau pasiliksiu tą norą rudeniui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 23 balandžio 2014 - 18:27
kazkas klause del progel mango mouse. antra kart ne uz ka nepirkciau sad.gif i odeles liejasi, ziauuuriai skysta, o garbanos kokios buna doh.gif siaubu siaubas, dar nei vienos tokios problematiskos spalvos neturejau doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri norite kooperuotis ir parsisiusti priemones geliniui lakavimui is buynail.com? Siuntimas 25$. Siuncia tiesiai i Lietuva. IBD, HG geliniai lakai per pus gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2014 04 25, 20:33)
Merginos, gal kuri norite kooperuotis ir parsisiusti priemones geliniui lakavimui is buynail.com? Siuntimas 25$. Siuncia tiesiai i Lietuva. IBD, HG geliniai lakai per pus gaunasi  4u.gif

Kai muitus uždės siuntiniui, tai bus dvigubai brangiau nei LT kad prikt biggrin.gif
Tokių dalykų nieks tiesiogiai nesisiunčia, o tik per tarpininkes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2014 04 25, 20:33)
Merginos, gal kuri norite kooperuotis ir parsisiusti priemones geliniui lakavimui is buynail.com? Siuntimas 25$. Siuncia tiesiai i Lietuva. IBD, HG geliniai lakai per pus gaunasi  4u.gif

Nesigauna per pus pigiau. Be to atmete lietuviska kortele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 26 balandžio 2014 - 09:15
QUOTE(Sense @ 2014 04 26, 09:09)
Nesigauna per pus pigiau. Be to atmete lietuviska kortele.

pirkit tik per tarpininke, kitaip daug problemu bus.
Atsakyti
Progel paris rose ir galiukai Senses 930. Visko po du sluoksnius.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 04 26, 11:06)
pirkit tik per tarpininke, kitaip daug problemu bus.

Ačiū už perspėjimą, aš žinau. Bet buvau anoj pusėj, bandžiau pirkti, bet deja, atmetė užsakymą.
Atsakyti
Sveiki,
Noriu prisijungti prie jusu kompanijos smile.gif

Ir turiu toki klausyma ar geliniams lakams HG ir Ba-Ha tinka LED lempos ?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 04 26, 18:57)
Ačiū už perspėjimą, aš žinau. Bet buvau anoj pusėj, bandžiau pirkti, bet deja, atmetė užsakymą.

Svarbu kad kortelė kreditinė būtų, jei debetinė, tai ir atmetė...
Atsakyti