Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(ylang @ 2014 04 11, 10:09)
smile.gif  86 cm, pagal amžių maniškė žemesnio ūgio, bet su 86 cm crazy ir gymbo vasarinės (tik ne ilgarankovės) man labiau 3T patinka smile.gif

3T mano mergytė nešioja iš CP su 95 cm maždaug ūgio. Jūsų vietoje imčiau 2T arba 24 mėn.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 04 11, 11:09)
smile.gif  86 cm, pagal amžių maniškė žemesnio ūgio, bet su 86 cm crazy ir gymbo vasarinės (tik ne ilgarankovės) man labiau 3T patinka smile.gif

UOJ, AŠ TIK NETURIU JOKIOS PATIRTIES SU SIJONAIS, BET BERNIUKŲ SKYRIUS .. oi, berniukų skyrius daugmaž atitinka dydžius, kaip juos suprantam, lentelę ir amžių/ūgį. Kartais būna į siauresnę pusę (gymbo ir crazy į platesnę, didesnę), nedidinti.
Mano panašaus ūgio 2,5 m bernužėlis drutulis dėvi 3T CP viską 4u.gif
2T viskas jau per siaura ir per trumpa.
Bet mergiočių skyriaus nepažįstam.
Atsakyti
Gal galite patarti dėl CP batukų. Mergytės pėda apie 15 cm (nepilnai). Imti kažin 8 dydį?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 04 11, 09:11)
3T mano mergytė nešioja iš CP su 95 cm maždaug ūgio. Jūsų vietoje imčiau 2T arba 24 mėn.

QUOTE(tyli upė @ 2014 04 11, 09:21)
UOJ, AŠ TIK NETURIU JOKIOS PATIRTIES SU SIJONAIS, BET BERNIUKŲ SKYRIUS .. oi, berniukų skyrius daugmaž atitinka dydžius, kaip juos suprantam, lentelę ir amžių/ūgį. Kartais būna į siauresnę pusę (gymbo ir crazy į platesnę, didesnę), nedidinti.
Mano panašaus ūgio 2,5 m bernužėlis drutulis dėvi 3T CP viską 4u.gif
2T viskas jau per siaura ir per trumpa.
Bet mergiočių skyriaus nepažįstam.

Bandysiu sijoną 2T, o palaidines trumparankoves 3T, nes labai man nepatinka, jei būna ant ribos, tik tik, geriau laisvesnė ir ilgesnė, o ir aprengt tokią patogiau smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 04 11, 09:36)
Bandysiu sijoną 2T, o palaidines trumparankoves 3T, nes labai man nepatinka, jei būna ant ribos, tik tik, geriau laisvesnė ir ilgesnė, o ir aprengt tokią patogiau  smile.gif Ačiū  4u.gif

na, bet kai labai per didelė, apsmukus, tai irgi vaizdo jokio blush2.gif na, bet jums aišku, spręst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 04 11, 10:36)
Bandysiu sijoną 2T, o palaidines trumparankoves 3T, nes labai man nepatinka, jei būna ant ribos, tik tik, geriau laisvesnė ir ilgesnė, o ir aprengt tokią patogiau  smile.gif Ačiū  4u.gif

maniškė 4T sijonuką turi, tai tokia truputį bobutė atrodo blush2.gif spintoje dar jis kabo.
Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2014 04 11, 08:16)
Patarkit prasau, kas zinot del RL basuciu dydzio.
Jei EU 38 dydi nesioju, koki imt RL?
Didintos, mazintos?

Aš sakyčiau, kad atitinka smile.gif Nešioju EU 37,5, pirkau USA 7,5 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 04 11, 08:48)

bet tie solan kaip supratau keturmečiui kaip ir "tik tik" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 04 11, 09:12)
Labas rytas,
nesusigaudau kokius akinius palyginimui dedate, bet man irgi reikia labai mergaitiškų ir berniukiškų, 5- mečiams, su 53,5 galvos apimtimi.
Gal kas pirkote ir tiko, ir patiko? g.gif
būtinai parašysiu wink.gif

As turiu RL ilgaaulius, mano koja ~ 24 cm ( nešioju 37.5-38 dydį), šių ėmiau 38 tai jaučiasi, kad truputį laisvoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akimirkax @ 2014 04 11, 08:45)
Dėkui už siuntinį  4u.gif
Loft kelnės - pirkau pirmą kartą - kokybė super  thumbup.gif  , dydis, kaip nulieta, su klubais 105 cm. 10  Julie fit. Pirksiu dar.
Ačiū

o kaip su jų juosmeniu, ar žemintas ar maždaug iki pažastų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 04 11, 12:05)

Kvieskit GaikaSJ į kavinę ir pasimatuokit bigsmile.gif
Solan turėtų tikti teoriškai jusiškiams. Bubble nei per kur.. ant smulkesnių keturmečių bubble "tik-tik" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 04 11, 10:05)

dukrytei beveik 5 geri jie, bet ji nera didziagalve. Sunku pasakyt. Drauge turi savo beveik 6 metu stambiam sunui nupirkos, lyg tai tinks dar, reiks perklausti
Atsakyti