Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

[quote=Allivo,2014 05 06, 07:26]
Zuzzy, labai labai liudna del Taves verysad.gif daznai pagalvodavau kaip Jums sekasi. Stiprybes Jums 4u.gif
[/quot

Keberiokst, aciu uz palaikyma..
Allivo, dekui, as irgi vis pagalvoju apie Jus..
Norejau pasidalinti gimus vaikams sekmes istorija, kaip ikvepimu, visoms ieskancioms leliuku.. gaila, kad pasidalinau liudesiu. bet tikiu, kad gal kazkam pravers kaip informacija.
Atsakyti
Zuzzy, labai labai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif nesuvokiamas skausmas.... iš visos širdies linkiu, kad tas didžiulės meilės ir gėrio šaltinis sugrįžtų pas jus su kita plakančia širdute ar širdutėmis, kad nepalūžtumėt, tu gali pastoti, gali lauktis, jūsų šeimą ištiko nesuvokiama netektis, tačiau jūs atsitiesite ir ateis laikas,kai vėl galėsite būti laimingi. Laikykitės, būkit stiprūs, jūsų vaikiukai sugrįš...
Atsakyti
Laba diena norejau paklausti gal kam teko leistis vaistus Fraxiparine arba Clexane ?man gydytojas paskyre iki nestumo pabaigos leistis ir vartoti kartu aspirina.Gal zinote kur imanoma isigyti pigiau?
Atsakyti
[quote=Zuzyy,2014 05 06, 08:51]
[quote=Allivo,2014 05 06, 07:26]
Zuzzy, labai labai liudna del Taves verysad.gif daznai pagalvodavau kaip Jums sekasi. Stiprybes Jums 4u.gif
[/quot

Keberiokst, aciu uz palaikyma..
Allivo, dekui, as irgi vis pagalvoju apie Jus..
Norejau pasidalinti gimus vaikams sekmes istorija, kaip ikvepimu, visoms ieskancioms leliuku.. gaila, kad pasidalinau liudesiu. bet tikiu, kad gal kazkam pravers kaip informacija.
[/quote]

Zuzzy, labai liudna del tokios patirties...dideliausios stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal gali pasidalinti kurioje klinikoje daretes procedura? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 05 06, 12:17)
Laba diena norejau paklausti gal kam teko leistis vaistus Fraxiparine arba Clexane ?man gydytojas paskyre iki nestumo pabaigos leistis ir vartoti kartu aspirina.Gal zinote kur imanoma isigyti pigiau?

Sveika, Lenkijoje Fraxiparinas gerokai pigiau. Dar pažiūrėk AFS temoje,kaip tik prieš kelias dienas pardavinėjo 4u.gif
Atsakyti
Įdomu, ar nieko baisaus po embrionų įkėlimo iš klinikos iškart parvažiuoti mašina namo? Ar gali pakenkt implantacijai, jei į kitą miestą reikia grįžti?
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2014 05 06, 15:40)
Įdomu, ar nieko baisaus po embrionų įkėlimo iš klinikos iškart parvažiuoti mašina namo? Ar gali pakenkt implantacijai, jei į kitą miestą reikia grįžti?

Sveika.O tai kaip kitaip grysti?Visos gryzta namo su masinomis.Ikelia embrionus,truputi leidzia paguleti ir viskas.Rengiesi ir namo.Aisku butu geriau paciai nevairuoti jei ilgas kelias,geriau jau turret vairuotoja su savim...
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2014 05 06, 15:40)

Taip visos gryzta,o kaip kitaip gryzt?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 05 06, 16:03)
Sveika.O tai kaip kitaip grysti?Visos gryzta namo su masinomis.Ikelia embrionus,truputi leidzia paguleti ir viskas.Rengiesi ir namo.Aisku butu geriau paciai nevairuoti jei ilgas kelias,geriau jau turret vairuotoja su savim...

Nežinau smile.gif kai paskaitinėjau užsienio forumus, būna, kitos viešbučius ima, nakvoja, kad tik bent tą dieną gulėt. O važiuoja jau tik kitą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 05 06, 12:17)

Aš leidžiuosi Fraxiparine kažkur 7 savaites. Dar dvi savaites tikrai leisiuosi. Bet man jau bloga nuo tos procedūros. Kelias savaites buvo nieko. Bet po to prasidėjo pasibjaurėjimas. Net leidimosi laiką jau nutempiau pusvalandžiu vėliau. Pilvas subadytas. Dabar jau į šonus pradėjau leistis. O į kurias vietas tu leidiesi?
Apie pigiau nieko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 05 06, 16:45)
Aš leidžiuosi Fraxiparine kažkur 7 savaites.

sveikut 4u.gif nejau pavyko su snaigutemis? wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš leidžiuosi Fraxiparine kažkur 7 savaites. Dar dvi savaites tikrai leisiuosi. Bet man jau bloga nuo tos procedūros. Kelias savaites buvo nieko. Bet po to prasidėjo pasibjaurėjimas. Net leidimosi laiką jau nutempiau pusvalandžiu vėliau. Pilvas subadytas. Dabar jau į šonus pradėjau leistis. O į kurias vietas tu leidiesi?

As darnepradejau leistis bet jau pradesiu kai gausiu vaistu.bet sake iki nestumo pabaigos leistis reikes.
Papildyta:
Laba diena gal kas turit parduoti Fraxiparine 2850 0.3ml arba Clexane 2000 0.2ml.Labai laukiu zinuciu jusu.aciu
Atsakyti

Į šonus skausminga leistis... džiaukis, kad neilgai reikės, man visą nėštumą, tai jau ir į pilvą, ir į šonus nebeįmanoma, nes plyšta nuo įtempimo ir net neįmanoma suimti raukšlės, tai dabar į šlaunį leidžiuosi.
Atsakyti