Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

esmė yra normalus nuspėjamas vairavimas, o ne gazas - stabdis, greitį palaikyt tiesiojoj galima ir akseleratoriaus pagalba, kai tuščiam naktiniam mieste žmogus kala per stabdžius nei iš šio, nei iš to, tai doh.gif
Atsakyti
Tai gal tą žmogų nervino už jo prilipęs skubėtojas, dabar į forumus savo nepasitenkinimą reiškiantis? smile.gif
Atsakyti
" Lipdukai " yra irgi gan opi problema, nes prilimpa taip, kad nežinai, kaip prie perėjos sustoti
Atsakyti
įdomios išvados apie prilipimą ir skubėjimą iš oro g.gif gatvė man ne trasa, aš atsilakstau kiekvieną savaitę.
Atsakyti
aš jau senai tokius tuščiam kelyje spaudeliojančius stabdžius pastebėjau, laikausi atokiau, jei nėra galimybės apvažiuoti, todėl galiu spręsti, kad nuo "lipdukų" stabdžio spaudėliojimas tikrai nepriklauso.

p.s. perspėju "skubančias", antakalnyje prie Eglutės radaras veikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 07 28, 08:44)
įdomios išvados apie prilipimą ir skubėjimą iš oro  g.gif  gatvė man ne trasa, aš atsilakstau kiekvieną savaitę.

Išvados ne iš oro. Jei nevažiuojama prilipus, tai būna visiškai dzin, jei kažkas kažkur priekyje stabdo. O jums ne tas pats. Ką tai galėtų reikšti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 07 27, 11:23)
paskutiniu metu pastebėjau keistus vairuotojus stabdžius tikrąja to žodžio prasme.
važiuoja lygiai tiek, kiek leistinas, ir, vos tik viršija, iškart kerta per stabdžius, kas atrodo labai keistai, jeigu važiuoji gatve, kur nei vienos mašinos, tiesus, lygus kelias. Tuomet galvoji, kas čia atsitiko, gal kas ant kelio išbėgo, gal kliūtis kokia, gal girtas važiuoja, o kai apvažiuoji, matai susigūžusį žmogų, matantį tik spidometra.  doh.gif

ir nesakyk doh.gif paskutiniu metų tą patį dalyką pastebėjau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2015 07 28, 10:32)
p.s. perspėju "skubančias", antakalnyje prie Eglutės radaras veikia blush2.gif

nuo kada?
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 07 28, 23:18)
Papildyta:
nuo kada?

nežinau, nuo kada, aną savaitę mane "nušovė".
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 07 28, 21:12)
Išvados ne iš oro. Jei nevažiuojama prilipus, tai būna visiškai dzin, jei kažkas kažkur priekyje stabdo. O jums ne tas pats. Ką tai galėtų reikšti? smile.gif

aš pasakiau, dėl ko ne tas pats, nes pirma mintis - vairuotojas vairuoja neaiškiai, padrikai, galbūt girtas, galbūt kliūtis, kurios nematau.
Prie to pačio. Neseniai važiuojant aplinkkeliu nuo pilaitės, pastebėjau staigų prieky važiuojančio automobilio manevrą, metėsi į šoną, ant kelio voliojosi pamestas betoninis blokas.
Atsakyti
Kai važiuoja per raudoną gun_bandana.gif bash.gif Šiandien tokia viena boba vos nenuskynė manęs sankryžoje, dar nebuvau taip išsigandusi. Man sukti užsidegė žalia, kadangi šviečiant saulei nelabai matėsi spalva, tai dar padvejojau, kas ir išgelbėjo mano gyvybę. Boba (nu kitaip ir nepavadinsi doh.gif ) net nestabdžiusi per raudoną (beje labai ryškiai matomą toje sankryžos pusėje) praskriejo (tikrai greit pralėkė). Net nenoriu pagalvot kaip viskas būtų pasibaigę, o dar ką tik dukrą darželyje buvau palikusi. Aplamai kažkaip paskutiniu metu tapo vos ne mada pralėkt per raudoną doh.gif
Atsakyti
Pikkolo- taip, per zalia miegama, kai uzsidega raudona- vaziuojama, ir ko gero uzsimerkus, nes nematau kitos priezasties vaziavimo i sankryza grynai per raudona ir sustojimo jos vidury pilnai blokuojant eisma tiems, kam uzsidega zalia, nes pravaziavimo tai juk nera uz jos...Vilniuje- Pramogu arenos sankryza ( Kalvariju-Ozo-Kareiviu). Uzvakar dirbau su masinele, turincia toki signala kad pati ciut infarkto negavau pyptelejus, ale situos is sankryzos tai vienas pyptelejimas kaip veju nupute, kelias akimirksniu atsilaisvino lotuliukas.gif

O kad moterys varo per raudona neziuredamos isvis i kelia- tai cia faktas, labai daznai jos dar ir siknon ivaro kitam tokiam paciam pravariusiam ir stabtelejusiam pesciuju praleisti biggrin.gif jau kiek tenka tokiu avariju matyti... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(džu @ 2015 07 27, 19:51)
esmė yra normalus nuspėjamas vairavimas, o ne gazas - stabdis, greitį palaikyt tiesiojoj galima ir akseleratoriaus pagalba, kai tuščiam naktiniam mieste žmogus kala per stabdžius nei iš šio, nei iš to, tai  doh.gif

Nesupranti... lotuliukas.gif Gal ziurke per kelia bego, nu taigi stabde kad praleist lotuliukas.gif
Atsakyti
priminei, kaip būna, kai vasarą į saloną įskrenda koks didelis bimbalas biggrin.gif
Atsakyti