Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Nute_Bitute @ 2014 04 13, 20:32)
Tai JAMAM, merginos  biggrin.gif  aš irgi nusižiūrėjau coach odinę vasarai, o su extra 20proc gaunasi tikrai gera kaina! thumbup.gif

Man tai dar nieko nerodo... doh.gif Be to, daviau sau žodį, kad bent iki kitos algos nieko nebeužsisakysiu... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Whau nebuvo smile.gif

[quote=tyli upė,2014 04 13, 18:09]
Siluetas labai gražus. Spalva truputį įpareigojanti. Šventiška. Man tai gražu paveiksliukyje.. tik nesigilinau, kokia sudėtis.

Papildyta:
[quote=MYG,2014 04 13, 18:11]nea, figura padaro visikai beforma toks medziagos rastas blush2.gif
[/quote]

Ačiū, gal ir tiesa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coralia: 13 balandžio 2014 - 19:57
QUOTE(Coralia @ 2014 04 13, 18:00)
Mergaitės, ar verta dėmesio suknelė, prabalsuokit kas smile.gif

asmeniškai man, ant manekenės dailu, bet realiai, manau, kad nesižiūrėtų taip gražiai. Ieškočiau kitos, ir manau, kad medžiaga čia plonas poliesteris turbūt g.gif. Gali būt tokia bišk "užuolaidinė" blush2.gif. tik tiek, kad nežinom, progai ar ne, kokiam žmogui ieškoma, kas irgi turi įtaką renkantis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 13 balandžio 2014 - 19:58
QUOTE(manouche @ 2014 04 13, 19:57)
asmeniškai man, ant manekenės dailu, bet realiai, manau, kad nesižiūrėtų taip gražiai. Ieškočiau kitos, ir manau, kad medžiaga čia plonas poliesteris turbūt g.gif. Gali būt tokia bišk "užuolaidinė" blush2.gif. tik tiek, kad nežinom, progai ar ne, kokiam žmogui ieškoma, kas irgi turi įtaką renkantis...

Ačiukas, po penkto nevykusio pirkinio nusprendžiau prieš renkantis tartis su liaudimi biggrin.gif Į darbą galvojau vasarai. bet po komentarų nusprendžau susilaikyti notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Coralia @ 2014 04 13, 21:02)
Ačiukas, po penkto nevykusio pirkinio nusprendžiau prieš renkantis tartis su liaudimi biggrin.gif Į darbą galvojau vasarai. bet po komentarų nusprendžau susilaikyti  notworthy.gif

Landsend.com laiks nuo laiko pažiūrėkit, ten tokių dailių "darbinių" įmeta. Macys.com visada kažką galima rast iš suknių.
Atsakyti
Mergaites, koki dydi Imti maudomo 6,5 metu mergaitei is Crazy8? S ar M? mergina neauksta, nestora smile.gif Gal kas pirko? Kaip ju kokybe?
Atsakyti
Laba
Gal patarsit is kokiu ps. galima uzsisakyti penala pradinukei (su gumytem, kad nesimetytu priemones penale).
Is anksto aciu
Atsakyti
Mergaitės, ar perkat Gap ir Gymboree? Labai norėčiau poros daiktelių... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 13, 17:30)
Aš laukiu visda norfoje , Prizmoje -40 proc ir perku tada pilnai odines basutes ar barukus už 25-35 lt, tai man išeina net dvi poros, už tai, kad čia pirkčiau vieną.

Tada jums USA neverta dairytis, pigiau buna vienetiniais atvejais.
Atsakyti
QUOTE(Aquamarine79 @ 2014 04 13, 21:15)
Mergaites, koki dydi Imti maudomo 6,5 metu mergaitei is Crazy8? S ar M? mergina neauksta, nestora smile.gif Gal kas pirko? Kaip ju kokybe?

Maniske 6.5 metu, kuda ir ilga - 130 cm ugio, viskas is Crazy8 M dydzio, bet jau kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 13 balandžio 2014 - 21:35
Vibruojanciu kelnaiciu nei vienai nereik? doh.gif lotuliukas.gif

https://www.hauteloo...roduct/16152757

Isigijusiom galetu nutikti ir taip:

http://www.youtube.c...h?v=BckP3Qn4J8Y
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2014 04 13, 23:14)
Vibruojanciu kelnaiciu nei vienai nereik?  doh.gif  lotuliukas.gif

https://www.hauteloo...roduct/16152757

Net WiFi principu veikiančios bigsmile.gif biggrin.gif.
Filmukas jooo, geras lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 13 balandžio 2014 - 22:21