Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Sveikos, nus nepatingejau ir paieskojau tu miltuku skruzdems, amazon.de tiesiai i lietuva sincia tik 300g, iseina po 10 euru - brangokai. Paieskojau dar radau tokia parduotuve siuncia tiesiai i lietuva, paskaiciavau 10vnt perkant cia kiekis 500g iseina apie 30lt ir nereikia jokiu tarpininku, jei butu norinciu galeciau nupirkt be problemu, pameginau idet 20vnt iseitu apie 27lt, siuntimas nesmarkiai brangsta.

va cia miltukai
Atsakyti
uzsakiau miltukus po 300g - kaina tarpininke rase ~15lt su parsiuntimais turetu gautis 4u.gif

ritaram-1, loreli, 1, a&t-1, Kristal ?

uzsakiau 10- is ju 5 mano 4u.gif tai jei kam reikes vienas laisvas bus biggrin.gif jei yra daugiau norinciu, tai tada iki pietu parasykit dar pakeisiu uzsakyma biggrin.gif
Atsakyti
merginos, sakykit, jei rudeni ir pavasari sodintos puseles pradejo "skleisti" pumpurus, tai reiskias prigijo?? o jei ne- tai tos ir neprigis- galima rauti lauk ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 07:48)
uzsakiau miltukus po 300g - kaina tarpininke rase ~15lt su parsiuntimais turetu gautis  4u.gif

uzsakiau 10- is ju 5 mano  4u.gif tai jei kam reikes vienas laisvas bus  biggrin.gif jei yra daugiau norinciu, tai tada iki pietu parasykit dar pakeisiu uzsakyma  biggrin.gif

Dėkui
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 09:19)
merginos, sakykit, jei rudeni ir pavasari sodintos puseles pradejo "skleisti" pumpurus, tai reiskias prigijo?? o jei ne- tai tos ir neprigis- galima rauti lauk ?  verysad.gif

Galima galvoti, kad prigijo. Dabar kaip tik pats pumpurynas prasidėjęs. O tų kitų dar neraukite - gal stresas ir dar neleidžia jokių pumpurų, galvoja, laukia kažko. Palaukit, jei nerodo mirties požymių 4u.gif , visada spėsit išraut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 02 gegužės 2014 - 09:20
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 09:55)
Galima galvoti, kad prigijo. Dabar kaip tik pats pumpurynas prasidėjęs. O tų kitų dar neraukite - gal stresas ir dar neleidžia jokių pumpurų, galvoja, laukia kažko. Palaukit, jei nerodo mirties požymių  4u.gif , visada spėsit išraut.

O kokie tie mirties požymiai blush2.gif
Pas mus geltonuoti pradėjo, tai galvoju gal nuo pavasarinės saulės, o gal jau kaput? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 08:55)
Galima galvoti, kad prigijo. Dabar kaip tik pats pumpurynas prasidėjęs. O tų kitų dar neraukite - gal stresas ir dar neleidžia jokių pumpurų, galvoja, laukia kažko. Palaukit, jei nerodo mirties požymių  4u.gif , visada spėsit išraut.

nu pakentesiu dar su tais neprasiskleidusiais- maciau ir eglutes musu kai kurios su pumpurais, kai kurios be- nors sodintos pries kelis metus...
tai dar turesiu klausimeli- kaip yra su su tu pusu pumpuru skabymu- kakzkaip man pasakojo, jei norime, kad labiau I ploti eitu ir tankesni butu reikia pumpurus apskabyti- tai taip suprantu, kad ta per viduri pumpura nulauzti, o aplinkinius palikti ar visus nuskabyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 05 02, 13:26)
O kokie tie mirties požymiai  blush2.gif
Pas mus geltonuoti pradėjo, tai galvoju gal nuo pavasarinės saulės, o gal jau kaput?  verysad.gif

Reikėtu palaistyti ne kiek palei šaknis, kiek pilti ant pačių spyglių.

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 07:48)
uzsakiau miltukus po 300g - kaina tarpininke rase ~15lt su parsiuntimais turetu gautis  4u.gif

uzsakiau 10- is ju 5 mano  4u.gif tai jei kam reikes vienas laisvas bus  biggrin.gif jei yra daugiau norinciu, tai tada iki pietu parasykit dar pakeisiu uzsakyma  biggrin.gif

Laba diena,
rezervuokit, prasau, man 2 vnt. pabandymui 4u.gif Neperskaiciau, kad tik 1 liko, tai imsiu nors 1 tada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguteb: 02 gegužės 2014 - 14:05
QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 08:48)

uzsakiau 10- is ju 5 mano

Daug skruzdeliu turit unsure.gif ?
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal galite mestelėti kokių nors architektų duomenų ?
Musiškis ėmė ir dingo doh.gif 1,5 mėnesio nekelia ragelio, neatsakinėja i emeil verysad.gif
Ir kas per žmonės, nesuprantu, ar jie dirbti nenori ir pinigų jiems nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 34 @ 2014 05 03, 09:46)
Daug skruzdeliu turit  unsure.gif ?

skruzdeliu nedaug- daug giminiu ir pazistamu kuriems reikia miltuku biggrin.gif

Atsakyti