Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(username @ 2014 05 01, 20:11)
o kaip gelish analogai iš kiniečių?žiauriai prasti?

Aš lakuojuosi tik ilgalaikiu, todėl gelių nenaudoju, palyginti negaliu. Emi dažai tikrai nėra būtini, jie tik dailei. Užtenka pradžiai ir akrilinių, nors aš puikiausiai verčiuosi ir be šių. Gelish kinietiškų kopijų yra sočiai. Vieni geresni, kiti visiškas š... jei gaila pinigėlių gelish lakams, tuomet įsigykit tik bazę ir topą šios firmos, o lakų ieškokit Ibd, PN, ezflow, Sn progel. Žinoma, čia Jūsų reikalas, bet aš neinvestuočiau į kiniškus lakus.
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2014 05 01, 19:55)
Aš lakuojuosi tik ilgalaikiu, todėl gelių nenaudoju, palyginti negaliu. Emi dažai tikrai nėra būtini, jie tik dailei. Užtenka pradžiai ir akrilinių, nors aš puikiausiai verčiuosi ir be šių. Gelish kinietiškų kopijų yra sočiai. Vieni geresni, kiti visiškas š... jei gaila pinigėlių gelish lakams, tuomet įsigykit tik bazę ir topą šios firmos, o lakų ieškokit Ibd, PN, ezflow, Sn progel. Žinoma, čia Jūsų reikalas, bet aš neinvestuočiau į kiniškus lakus.

aš galvoju kolkas pirkti UV lako tik kelias spalvas, o vat akriliniu dažu noreciau ivairiu spalvu, po nedieli kieki. gal ką pasiūlytumėt?
beje progel patrauklios kainos, kaip su jais sekasi? smile.gif jei spalvas imčiau progel, tai geriau vis tiek HG bonderi ir top ? ar geriau jau progel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 01 gegužės 2014 - 20:41
Dauguma merginų hg bazę ir topą įvardija kaip pačią pačiausią. Ją ir siūlyčiau įsigyti. Progel lakų pati neturiu, bet manau čia tik laiko klausimas, nes atsiliepimai merginų geri. Dėl akrilinių dažų patarti negaliu, nes piešti nemoku, todėl jų nenaudoju. P.s. bazę ir topą nebūtina derinti prie lakų, t.y. šios priemonės ir lakai gali būti skirtingų firmų.
Atsakyti
mane taip pat domintu geri akriliniai daziukai, su kuriais galima lengvai piesti.... nusipirkau vienus, taciau nesu jais patenkinta smile.gif gal kas rekomendaciju turite ? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit dėl štampukų ir plokštelių.
Kinietukai visi blogi? Ar tarkim pirkti štampuką KONAD, o plokštelės tiks ir kinietiškos? Patirties neturiu, noriu, kad gerai atsispaustų biggrin.gif
Atsakyti
Dėl progel uv lakų tai man darė gelinį lakavimą kartą su viena spalva labai kaprizinga biggrin.gif tokia švelniai rožine, darėm prancūzišką, tai gavosi didelis š schmoll.gif tikiuosi kitos nebus tokios
ir dar kas įdomu, ar tiktų man gelinių nagų priauginimui HG bonderis ir topas? ar reikėtų vis dėl to pirkti bent jau bonderį IBD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 02 gegužės 2014 - 09:42
beje nuiminėjate gelini lakavimą su acetonu paprastu ar perkat removerius progel ir HG?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 05 02, 10:26)
beje nuiminėjate gelini lakavimą su acetonu paprastu ar perkat removerius progel ir HG?

Aš perku ORLY nuėmėją, superinis jis man, tikrai neperku pigiausio acetono, nes tada nagų odelėms kapec būna (bent jau man) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 05 02, 10:31)
Aš perku ORLY nuėmėją, superinis jis man, tikrai neperku pigiausio acetono, nes tada nagų odelėms kapec būna (bent jau man) doh.gif

tą 3 in 1 cleanser?smile.gif
ir dar pagalvojau gal gelisho struktūrinis gelį geriau rinktis vietoj ibd? tada tiks man visi bonderiai? HG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 02 gegužės 2014 - 12:13
Pavasariniai, nagu forma ir kreivas ilgis , drauges pasirinkimas doh.gif
HG Garden Teal Party (2 sluoksniai), tada Gelaq metine (3 sluoksniai) ir PN auksinis zerutis 8.5 (2 sluoksniai)
user posted image user posted image

Aturiu Konad originalu stampuka ir visokiu ploksteliu, originaliu ir kinietisku, cia jau man jokio skirtumo, svarbu originalus stampas ir gerai pigmentuotas lakas jiems daryti mirksiukas.gif

Grynas acetonas yra sakes ne tik odelems, bet po kiek laiko ir nagams. Geriausiai naudoti tam skirtus nuemejus arba Maximini Netto. Yra ir kitu neblogu variantu, paprastam lakui nuiminet geru nuemeju
Be je, Eurokose maciau kazkoki lako nuemeja su acetonu, parasyta, kad tinka ir geliniams naguciams, visai nebrangus buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 04 30, 10:42)
Prancuzu manija pas mane  doh.gif turiu daugiau darbu, bet uzbombarduosit klausimais apie spalvas, o as neatmenu jau tikrai visu  lotuliukas.gif (beja, tikiuosi nepasikartojau su kuriuo nors darbu  blush2.gif )

Man tai labai gražu wub.gif O kas čia per do štampiukai?
Papildyta:
QUOTE(-Ši- @ 2014 04 23, 15:52)
ibd Flirty Flamenco 3sl.,ibd She's Blushing 3 sl.  ax.gif

user posted image

Tikrai labai gražu ir paprasta wub.gif
Čia dvi spalvos?
Atsakyti
Sveiki, ikeliu pora savu lakavimu smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti