Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(myliuku @ 2014 05 08, 10:14)
Sveikute 4u.gif
Nu nepatikesi, bet mane uzpuolus kazkokia paranoja  g.gif 
Grazios dienos  4u.gif

Myliuku, gal tu ilisk i nestukiu temute, ten zinok visos per sia paranoja pereje yra, gal tau lengviau pasidarys. As paskaitineju ten nes idomu kaip sekas visoms, tai ziuriu visom si stadija neramumo ateina. Gal nusiraminsi paskaicius kad ne tu viena tokia.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 05 08, 13:21)
O dievuliau, be narkozės  blink.gif Kodėl be?

as uzsienyje darausi valstybineje klinikoje ir cia niekas pasirinkimo neduoda. Tiesiog nuo pradziu pasake, kad be reikalo ta narkoze organizmui, galima ir be jos smile.gif Suleidzia tokiu raminamu vaistu pries tai, nuo ju taip geeera pasidaro, visiems sypsaisi ant operacines stalo. Pati procedura gal 15-20 minuciu, tai ir atkenti unsure.gif
Atsakyti

ilga ar trumpa schema nustato gydytojas pagal daugiau tyrimu rezultatu, ne tik del endo. Pas mane III st. endo, bet visada turejau tik trumpa schema g.gif
[/quote]

Matyt kiekvienai skirtingai, realiai man jokio skirtumo: ilga ar trumpa, svarbu rezultatas teigiamas blush2.gif viska galeciau istverti del stebuklo smile.gif laukiu nesulaukiu vizito, noriu kuo greičiau pradėti viska 4u.gif

Papildyta:
[quote=Dziugile,2014 05 08, 11:21]
o kas yra PK? blush2.gif O endo nustatyti gali tik LP metu?

Policistinės kiaušidės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 05 08, 11:14)
Sveikute 4u.gif
Nu nepatikesi, bet mane uzpuolus kazkokia paranoja  g.gif  vis bandau prisikabint, kad tai pilvas per mazas, tai per didelis, tai krutines snd neskauda, tai vakare pilva tempia...ir niekaip negaliu nusiramint, tikiuosi be reikalo taip jaudinuosi, bet vat kazkoks uzejes "bzikas"  doh.gif 
O siaip pykinimas sumazejes, tik amzinai alkana jauciuos, pilvuka pamaudzia vis, bet krutine ne tokia jautri, ai nzn tu simptomu,kuo toliau i miska, tuo daugiau grybu  lotuliukas.gif
Kitas vizitas turetu but tik 12-13 sav...bet negaliu ramiai gyvent, tai jau po savaitgalio keliauju apziurai, kad isitikint, jog jiems ten viskas gerai  blush2.gif  4u.gif
Ir manau itakoja tai, jog prisiskaiciau visko apie dvynius  doh.gif  kaip sunku isnesiot, kaip nustoja vystytis, kaip vienas tik lieka...Vyras sake atjungs interneta, gal tada busiu laimingesne ir ramesne...jauciu gera mintis, nes vis maga ilyst paskaityt, o naujienos ne visada dziugios buna, deja...

Vat taip va gyvenu  doh.gif  4u.gif 
Grazios dienos  4u.gif

Neskaityk liūdnų istorijų daugiau!!! Daugiau optimizmo. Man nerimo priepolis buvo belaukiant antrojo vizito. Oi apsiskaičiau. Tačiau po antrojo vizito nebeskaitau liūdnų istorijų. Gyvenu tik teigiamomis emocijomis ir laukiu, kada nustos pykint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 05 08, 09:14)
Sveikute 4u.gif
Nu nepatikesi, bet mane uzpuolus kazkokia paranoja  g.gif  vis bandau prisikabint, kad tai pilvas per mazas, tai per didelis, tai krutines snd neskauda, tai vakare pilva tempia...ir niekaip negaliu nusiramint, tikiuosi be reikalo taip jaudinuosi, bet vat kazkoks uzejes "bzikas"  doh.gif 
O siaip pykinimas sumazejes, tik amzinai alkana jauciuos, pilvuka pamaudzia vis, bet krutine ne tokia jautri, ai nzn tu simptomu,kuo toliau i miska, tuo daugiau grybu  lotuliukas.gif
Kitas vizitas turetu but tik 12-13 sav...bet negaliu ramiai gyvent, tai jau po savaitgalio keliauju apziurai, kad isitikint, jog jiems ten viskas gerai  blush2.gif  4u.gif
Ir manau itakoja tai, jog prisiskaiciau visko apie dvynius  doh.gif  kaip sunku isnesiot, kaip nustoja vystytis, kaip vienas tik lieka...Vyras sake atjungs interneta, gal tada busiu laimingesne ir ramesne...jauciu gera mintis, nes vis maga ilyst paskaityt, o naujienos ne visada dziugios buna, deja...

