QUOTE(salamandra07 @ 2014 04 23, 20:41)
Sveika
Jus norit uzmetykit mane akmenim, bet nuolat laikyti, kad ir savbo kieme palaida suni tai atsiprasau.... Turi but voljeras ir kartais ji paleist pasilakstyt, pavedziot taip.

Jus norit uzmetykit mane akmenim, bet nuolat laikyti, kad ir savbo kieme palaida suni tai atsiprasau.... Turi but voljeras ir kartais ji paleist pasilakstyt, pavedziot taip.
tikrai užmėtysiu. visiškai siauras požiūris. Viskas priklauso ne nuo šuns o nuo šuns auginimo kultūros, kurią formuoja šeimininkas. Mano visi 8 nekelia jokių bėdų kaimynams, maniškiai išauklėti ir jei bando lot aš visada reaguoju ir tai jiems draudžiu.. ir nesu išgirdus nė karto iš kaimynų jokių priekaištų.. maniškis vienas kitas ir išsprūdęs per vartus buvo. Bet maniškiai normalios psichikos visi, kitokių neturiu, tai visi kaimynai draugiškai man juos parvedė.. o va kaimynų taksas , auginamas prie grandinės, pastoviai skalyja, nes nėra socializuotas, jam ribojama laisvė.. negarantuoju kad toks nusitraukęs nepridarytų žalos.. o voljeras iš viso nesuvokiamas dalykas.. kam šunį jame laikyt? kad kauktų per naktis? turim jau ir tokių kvartale..smagu naktim klausytis kaukimo, ką ir besakyt...
vienok lietuviai šunofobai ir tas išankstinis nusistatymas užknisa ...
ta proga įdėsiu fotkę kaip mes lauke gyvenam

ir šitaip