Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Ledum @ 2014 04 10, 13:34)
Papildyta:
Merginos, ką manot apie šitus akinius? Man tinka tik katiniai ir rudi. Bet gal kokie prasti, jei kas ką galit pasakykit. Gero ar blogo, ypač blogo.  unsure.gif

http://www.loft.com/...faultColor=7329

Dideli kokie ant monekenės bigsmile.gif
Ir kaina įtartinai nedidelė, o šiaip turėtų būti viskas ok su jais.
Kažkas iš senbuvių pernai gyrė loft akinius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2014 04 10, 09:24)
labai reikia pagalbos  4u.gif
grįžtant prie julbo akinukų. gal pasidalintumėt, kas pirkot didesnius - solan pvz. Kokio dydžio veidukui jei tinkami? mažiaus veidukas ties akinių vieta yra 50cm. kiek išsiaiškinom su tyli upe (ačiū jai už tai   4u.gif ) buble būtų tik tik, ir net neaišku ar iki vasaros pabaigos ištemptų. labai reikia dovanai, nesinori susimauti  verysad.gif . ačiū labai padėjusioms   drinks_cheers.gif

Aš gavau šituos, jie rašo 4-6m., maniškei beveik 4m., veidukas nesmulkus, tai nešioti galima, bet tiks ir 5m. Labai gražiai žiūrisi, dukrytė labai patenkinta. Jų apsauga ypač saulėtai dienai tinka, 3 kategorijos. Yra ir lietuviškas aprašymas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleliux: 10 balandžio 2014 - 11:48
QUOTE(jolantaO @ 2014 04 10, 11:44)
su tokiu ugiu , aisku, is Tall. Svarkeliai man beveik visu firmu tinka 10 dydzio su 97 cm krutine. Juosmeni tenka siaurinti,arba tik sagas perkelti. Turiu ir 8 dydzio, per juosmeni gerai, bet krutine ir peciai apspausti,nepatogu.  Tas sijonukas juodas su skylutemis , labai labai grazus, o tas uztrauktukas man kaip tik patinka- idomus akcentas.

o gal žinote kiek per pečius pas Jus?
Atsakyti
LOFT truksta iki freeship ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 04 10, 12:53)
o gal žinote kiek per pečius pas Jus?

Ne nezinau kiek per pecius, kazkaip niekada man to matmens neprisireikia, bet nera platus pas mane, vidutiniski peciai.
Atsakyti
Tennis-Warehouse dedu 4u.gif
Atsakyti
anerita, arba kitos kurios žinot, gal galit priminti kokią ten "pudrą" ar kažką panašaus naudojat, kai jau reik gero efekto - fotkinimuisi ar pan. tikriausiai suprasit apie ką kalbu
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 10, 12:46)
Dideli kokie ant monekenės bigsmile.gif 
Ir kaina įtartinai nedidelė, o šiaip turėtų būti viskas ok su jais.
Kažkas iš senbuvių pernai gyrė loft akinius  cool.gif

aciuks.gif Kai aš nemenka , tai man gal gerai ,kad dideli. Jei gyrė surizikuosiu. 4u.gif
Atsakyti
mergaiciai, labukas ax.gif
Gal ka sudomins conversiukai? idejau i isparduotuve. praeitais metais siunciausi sau, mergaites pagavo su gera nuolaida per Ideeli red sale, taciau vietoje moterisko 9 dydzio gavau vyriska 9 d. doh.gif gal kam reik? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal galit pasakyt, kokia daugmaž gera kaina trumpų ar mini Classic Ugg? Kur ieškot( žinau tik 6pm ir shoemetro)? Domina standartinės spalvos, ne rožinės ir žydros. Ačiū
Atsakyti
Atsiprasau, o 106 cm per placiaja, kokio dydzio LOFT sijonuka imti, 10 ar 12?
domina sis:
http://www.loft.com/...faultColor=6600
Atsakyti
Dėkui Taurei ir merginoms už kantrybę su mano švarku notworthy.gif Jau užsakytas! bigsmile.gif
Atsakyti