Vat taip va gyvenu  doh.gif  4u.gif 
Grazios dienos  4u.gif

jokiu blogu emociju! 4u.gif

as lygiai taip pat jauciausi - atrode visi nestumo pozymiai dinginejo, krutine nebejautri buvo, pilvuko nebemaude, pykinimas pas mane tik veliau pasireiske, todel turejau labai daug abejoniu ir maniskis kaip ir tavo vyras duodavo velniu kad internete ieskojaus vis kokiu tai "blogumu", ir asarojau daug doh.gif bet islik rami - netureti jokiu nestumo pozymiu - yra normalu, dziaukis smile.gif gal kaip tik tavo nestumas bus lengvas, be jokiu blogumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 05 08, 11:32)
as uzsienyje darausi valstybineje klinikoje ir cia niekas pasirinkimo neduoda. Tiesiog nuo pradziu pasake, kad be reikalo ta narkoze organizmui, galima ir be jos smile.gif Suleidzia tokiu raminamu vaistu pries tai, nuo ju taip geeera pasidaro, visiems sypsaisi ant operacines stalo. Pati procedura gal 15-20 minuciu, tai ir atkenti  unsure.gif

Keistoka visgi g.gif As irgi kaip zinai, ne Lietuvoj, bet punkcija tai su narkoze buvo. Trumpa, 15miniciu, bet vistiek visiskai uzmikde, kaip ir visur man atrodo.
Atsakyti
Sveikos mergaites, jungiuos ir as prie jusu, jei tik priimsit! 4u.gif
kita savaitele jau tureciau gauti visa kruva vaistuku su instrukcijom ir startuosim...
Tik kai nezinoma viskas, kyla nemazai klausimu... o ir siaip bijau ka praleisti! g.gif
Kaip suprantu pries ivf reikia kruva tyrimuku pasidaryti, tik kol kas gyd nieko apie juos nesake... na gal viska kartu susakys, kai nueisiu vaistuku stimuliacijom.
Jau kuris laikas jusu temute skaitau ax.gif labai uzstigo ta scratch procedura! g.gif o ja lietuvoje visos klinikos daro? kaip ji tiksliai vadinasi? savo giniaus uzklausciua blush2.gif gal patartumet ko dar issiklausineti giniaus?
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 08, 16:14)
Sveikos mergaites, jungiuos ir as prie jusu, jei tik priimsit!  4u.gif
kita savaitele jau tureciau gauti visa kruva vaistuku su instrukcijom ir startuosim... 
Tik kai nezinoma viskas, kyla nemazai klausimu... o ir siaip bijau ka praleisti!  g.gif
Kaip suprantu pries ivf reikia kruva tyrimuku pasidaryti, tik kol kas gyd nieko apie juos nesake... na gal viska kartu susakys, kai nueisiu vaistuku stimuliacijom.
Jau kuris laikas jusu temute skaitau  ax.gif labai uzstigo ta scratch procedura!  g.gif o ja lietuvoje visos klinikos daro? kaip ji tiksliai vadinasi? savo giniaus uzklausciua  blush2.gif gal patartumet ko dar issiklausineti giniaus?

Bent jau man tyrimus (labai daug) reikėjo pasidaryti prieš stimuliaciją. Be to, dar turėjau pasiskiepyti nuo raudoniukės. O po skiepo reikėjo palaukti tris mėnesius ir tada jau stimuliacija.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 05 08, 15:22)
Bent jau man tyrimus (labai daug) reikėjo pasidaryti prieš stimuliaciją. Be to, dar turėjau pasiskiepyti nuo raudoniukės. O po skiepo reikėjo palaukti tris mėnesius ir tada jau stimuliacija.

hmmm.. na man kaip visada reik "kaulyt" tyrimu... ax.gif kazkaip nesiulo ginius nors tu ka doh.gif raudoniuke lyg ir esu persirgus... keleta tyrimu irgi kazkada dariau, bet tikrai ne viska... reikes uzklaust treciadieni giniaus tiesiai sviesiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 08, 15:14)
Sveikos mergaites, jungiuos ir as prie jusu, jei tik priimsit!  4u.gif
Tik kai nezinoma viskas, kyla nemazai klausimu... o ir siaip bijau ka praleisti!  g.gif
Jau kuris laikas jusu temute skaitau  ax.gif labai uzstigo ta scratch procedura!  g.gif o ja lietuvoje visos klinikos daro? kaip ji tiksliai vadinasi? savo giniaus uzklausciua  blush2.gif gal patartumet ko dar issiklausineti giniaus?

Neisivaizduoju kaip IVF be tyrimu gali daryti. Butini yra bent jau sitie: hormonai: FSH, LH, AMH, E2, PRG.. ir dar keli man atrodo, po to butini yra visi zarazu tyrimai: hepatitas c, b, Ziv, tepinelis maksties paziureti ar nera chlamidiju, bakter.vaginoze, ureaplazmos. Raudoniukes tyr, toksoplazmozes tyr. taip pat vyrui tyr sie, plius jo spermos tyrimas. Dar bendras kraujo tyrimas . Mums dare dar labai daug, kuriu cia nerasau, tik pagrindinius surasiau. Negi jums nieko is situ neliepe pasidaryti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2014 05 08, 10:54)
Jei ne paslaptis, kur dareisi ? 4u.gif Aš vis dar neapsisprendžiu kur  blush2.gif

As dariausi VK Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 05 08, 17:49)
Neisivaizduoju kaip IVF be tyrimu gali daryti. Butini yra bent jau sitie: hormonai: FSH, LH, AMH, E2, PRG.. ir dar keli man atrodo, po to butini yra visi zarazu tyrimai: hepatitas c, b, Ziv, tepinelis maksties paziureti ar nera chlamidiju, bakter.vaginoze, ureaplazmos. Raudoniukes tyr, toksoplazmozes tyr.  taip pat vyrui tyr sie, plius jo spermos tyrimas. Dar bendras kraujo tyrimas . Mums dare dar labai daug, kuriu cia nerasau, tik pagrindinius surasiau.  Negi jums nieko is situ neliepe pasidaryti?
4u.gif

Liepė liepė smile.gif
Dar ir gimdos kaklelio onkocitologinį, nes jau buvo senai darytas.
Papildyta:
O kas dabar iš čia dalyvaujančių PUPO? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 08 gegužės 2014 - 17:05