Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(Kristalė* @ 2014 05 16, 19:19)
Tinka cutaseptas f, salicilo spiritukas, viska galima betkurioje vairtineje nusipirkti

as visada salicilio spirita naudoju thumbup.gif

beje, man be bondo puikiai laiko dvi savaites lakavimas thumbup.gif nors bonda buvau nusipirkus. ax.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 05 17, 18:08)

grazu wub.gif
Atsakyti
Jurgin@ as ta naga su stampuku irgi buciau darius su prancuzu, o visa kita tobula wub.gif
Atsakyti
Jurgin@, labai labai tvarkinga ir gražu... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, labai grazi naguciu spalva.. gal zinot kokios spalvytes mazdaug tokios yra?
user posted image
Atsakyti
Merginos kurios naudojat ba-ha priemones, naudojat baze/topas viename? Ar geriau atsirai baze?
Atsakyti
user posted image

Kelios spalvos iš naujesnių HG kolekcijų 4u.gif
- Nude saplvytė iš 'Once upon a dream" kolekcijos, vadinas "She's my beauty". Šeip graži spalva, pasidengė per du sluoksnius, nesigarbaniavo, žiūrėsim ar nekeis spalvos blush2.gif

- Vyšninė iš "Just For You 2 Europe" kolekcijos, vadinas "wine and dine". Pasidengė iš 2 sluoksnių, tik spalva labai garbanojas doh.gif nebent iš permatomų 3 sluoksnių tept, nes antras sluoksnis visas visas susigarbaniavęs buvo, topas išlygino truputį smile.gif
Spalvos šeip ganėtinai atitinka realybę, gal čiut čiut tamsesnės smile.gif Dar gundžiausi iš Just for you 2 europe kolekcijos tokį garstyčių spalvos ir žalių alyvuogių, įdomios spalvos, bet nemanau kad kas jomis lakuotųsi, tai ir nejamiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 19 gegužės 2014 - 15:41
Kažkoks miręs forumas, panos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 05 19, 20:50)
Kažkoks miręs forumas, panos  g.gif

As neturiu nieko idomaus, su paprastu prancuzisku esu.

Atsakyti
Na ir gerai, įkelsiu savo paprastą gyvatuką ax.gif

user posted image

Ant paprastų nagų mano myyyyylimas HG Rendezvous (2sl), gyvačiukui naudota tamsi HG Bella's vampire (1sl) ir po apačia HG All dahlia-ed up (1sl)
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 05 19, 21:14)
Na ir gerai, įkelsiu savo paprastą gyvatuką  ax.gif 

user posted image

Ant paprastų nagų mano myyyyylimas HG Rendezvous (2sl), gyvačiukui naudota tamsi HG Bella's vampire (1sl) ir po apačia HG All dahlia-ed up (1sl)

laaabai grazu. smile.gif kiek bandziau, man tas gyvaciukas nesigauna nrml... Gal galima zingsnis po zingsnio eiga jo?
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 05 19, 23:44)
laaabai grazu. smile.gif kiek bandziau, man tas gyvaciukas nesigauna nrml... Gal galima zingsnis po zingsnio eiga jo?

Labai paprasta smile.gif Ant nagučio per vidurį užlakuoju ryškesne spalva (visada reikia ryškesne, nes tamsus lakas labai nutamsina spalvą, kurį naudosit gyvatės efektui), lempa, po to ant nagučio iš šonų lakuoju ta tamsesne spalva (tik iš šonų), bet galima nežaist ir iš karto visą nagą dengti ryškia spalva, aš iš šonų dar patepu tamsia, nes man tada "gilesnis" tas raštas gaunas smile.gif Na ir vėl lempa. Po to jau per visą nagutį lakuoji tamsią spalvą, pasiimi topą, dantų krapštuką, merki krapštuko galą į topą, ir su tuo lašiuku taškuoji per nagutį (lakas turi būti neišdžiuvęs). Tik greitai tai reikia daryt ir neužsilaukt, nes "persilies" spalvos ir negražiai atrodys smile.gif Tada lempa, topo sluoksnis ir vsio smile.gif Bet svarbiausia, kad gerai matytųsi ta gyvatė, tai labai kontrastingos spalvos, net jei visus nagučius darote bordo spalvos, tai gyvatės efektui naudokite kokią tik turite ryškiausią raudoną ir tt smile.gif
Atsakyti
Mane tai nervina tie mazi taskiukai, kai gyvates efekta darai, niekaip neiseina padaryt be ju, jau regis net neprilieciu nago, vis tiek kai kur pasidaro g.gif
Atsakyti