Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 05 19, 14:59)
Jungiuosi, šnd keliauju derliaus apžiūrai  ax.gif

Kaip smagu, kad ne viena būsiu drinks_cheers.gif pranesk kaip sekėsi, koks derliukas smile.gif aš trečiadieni vakare važiuosiu irgi apziurai mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=vilvi,2014 05 19, 13:41]
Sveikute, as jungiuos nuo 21 d drinks_cheers.gif

Sveikute, na viso 3 būsime drinks_cheers.gif bus smagiau laukti HCG mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 05 19, 15:25)
Sveikute, na viso 3 būsime  drinks_cheers.gif  bus smagiau laukti HCG  mirksiukas.gif

Kiek laiko leisites gonali? man paskyre 6 dienas baksnotis doh.gif
Mergaites, pripasakojos cia apie foliuku kokybe ir kiekius, dabar baisu, kad tik tinkami tiek kiekiu tiek kokybe uzaugtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 19, 16:29)
Kiek laiko leisites gonali? man paskyre 6 dienas baksnotis  doh.gif
Mergaites, pripasakojos cia apie foliuku kokybe ir kiekius, dabar baisu, kad tik tinkami tiek kiekiu tiek kokybe uzaugtu  g.gif

Šiandien bus 4 diena, kai leidziuosi. O trečiadieni apžiūra, manau tada sužinosiu ir aš kiek reiks baksnotis. Na man ir jau baugu pasidarė del per didelio kiekio, nes man per pirma IVF ispunktavo 13 (augino iki blasto ir įdėjo 2, bet deja nepasisekė). Kelintą diena jau baksnojiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 05 19, 16:27)
Šiandien bus 4 diena, kai leidziuosi. O trečiadieni apžiūra, manau tada sužinosiu ir aš kiek reiks baksnotis. Na man ir jau baugu pasidarė del per didelio kiekio, nes man per pirma IVF ispunktavo 13 (augino iki blasto ir įdėjo 2, bet deja nepasisekė). Kelintą diena jau baksnojiesi?  4u.gif

Aš dar tik pradėsiu baksnotis šį trečiadienį blush2.gif savaitėle atsilieku nuo jūsų ax.gif
tikiuosi viskas bus gerai. Vaistukus susileisti tai dar kaip nors, bet va punkcijos tai baisiai bijau doh.gif O jūs lietuvoj lankotės?
oj kaip linkiu visom startuojančiom sėkmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 19, 17:40)
Aš dar tik pradėsiu baksnotis šį trečiadienį  blush2.gif savaitėle atsilieku nuo jūsų ax.gif
tikiuosi viskas bus gerai. Vaistukus susileisti tai dar kaip nors, bet va punkcijos tai baisiai bijau doh.gif O jūs lietuvoj lankotės?
oj kaip linkiu visom startuojančiom sėkmės dideliausios  4u.gif

Aš tai ne LT. Aš Luxe. Pati punkcija manau ne baisi. Svarbu kad išpunktuotu gėrį. Man jau po apžiūros paskambino, gavo kraujo tyrimus. Taigi dar iki penktadienio reika leistis Puregona kaip ir prieš tai po 300 IU. Taigi penktadieni vėl laukia apžiūra. Sekmės visosm startuojančiom, manau pavasaris tūrėtų bųti sekmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 19, 17:40)
Aš dar tik pradėsiu baksnotis šį trečiadienį  blush2.gif savaitėle atsilieku nuo jūsų ax.gif
oj kaip linkiu visom startuojančiom sėkmės dideliausios  4u.gif

Ši kartą Lietuvoje lankausi mirksiukas.gif
Praeita karta buvo ilgas protokolas, ši karta trumpas. Kokie pas jus?
Aš ir labai tikiuosi, kad tik visoms butų sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu po vakarykštės apžiūros turiu 11 folikulų, 4 vienoj kiaušidėj, 7 kitoj, dydžiai nup 0.9 iki 2.2 tik nžn kokiais vienetais, gleivinė 0.75, gydytoja sakė, kad kaip įpusėjus stimuliacijai rezultatas labai geras. Aš turiu lgą schemą, taigi gonalį leidžiuosi jau 8 diena ir liko dar trys dienos, prie jo dar leidžiu diphereline ir merional, taigi vienu metu trys dūriai ax.gif Lankausi LT 4u.gif
Visoms kartu startuojančioms lengvo kelio ir sėkmingo finišo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif

florid, as kol kas turiu 6 dienas gonali leistis nuo 21d iki 26, tada 27d apziura ax.gif oj kaip tikiuosi, kad derlius bus tinkamas! rolleyes.gif

Dreamsiuke, kaip suprantu jusu derlius labai geras! thumbup.gif ale kiek nemazai badymosi pas jus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 05 19, 17:25)
Sveikute, na viso 3 būsime  drinks_cheers.gif  bus smagiau laukti HCG  mirksiukas.gif

as prisijungsiu prie jusu laukti Hcg birzelio pradzioje, jeigu mano snaigiukai atsils ir bus ka isodinti. Vaziuoju pirmai apziurai kita savaite rolleyes.gif

Sikart palaikau visas pati nesileisdama vaistu thumbup.gif

QUOTE(Ju-ka @ 2014 05 19, 19:15)
Taigi dar iki penktadienio reika leistis Puregona kaip ir prieš tai po 300 IU. Taigi penktadieni vėl laukia apžiūra. Sekmės visosm startuojančiom, manau pavasaris tūrėtų bųti sekmingas smile.gif

tai ir viskas bus gerai, iki punkcijos dar ju uzaugs ir ispunktuos tikrai ne 4, o daugiau 4u.gif
Atsakyti
Mika.... kumščiai suspausti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 05 20, 07:34)
Labas rytas  4u.gif
Prisiduodu po vakarykštės apžiūros turiu 11 folikulų, 4 vienoj kiaušidėj, 7 kitoj, dydžiai nup 0.9 iki 2.2 tik nžn kokiais vienetais, gleivinė 0.75, gydytoja sakė, kad kaip įpusėjus stimuliacijai rezultatas labai geras. Aš turiu lgą schemą, taigi gonalį leidžiuosi jau 8 diena ir liko dar trys dienos, prie jo dar leidžiu diphereline ir merional, taigi vienu metu trys dūriai  ax.gif  Lankausi LT  4u.gif
Visoms kartu startuojančioms lengvo kelio ir sėkmingo finišo  mirksiukas.gif  4u.gif

Puikus rezultatai thumbup.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 05 20, 09:24)
Labas rytas, mergaites  4u.gif

florid, as kol kas turiu 6 dienas gonali leistis nuo 21d iki 26, tada 27d apziura  ax.gif oj kaip tikiuosi, kad derlius bus tinkamas!  rolleyes.gif

Dremsiuke,kumstukai suspausti 4u.gif

Mika ,geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 20, 11:30)
Mika.... kumščiai suspausti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu, Kitty 4u.gif

rutuliuk wub.gif
Atsakyti