Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(inerga @ 2014 05 08, 01:17)
ka turit blogo ar gero pasakyti apie blizgancias arba pusiaus blizgancias grindu plyteles? noriu tokiu virtuvej,bet gal kas is patirties patarsit,ar tinkamas variantas, ar nelabai? 4u.gif

Plyteles pirmoj eilej rinkites praktiskas, o paskui grozis biggrin.gif . Mano sese turi lygias blizgias, tai keikias ir as su ja sutinku...
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2014 05 08, 00:17)
Mums kainavo 23lt/m2, tinkavo su gipsiniu tinku.

Pas mus jau baige glaistymus - jau panasu i namus  blush2.gif sekantis zingsnis grindys doh.gif  ka turit blogo ar gero pasakyti apie blizgancias arba pusiaus blizgancias grindu plyteles? noriu tokiu virtuvej,bet gal kas is patirties patarsit,ar tinkamas variantas, ar nelabai? 4u.gif

Pas mane virtuvej pilnai matines, voniose blizgios. Galiu pasakyt priziuret lengviau blizgias- lengviau valosi. Bet pas mane tiek virtuvej tiek voniose smelio spalvos plyteles- tai ant ju taip nesimato. Kai rinkausi plyteles ziurejau, kad butu lengva priziureti ir nereiketu vergauti. Kaimyne turi juas plyteles tiek vonioj tiek virtuvej- tai nespeja valyti kaip matosi dulkes.
Atsakyti
Klausimas - gipsinis ar kalkinis tinkas ant sienu..? Kas ka turit, kokie + ir - ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 05 08, 22:25)
Klausimas - gipsinis ar kalkinis tinkas ant sienu..? Kas ka turit, kokie + ir - ?  g.gif

manau nelabai skirtumas yra.. mums dabar daro gipsiniu smile.gif .. pasirodo mūsų plotus vyrukai apibėgs per 1,5 sav. smagu smile.gif aš jau plytelėm užsiimu.. galvaskaudis kaip reikalas smile.gif

kas klausė dėl plytelių.. nedėčiau vienspalvių.. schmoll.gif ,, o blizgių aš bijau nes man atrodo, kad jos sušlapusios slidžios g.gif ..

užsisakiau garažo vartus pagaliau.. nesusilaikiau nuo filingo.. man gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 09 gegužės 2014 - 10:21
QUOTE(saguteb @ 2014 05 08, 21:25)
Klausimas - gipsinis ar kalkinis tinkas ant sienu..? Kas ka turit, kokie + ir - ?  g.gif

Mes dejom kalkini, nes MB sake kad geriau sienoms. Kvepuoja.ir mums isejo pigiau nei gipsinis.
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 05 09, 09:57)
manau nelabai skirtumas yra.. mums dabar daro gipsiniu  smile.gif .. pasirodo mūsų plotus vyrukai apibėgs per 1,5 sav. smagu smile.gif aš jau plytelėm užsiimu.. galvaskaudis kaip reikalas  smile.gif

kas klausė dėl plytelių.. nedėčiau vienspalvių.. schmoll.gif ,, o blizgių aš bijau nes man atrodo, kad jos sušlapusios slidžios  g.gif ..

užsisakiau garažo vartus pagaliau.. nesusilaikiau nuo filingo.. man gražu smile.gif

Aha blizgios yra slidzios kai suslampa
Atsakyti
Mes galvojom apie kalkini, bet vakar atvaziavo tinkuotojas ir paporino, kad gipsinis geriau,, maziau lyginti po to, o ir pigiau, nes jiem greiciau dirbti... g.gif Tai dabar sukam galvas, ka daryti, nes nuomoniu visokiu. O voniose gipsini irgi dedat? Nes skaitau, kad ten kalkinis rekomenduojamas del dregmes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2014 04 28, 11:49)
Sveikos, gal kas emet konteineri atliekoms isvest? kiek ieskojau ne tiek daug klaipedoj tu isvezeju arba nerandu ir kainos ne is mazuju. jei emet gal pasialinsit kur ir kiek kainavo.

parasysiu, gal kuriai pravers, suzinojau is drauges, kad veze patys i savartyna, vezem ir mes, sumokejom 50lt, sutaupem 400lt, tai turint kokia didesne auto ar priekaba visai apsimoka, ten ir saskaita israso, kad atvezem statybines atliekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrielita21: 09 gegužės 2014 - 12:40
Pas mus kambariai ir vonia tinkuota gibsiniu tinku, jis lygus ir ji tikrai maziau spakliuot reikia. Dabar visa bendra erdve tinkuosim kalkiniu tinku ir sutarem, kad darytu kuo grubesni. Nedesim jokio spaklio, tiesiog dazysim nes norim nelygiu sienu.
Del plyteliu irgi suku galva, blizgiu nenoriu, vienspalviu irgi nenoriu. Vienos kur krito i aki yra tokios siurkscios, akmens mases. Bijau, kad bus labai sunku plauti

