Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

Si grazu juodai balta,
aistytes su pukeliais wub.gif
Nattnatt su sirdele ir taskiukai labai liux ideja wub.gif
smalsuole tikrai truksta tvarkos blush2.gif bet manau su praktika viskas ateis daugiau pasistenkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 02 birželio 2014 - 08:50
sveikos,
visai nesenai pradejau sau namuose lakuotis nagucius. norejau pasiklausti turbut paprasto, bet man kaip prededanciai painaus klausimo. skirtumai tarp bondo, prepo, praimerio? mastau.gif tarkim sis ir sis?

ir dar nuo ko priklauso, kad po keliu dienu nulakavus, suskilineja lakas ant nagu galiuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 02, 11:13)
sveikos,
visai nesenai pradejau sau namuose lakuotis nagucius. norejau pasiklausti turbut paprasto, bet man kaip prededanciai painaus klausimo. skirtumai tarp bondo, prepo, praimerio? mastau.gif tarkim sis ir sis?

ir dar nuo ko priklauso, kad po keliu dienu nulakavus, suskilineja lakas ant nagu galiuku? g.gif

PN prekese nieko nenusimanau. Nagams nebenaudoju jokio nuriebalintojo.
Skilineja jums lakas ar topas? Mano HG topas kartais suskyla, bet nekreipiu i tai demesio.
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 02, 12:13)
sveikos,

googlinau googlinau...
bondas ir prepas nuriebalintojai, o primeris priauginimui - teisingai supratau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tweety*: 02 birželio 2014 - 11:51

QUOTE(*tweety* @ 2014 06 02, 09:51)
googlinau googlinau...
bondas ir prepas nuriebalintojai, o primeris priauginimui - teisingai supratau? biggrin.gif

bondas tepamas pirmas jis kaip suprantu padeda lakui ilgiau laikytis. tada dedasi primeris(base coat/foundation), jis islygina naga ir paruosia lakavimui, nu kaip makiazo pagrindas smile.gif tada nulakuoji ir td dedi top coat kuris apsaugos nagu lako spalva, kad ilgiau laikytusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Ši- @ 2014 06 01, 18:46)
Bluesky lakais nusivyliau.Turiu du,bet abu po 3,4 dienų pradeda atsilupinėt.O gal blogai kažką darau...Kiek jums jis laiko?

man tai laisvai savaite atsilaike, tik nusivaliau, nes pradejo ataugti nagai ir siaip spalva nusibodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsuole_as @ 2014 06 01, 19:44)
ateinu ir as su keletu savo darbeliu  4u.gif

kaip tas juodas gelytes pasidarei? ten lipdukai kokie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattnatt: 02 birželio 2014 - 16:54
QUOTE(lilget @ 2014 06 02, 07:49)
Si grazu juodai balta,

Dėkoju 4u.gif

Atsakyti
Ieškome modelių nagų priauginimui, korekcijai, bei manikiurui+geliniam lakavimui. Veikmas vyksta Vilniuje, 2014 06 06,07,08,09,10 dienomis. Viskas nemokamai.

Mokymus veda tarptautinės klasės meistrė, daugelio čempionatų teisėja ir nugalėja Viktoriia Klopotova, tad po priauginimo ar kitu Jums suteiktu paslaugu dziaugsites tobulai sutvarkytais nagais.

Rašykite PM. smile.gif

Mokymu orgazatorius- Tarptautinis nagu estetikos mokymo centras.

Placiau pasidomejimui rasite CIA
Apie destytoja: cia
Atsakyti
Parodysiu ir aš va paskutinį darbelį smile.gif Neatsimenu spalvos pavadinimo, beje nuotraukoj nėjo jos perteikt,ji labiau barbiška tokia. Žinau kad CCN berod taip vadinasi firma 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Nepamenu ką esu rodžius ir ko ne hihihi.gif
bluesky 80559
user posted image
bluesky a58
user posted image
Papildyta:
na ir dar pora :
CND Hollywood o tas vienas nagutis blusky 80559+IBD All that glitters user posted image
bluesky a12
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 06 02, 19:35)
CND Hollywood o tas vienas nagutis blusk...

Grazus darbai, bet Hollywood nuotraukoje stipriai neatitinka realybes...
Atsakyti
Prisiziurejau Facebooke visokiu groziu, kur tik idomesnis lakavimas, ziuriu Indigo lakai. Gal kas naudojat juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 06 03, 13:15)
Prisiziurejau Facebooke visokiu groziu, kur tik idomesnis lakavimas, ziuriu Indigo lakai. Gal kas naudojat juos? g.gif

Man rods, Sunta syki apie juos pasakojo. Jei tiksliai pamenu, ne visai pozityviai. Tirstoki jie ar panasiai g.gif
Atsakyti
Labai prasau patarimu mamytes, esu pradedancioji, labai daug dabar firmu siulo gelinius nagu lakus. Suprantu, kad vieningos nuomones, kuris geriausias ar blogiausias, nera, taciau vistiek per patirti galbut galetumete patarti, kurie labiau verti demesio, o kurie atvirksciai, turi nemazai trukumu, ACIU LABAI ATSAKIUSIOMS IR PADEJUSIOMS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti