QUOTE(geltona.raudona @ 2014 04 23, 16:01)
Sveikos, gal kuri žinote ar Darbo birža gali siųsti viešųjų darbų?
Paskutinio apsilankymo metu tarpininkė pareiškė, kad jei neįsidarbinsiu iki kito apsilankymo, siųs atlikti viešųjų darbų. Darbo biržoje registruota esu apie 2 mėnesius, jokių pašalpų ar kompensacijų negaunu.
Anksciau būdavo,( bent jau kažkur prieš pusantrų metų) kad uzsiregitravus darbo birzoje puse metų konsultantė privalo siūlyt darbus pagal profesiją,arba pagal įgytą darbo patirtį. na nebent Jus nesat niekur dirbus ir neturit jokio issilavinimo,tada gali but kad siūlo betką..
Juk kaip atejai pirmą kartą turėjo klausti kokio darbo pageidaujate..O jeigu per pusmetį neisidarbinat,tada gali siūlyt betkokį darbą nekvalifikuota, arba viešuosius darbus..Negi kas pasikeitė

?o kad po dviejų mėnesių turint issilavinimą siūlytų viesuosius, nesu girdėjus nei susidūrus..Nebent siais metais nauji istatymai...Man paciai idomu pasidarė
Papildyta:
O man tai įdomu ar galima issiregistruot is darbo birzos savo noru nesusiradus darbo,ir tarkim po savaites vel prisiregistruot:)? Ka kazin sakyt paskambinus konsultantei..