Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(lindrukas @ 2014 05 05, 01:21)
Ai, baika cia  irnesakyk.gif

Ir taip uzsimaniau prancuzo dabar smile.gif

As irgi labai noriu prancuzo.Pabandziau 2 nagus daryti-supratau,kad ne man,nemoku verysad.gif
Atsakyti
Ooo pasirodo andorinha ir lindriukas gyvos bigsmile.gif jurgin@ dazniau parodyk darbelius tai visos islenda is uz kampu biggrin.gif
jurgin@ msn labai grazus du paskutiniai wub.gif ir zinoma prancuzas wub.gif dulkes ir blizgius pirstu dengi ar kita technika naudoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 05 05, 05:58)
Pakomentuokite , prašau  4u.gif  žali nagučiai ateje is salono, as dariau tik lakavima, nes mergina nenorejo nieko keisti smile.gif o sviesiu nagu forma taip pat pasidaryta pacios ir taip pat ji ja patenkinta biggrin.gif o, kadangi as savamoksle, tai nagu forma tikrai ne manos ritis smile.gif bet pakomentuokite, kad kitam kartui zinociau  blush2.gif  ax.gif

Cia zinokit gal labiau skonio reikalas 4u.gif Visu pirma jie per ilgi. Bet jei jau ilgu norisi, tai formos turi but idealiai vienodos. jei ziurint i zaliuosius desines rankos didiji ir bevardi pirstus - Vieno galas ziauriai nusmailintas, kitas uzapvalejes daugiau. Nago dildymas darytas neteisingai, per staigus nusmailinimas, leiskit laisvajam nagui truputi daugiau islist pries toki staigu nusiaurinima darydama blush2.gif Ypatingai akis bado antruju desines rankos didysis ir bevardis pirstai. Toks ispudis, kad platesniu nagu savininke teip juos nusidroze troksdama kuo siauresniu nagu ax.gif Ilgi nagai i akis krenta daug labiau nei trumpi, tai jie i idealiai sutvarkyti turetu but. Va cia tobulai sutvarkyti ilgi nagai (Mano skoniui ilgis jau ne, bet forma ideali)

user posted image

Sorry Jolkuce 4u.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 05 05, 06:23)
As irgi labai noriu prancuzo.Pabandziau 2 nagus daryti-supratau,kad ne man,nemoku  verysad.gif

Nu cia dabar biggrin.gif Idealiai grazus tie tavo pracuzai nail.gif
Vat as tai nedristu zaist, nes sau kaire pasidaro, o su nesine niekaip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 05 05, 07:54)
Ooo pasirodo andorinha ir lindriukas gyvos  bigsmile.gif jurgin@ dazniau parodyk darbelius tai visos islenda is uz kampu  biggrin.gif
jurgin@ msn labai grazus du paskutiniai  wub.gif  ir zinoma prancuzas  wub.gif  dulkes ir blizgius pirstu dengi ar kita technika naudoji  g.gif

Gyvos gyvos biggrin.gif Didzioji pertrauka mano nagams. Na dar savaitele ir pulsiu vel lakuotis... Nes dabar tai pavydas grauzia, negaliu i nagu tema list.
Maciau ir tavo paskutiniuosius wub.gif Tyngejau komentuot, bet zinai pati kad puikus, tai negyriau, kad ant lauru neuzmigtum biggrin.gif
Atsakyti
lindruk labai graziai viska paaiskinai pavasarinei, kruva balionciku uz tai 4u.gif 4u.gif pas mane nagai irgi nelakuoti jau nzn kiek laiko, apie priaugintus vis mastau g.gif vakar tik va kojas jau nusitepiau i tai jau laimes pilnos kenes lotuliukas.gif
Atsakyti
Lindruk,

Labai aciu uz paaiskinimus ir kantrybe tai darant, tikrai viska issamei parasete 4u.gif na tik tiek, kad mergina su zaliais naguciai atejo is kitos meistres pas mane pirma karta, formos juk nepakeisiu, , soniuku nepriklijuosiu, kas padaryta jau, tas smile.gif o patrumpinus galima padeti taisyti, bet kaip ir sakiau, mergina labai patenkinta savo nagu forma ir nieko daryti nenorejo blush2.gif smile.gif o antrieji nagai- pacios merginos darbas smile.gif p.s. mano tik lakavimas smile.gif bet tikrai aciu uz pastabas, patarsiu merginoms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine90: 05 gegužės 2014 - 12:10
QUOTE(lilget @ 2014 05 05, 10:54)
Ooo pasirodo andorinha ir lindriukas gyvos  bigsmile.gif jurgin@ dazniau parodyk darbelius tai visos islenda is uz kampu  biggrin.gif
jurgin@ msn labai grazus du paskutiniai  wub.gif  ir zinoma prancuzas  wub.gif  dulkes ir blizgius pirstu dengi ar kita technika naudoji  g.gif

Aha,kazkaip labai tylu cia buvo smile.gif
Zinok kaip kada. Ir su pirstu ir su sepeteliu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 05 05, 12:16)
Aha,kazkaip labai tylu cia buvo  smile.gif
Zinok kaip kada. Ir su pirstu ir su sepeteliu.

O topa naudojate atskira? ar nelieka ant topo sepetelio blizguciu..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 05 05, 13:21)
O topa naudojate atskira? ar nelieka ant topo sepetelio blizguciu..? ax.gif

Naudoju atskira topa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 05, 09:54)
Ooo pasirodo andorinha ir lindriukas gyvos  bigsmile.gif

Hehehe... Gyvos mes, gyvos... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2014 05 05, 10:17)
Sorry Jolkuce 4u.gif

Reikia ikelti karts nuo karto jos senu darbu, taip igaunamas supratimas, kaip turi atrodyti idealus lakavimas, tada ir darbu grazesniu atsiranda. Naujokems tai ypac naudinga.
Atsakyti
na ir dar paskutinis klausimelis, bandziau daryti su vandeniniais lipdukais tuos taip vadinamus zip nails smile.gif bet kazkodel po keliu dienu nuo lipduko nukele topa. gal nedadziovinau pakankamai gerai? bet ir po fenu kisiau, nzn smile.gif gal kuri esate susidurusi smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2014 05 04, 20:48)

Man rods, sitas blizgus lakas bus skirtas efektui suteikti, t.y. geriau ji lakuoti ant kito lako. Kitaip panage svieciasi, nekaip atrodo...
Atsakyti
Sveikos, panos.
Sorry, jeigu jau buvo toks kalusimas. iš kur internetu galima nusipirkti priemonių nebrangių, bandysiu pirmą kartą. (Aišku iš Lietuvos). Lempą jau turiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollif: 05 gegužės 2014 - 15:02