Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(alfa @ 2014 04 14, 17:40)
O kiek sveria Large kuprinė?

718g. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 04 14, 16:28)
Super stretch maniškiai  smile.gif Pasiliksiu tuomet, žiūrėsiu, kaip nešiosis.
Panos, aš db labai noriu iš ae ar kt baltų džinsiukų, tiesių. Tai jei ne super stretch, tai man jau 8 ar 10 dydžio reiktų? Ir gal kuri turit ae 6 ar 8 dydį regular, gal galit pamatuot, kiek nuo klynuko iki apačios, nes man long ilgi, kaži ar regular nebūtų trumpoki  g.gif  4u.gif

8 regular nuo klynuko 83,5 cm, 6 regular 81,5 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 04 14, 16:11)
ar gavot kas nors sąskaitas už Macys? Neatšaukė tikiuosi 2 už 1  blush2.gif

Man irgi idomu ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, junkitės prie forever21.com 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit NAOT avalynės ir galėtumėt pakomentuot - kokybė, dydžio atitikimas, patogumas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 04 14, 00:58)
tai kokias imat rankines is coach?  bigsmile.gif as ten tik papigiai gana terbuka per peti maciau, tik spalva arba raudona, arba violetine....
Kada nors ir as dar viena coach pirksiu  biggrin.gif viena turiu, mylimiausia tase smile.gif

maniskes ner, pirkau ziema. Mano mazyte cross bodys, juoda lakuota, su smelio spalvos nelakuotais apvadais. Man toks spalbu derinys pats paciausias smile.gif
Atsakyti
kas turit patirties ae dzinsu dydziai skiriasi jei modeliai skiriasi? turiu dzinsus skiny Hugh Rise dydi 2 ir baisiai noriu Boyfriend
patarkit kas galit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 04 14, 16:11)
ar gavot kas nors sąskaitas už Macys? Neatšaukė tikiuosi 2 už 1  blush2.gif

As irgi laukiu, saskaiteles, bet negavau, cia reiktu gal Taures klausti ar gavo ka nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2014 04 13, 20:32)
Tai JAMAM, merginos  biggrin.gif  aš irgi nusižiūrėjau coach odinę vasarai, o su extra 20proc gaunasi tikrai gera kaina! thumbup.gif

QUOTE(pumpica @ 2014 04 14, 08:58)
tai kokias imat rankines is coach?  bigsmile.gif as ten tik papigiai gana terbuka per peti maciau, tik spalva arba raudona, arba violetine....
Kada nors ir as dar viena coach pirksiu  biggrin.gif viena turiu, mylimiausia tase smile.gif

user posted image
Pajamiau tokia blush2.gif
dar kirba pajamti su uzrasais, nor kaip supratau daugumai negrazu, o bet tačiau nešiosiu juk aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 04 14, 18:09)

dar kirba pajamti su uzrasais, nor kaip supratau daugumai negrazu, o bet tačiau nešiosiu juk aš  biggrin.gif

man irgi gražu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 04 14, 18:09)
user posted image
Pajamiau tokia  blush2.gif
dar kirba pajamti su uzrasais, nor kaip supratau daugumai negrazu, o bet tačiau nešiosiu juk aš  biggrin.gif

koooookia graži wub.gif kokia kaina jos? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas renkate SD uzakyma is Vilniaus? 4u.gif
Atsakyti