Sveikos, nus nepatingejau ir paieskojau tu miltuku skruzdems, amazon.de tiesiai i lietuva sincia tik 300g, iseina po 10 euru - brangokai. Paieskojau dar radau tokia parduotuve siuncia tiesiai i lietuva, paskaiciavau 10vnt perkant cia kiekis 500g iseina apie 30lt ir nereikia jokiu tarpininku, jei butu norinciu galeciau nupirkt be problemu, pameginau idet 20vnt iseitu apie 27lt, siuntimas nesmarkiai brangsta.
va cia miltukai
QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 07:48)
uzsakiau miltukus po 300g - kaina tarpininke rase ~15lt su parsiuntimais turetu gautis
ritaram-1, loreli, 1, a&t-1, Kristal ?
uzsakiau 10- is ju 5 mano
tai jei kam reikes vienas laisvas bus
jei yra daugiau norinciu, tai tada iki pietu parasykit dar pakeisiu uzsakyma 

Dėkui
QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 09:19)
merginos, sakykit, jei rudeni ir pavasari sodintos puseles pradejo "skleisti" pumpurus, tai reiskias prigijo?? o jei ne- tai tos ir neprigis- galima rauti lauk ? 

Galima galvoti, kad prigijo. Dabar kaip tik pats pumpurynas prasidėjęs. O tų kitų dar neraukite - gal stresas ir dar neleidžia jokių pumpurų, galvoja, laukia kažko. Palaukit, jei nerodo mirties požymių

QUOTE(syri @ 2014 05 02, 09:55)
Galima galvoti, kad prigijo. Dabar kaip tik pats pumpurynas prasidėjęs. O tų kitų dar neraukite - gal stresas ir dar neleidžia jokių pumpurų, galvoja, laukia kažko. Palaukit, jei nerodo mirties požymių
, visada spėsit išraut.

O kokie tie mirties požymiai

Pas mus geltonuoti pradėjo, tai galvoju gal nuo pavasarinės saulės, o gal jau kaput?

QUOTE(syri @ 2014 05 02, 08:55)
, visada spėsit išraut.

nu pakentesiu dar su tais neprasiskleidusiais- maciau ir eglutes musu kai kurios su pumpurais, kai kurios be- nors sodintos pries kelis metus...
tai dar turesiu klausimeli- kaip yra su su tu pusu pumpuru skabymu- kakzkaip man pasakojo, jei norime, kad labiau I ploti eitu ir tankesni butu reikia pumpurus apskabyti- tai taip suprantu, kad ta per viduri pumpura nulauzti, o aplinkinius palikti ar visus nuskabyti

QUOTE(elizieja @ 2014 05 02, 13:26)
O kokie tie mirties požymiai
Pas mus geltonuoti pradėjo, tai galvoju gal nuo pavasarinės saulės, o gal jau kaput?

Reikėtu palaistyti ne kiek palei šaknis, kiek pilti ant pačių spyglių.
QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 07:48)
uzsakiau miltukus po 300g - kaina tarpininke rase ~15lt su parsiuntimais turetu gautis
tai jei kam reikes vienas laisvas bus
jei yra daugiau norinciu, tai tada iki pietu parasykit dar pakeisiu uzsakyma 

Laba diena,
rezervuokit, prasau, man 2 vnt. pabandymui

QUOTE(neinzy @ 2014 05 02, 08:48)
Daug skruzdeliu turit

Labas vakaras,
Gal galite mestelėti kokių nors architektų duomenų ?
Musiškis ėmė ir dingo
1,5 mėnesio nekelia ragelio, neatsakinėja i emeil
Ir kas per žmonės, nesuprantu, ar jie dirbti nenori ir pinigų jiems nereikia
Gal galite mestelėti kokių nors architektų duomenų ?
Musiškis ėmė ir dingo

Ir kas per žmonės, nesuprantu, ar jie dirbti nenori ir pinigų jiems nereikia

QUOTE(Rytine Kava 34 @ 2014 05 03, 09:46)
skruzdeliu nedaug- daug giminiu ir pazistamu kuriems reikia miltuku