Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

landsend vaikui pirštinės M dydi kokia čia rankytei ar nepaskęs 3 -ete, na kai nesio sbus 4 mete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 11, 12:28)
taip pas mane 4T 4u.gif  ir mano 3 m ir 104 cm pats tas dydis  4u.gif bijojua, kad bus mažas bet nea

Vadinasi, šis modeliukas su 86 cm 2T bus pats tas smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 11, 13:37)
landsend vaikui pirštinės M dydi kokia čia rankytei ar nepaskęs 3 -ete, na kai nesio sbus 4 mete  ax.gif

paskęs. Bus geros kokių 6-7 metų. Sprendžiu iš kitokio tipo, bet irgi kumštinių, pirktų M dydžio smile.gif.
Atsakyti
Aciu merginoms uz patarimus del RL basuciu ir dydziu.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 04 11, 13:36)
drinks_cheers.gif tai va, aš irgi nepirkus, ir "nekyla rankos", nes žinau kad prakaituoja pėdos, tai ir kokiai šventei ar koncertui man vis tiek nepatink schmoll.gif. Pati nenešioju ir vaikui neno blush2.gif.

na aš kiek dėjau tai mano mergaitei neprakaituoja, o va gymboree turėjau batelius tai net nesimovė jų tai pardaviau, nes nesimovė ir viskas g.gif va tada jau ne tas kažkas.

O va CP su malonumu dėvi ir jau prabandė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2014 04 11, 13:44)
paskęs. Bus geros kokių 6-7 metų. Sprendžiu iš kitokio tipo, bet irgi kumštinių, pirktų M dydžio smile.gif.

Ui ačių vadinas geru keliu ėjau, nes pažiūrėjus į dydžių lenetlės duomenis ir liniuotės, taip ir suvedžiau, kad bus didokos gerai, bet gerai kad pasitvirtinau dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 11 balandžio 2014 - 12:49
mergaites, gal kas tokia suknute pirkot savo merginom:
http://www.crazy8.co...D=1397213624517

ar tas kaklas normalus, komentrauose minusai del kaklo ir apskritai labai apdribus....rastas tai labai grazus:)
Atsakyti
RL tašiukas. Tik su kaina mistika, raš0 59$, bet į krepšelį įkelus pasikeičia 109$. čia tikriausiai ne man vienai taip? nes su kodu kaina gaunasi 44$, tai veikiausiai - per gerai
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 04 11, 12:20)
O toks klausimas - jūs perkat vaikams tuos visokius Crazy Children Carters Gymboree etc. batukus/basutes vaikams, nežiūrint į tai, kad jie ne odiniai, o sintetinių medžiagų? Ir nieko, kojytės neprakaituoja?  g.gif

aš tai labai retai kada perku tokius batukus, nebent reikia kokiam deriniui išbaigt ypatingai progai biggrin.gif tada uždedi kartą ir viskas

QUOTE(ylang @ 2014 04 11, 12:36)
Tai tame ir reikalas, kad neapsmukusi, crazy8 ir gymboree jau perku 3T, nuo 2T skiriasi nedaug, kiek ilgesnės ir platesnės, bet pvz ant šortukų ar leginsų man geriau atrodo, nei 2T. Bet ilgarankoves palaidines vienareikšmiškai 2T perkam, 3T skęstam smile.gif

nu neįsivaizduoju, kaip 86 cm mergytė gali neskęst 3T rūbeliuose blush2.gif matyt, su vaizduote pas mane nekas biggrin.gif mano berniukas 95 cm, pripirkau carters rūbelių 3T ir drebu, kad iškris... CP irgi 3T pripirkau, tai žiūrėsim, kaip čia bus. šiandien arba ryt diiiiidelė tašė parkeliauja, tikiuos, vežėjai šiandien pradžiugins biggrin.gif
Atsakyti

Prisijunkite 4u.gif
Ideeli.com
Ruelala
Beyondtherack
Levi
Shopmattel
Forever21
Tjmaxx
Sephora
Vitacost
Century21
1stopkidzshop
Bathandbodyworks
Mango
Jcpenney
Gymboree
Crazy8 -20%
Target
Columbia
AE
YankeeCandle
Stockngo
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Aeropostale
RL
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif
Temos išparduotuvė
4u.gif

1stopkidzshop truksta iki freeship ax.gif

QUOTE(kriisti @ 2014 04 11, 14:35)
gerdulka o landsend koks kodukas yra, žiūriu įmetė mergaitės pirštines, kur aną kart neliko ax.gif

Nera kodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 04 11, 09:06)
Tokių panašių? http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG dėkit pavyzdį modelio, kad kas suprastų...

Panašių, bet noriu platesniu auliuku, be užtrauktuko, ant lygaus pado, bukesnių ir dar keik aukštesnių... va kiek prisigalvojau, dar net nemėginau ieškoti prisipažinsiu blush2.gif

user posted image

Dar buvau pasižymėjusi keletą postukų pacitavimui, bet pamenu apie ką:
Vyro mano 42 EUR, tai USA žiūriu 9 - 9,5. Nebent kokie brangesni, tada pasitikslinu pagal rekomendacijas. Kažkurių pamenu ir 10 užsakiau, i nieko - svarbu nespaudžia hihihi.gif

Vaikams aš kategoriškai už odinę avalynę, tokią ir stengiuosi pirkti, bet paskutiniu metu mėgstamiausi batukai ceratiniai doh.gif HM'mo tokie, kaina juokinga, 25 Lt į visus koncertus, po namus ir net į darželį.. Tai padariau išvadą, kad patogu mergaitei, tai ir leidžiu avėti, nepastebėjau, kad prakaituotų kojytė ar spaustų

CP daugmaž atitinka, metai 5, dydis 5T, carterį mečiau imti, nes skęsta vaikai mano, o va CP kažkaip pasiteisinę - ypač kelnės!!!!! Leginsai treginsai, dievinu juos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 11 balandžio 2014 - 13:11
Gal kam netiko? labai labai ieskau 2tall dydzio
user posted image
Atsakyti
merginos sieros koduka turit? 4u.gif
Atsakyti