Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2014 04 11, 20:28)
reikia ilgesniais ''riešiukais'' puskojines vartot biggrin.gif ta proga, kad nusimovė, dar ir kulną vieną pritrynė biggrin.gif žodžiu, labai nedžiugina jie manęs lotuliukas.gif

man tai ir kojinės ilgesniais "riešiukais" nepadėjo schmoll.gif nuvarė abi kojas iki puslių unsure.gif bet jau baigia prasinešiot... nors po pirmo išėjimo buvau tokia pikta, kad norėjau mest lauk juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 04 11, 20:03)
man tai ir kojinės ilgesniais "riešiukais" nepadėjo  schmoll.gif  nuvarė abi kojas iki puslių  unsure.gif  bet jau baigia prasinešiot... nors po pirmo išėjimo buvau tokia pikta, kad norėjau mest lauk juos  doh.gif

Na negi dabar pasiduosim kažkokiems batams? lotuliukas.gif nors ir iki kelių kojines reiks mautis- vistiek pranešiosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 04 11, 20:39)

ačiū, kaip tik baigėsi bigsmile.gif

nespėjau nusiųsti - užsakyta doh.gif biggrin.gif dar pažiūrėjau - 3 min nuo laiško išsiuntimo biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
steve madden jamat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 04 11, 15:37)

Ne, tie kur manouche rode wub.gif
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 11, 15:41)
Kokiame dydyje kiek cm, jei nesunku...  ax.gif

7,5 dydyje 25 su keleta mm viduj 4u.gif

QUOTE(manouche @ 2014 04 11, 15:42)
bigsmile.gif. Priimu dėkavones, yr už ką biggrin.gif. Jap, man jie irgi gražūs, ir verti pinigų nors ir sportbačiai, užtat odinukai ir labai faini wub.gif. Bet mano galva, tai nedidinti jie nei kiek.  9 dydis mano "einamas", tai ir tinka toks.
čia kas nesuprato, apie ką kalba biggrin.gif
http://s7d4.scene7.com/is/image/BonTon/606...ibm_large$
P.S. o gal klystu, gal tie, kur ant platformos šiek tiek? g.gif
Papildyta:

nea, visai blue

Taip taip tie wub.gif aciu uz uzrodyma -nuo tada pradejau ieskot lotuliukas.gif bet greit atradau bigsmile.gif
As dazniausia is us imu 8, o situs isskaiciau atsiliepimuose ir 7,5 paemiau- is 8 buciau iskritus- uztat sakau- pagal mane i didesne puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 04 11, 20:22)
Ne, tie kur manouche rode wub.gif

7,5 dydyje 25 su keleta mm viduj 4u.gif
Taip taip tie wub.gif aciu uz uzrodyma -nuo tada pradejau ieskot lotuliukas.gif bet greit atradau  bigsmile.gif
As dazniausia is us imu 8, o situs isskaiciau atsiliepimuose ir 7,5 paemiau- is 8 buciau iskritus- uztat sakau- pagal mane i didesne puse 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal butu norinciu prie carters prisijungti ir shipa pasidalinti? Clearance prekem taiko papildoma 25 proc nuolaida, tai bodziukai gerom kainom gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 11, 19:28)
Ir jie, bjaurybės dar kojinių užkulnius numauna- eini eini, ir kojinė susivelia į bato vidų biggrin.gif reikia ilgesniais ''riešiukais'' puskojines vartot biggrin.gif ta proga, kad nusimovė, dar ir kulną vieną pritrynė biggrin.gif žodžiu, labai nedžiugina jie manęs lotuliukas.gif

ir man pirma karta apsimovus kojines trumpas numove lotuliukas.gif Aciu D nors nepritryne. O va siandien jau ryskiai prasitampe jie man ir net kojines nesmuko trumpos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 11 balandžio 2014 - 20:26
QUOTE(Pum@ @ 2014 04 11, 20:25)
ir man pirma karta apsimovus kojines trumpas numove  lotuliukas.gif Aciu D nors nepritryne. O va siandien jau ryskiai prasitampe jie man ir net kojines nesmuko trumpos  thumbup.gif

Apie kuriuos jus cia kalbat? blush2.gif niekaip neatrenku ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 04 11, 21:27)
Apie kuriuos jus cia kalbat? blush2.gif niekaip neatrenku ax.gif  biggrin.gif

itariu siuoshttp://www.6pm.com/u...a-quilted-white
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 04 11, 20:03)
man tai ir kojinės ilgesniais "riešiukais" nepadėjo  schmoll.gif  nuvarė abi kojas iki puslių  unsure.gif  bet jau baigia prasinešiot... nors po pirmo išėjimo buvau tokia pikta, kad norėjau mest lauk juos  doh.gif

QUOTE(Pum@ @ 2014 04 11, 20:25)
ir man pirma karta apsimovus kojines trumpas numove  lotuliukas.gif Aciu D nors nepritryne. O va siandien jau ryskiai prasitampe jie man ir net kojines nesmuko trumpos  thumbup.gif

Bet tai kokios jūs mūūū unsure.gif tylėjot subines suraukusios, tik -kokie faini keduuukai, nai nai nai lotuliukas.gif Pum@- nedraugauju beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 11, 20:31)
Bet tai kokios jūs mūūū  unsure.gif tylėjot subines suraukusios, tik -kokie faini keduuukai, nai nai nai lotuliukas.gif Pum@-  nedraugauju beee.gif

va va, tą patį pagalvojau... iki šiol nebuvo nė vieno neigiamo atsiliepimo apie juos, o dabar kad varo cool.gif biggrin.gif
Atsakyti