As siand sutariau del signalizacijos, praeitoj savaitej uzsakiau laiptus ir virtuvini...
Papildyta:
QUOTE(gabrielita21 @ 2014 05 09, 13:32)
parasysiu, gal kuriai pravers, suzinojau is drauges, kad veze patys i savartyna, vezem ir mes, sumokejom 50lt, sutaupem 400lt, tai turint kokia didesne auto ar priekaba visai apsimoka, ten ir saskaita israso, kad atvezem statybines atliekas.

Vezem ir mes patys, uz paaukstinta pilnut pilnutele priekaba sumokejom 75lt
Atsakyti
va, aš ir norėjau kalkiniu tinkuotas iškart dažyt, bet:
1. Spalva po tinkavimo ruda tokia, tai kaži kokie dažai imtų? Nes toks jausmas, kad visada tamsios sienos ir bus...
2. Tie nelygumai, ant jų dulkės sės, ir nebus patogu nuvalyti... Nes kas nori tokių nelygių sienų, su rodbandu daro, ir kaip suprantu, ten jis toks lygesnis gaunasi, švelnus, ir dulkes lengviau nuvalyt tada...

Gaila, kad neturim laiko laukti (jau glaistom sienas), norėčiau pažiūrėti, kaip gaunasi dažytos tik tinkuotos sienos....
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2014 05 09, 15:08)
va, aš ir norėjau kalkiniu tinkuotas iškart dažyt, bet:
1. Spalva po tinkavimo ruda tokia, tai kaži kokie dažai imtų? Nes toks jausmas, kad visada tamsios sienos ir bus...
2. Tie nelygumai, ant jų dulkės sės, ir nebus patogu nuvalyti... Nes kas nori tokių nelygių sienų, su rodbandu daro, ir kaip suprantu, ten jis toks lygesnis gaunasi, švelnus, ir dulkes lengviau nuvalyt tada...

Gaila, kad neturim laiko laukti (jau glaistom sienas), norėčiau pažiūrėti, kaip gaunasi dažytos tik tinkuotos sienos....

Kiek domejausi siuo variantu, tai teko girdeti, kad dazu reikia daug daugiau, bijau pameluot, bet kiek zinau daugiau nei du kartus. Bet is kitos puses susitaupo ant spaklio rolleyes.gif
Del dulkiu isivaizduoju, kad tu teisi, turetu rinktis tuose tarpeliuose, bet dazas vistiek kazkiek susvelnins tuos kampus. As tokiu sienu norejau del to, kad namie du vaikai, eina jie ir sienom ir lubom, spakliuotos grazios sienos pas mane neissilaikytu ne menesio. Dazytas tinkas atsparesnis smugiams, ibrezimams ir pan. Vaikai praaugs, atsibos ta struktura uzspakliuosim blush2.gif

Kelias sienas bandysim irgi rodbandu puost
Atsakyti
Pora komentaru:
"Bet kad jūs žinotumėt kaip nepraktiška!!! Pabandykit įsivaizduot kaip jūs valote ta sieną kai pridukla į tuos plyšelius. Pas mane buvo virtuvė ir koridorius tokie. Vaikas aptaškė tą siena uogiene smile.gif Ko tik kempine, degtukais, šepečiu. Galiausiai dažai nusivalė iki tinko. O pabandyk gauti tokio pat atspalvio dažų. Na jei ir turi dar likutį, tačiau per metus ar du sienos spalva vistiek pasikeičia. ir ta "pataisyta" padažyta vieta šviesdavo net ir apsiniaukusią dieną. Trumpai tariant nepatariu tokio grožio įsigyti."

"Nereikėtų pinigų kokybiškiems dažams gailėti, ypač virtuvėje. Aišku tokia struktūra išsivalo sunkiau, tačiau jei naudosite kokybiškus, plovimui atsparius dažus tokių problemų nebus. Jūsų atveju ryškia pati problema didžiausia dažai, pirma jie į save įsigėrė uogienę, ko neturėtų būti, antra valomi nuėjo, kas rodo, kad kokybė jų itin prasta. Aš pats turiu tokią sieną, užtepliojus, nepagaili vandes ir viskas puikiausiai nueina."

Vadinas dazu reikia ne tik dvigubo kiekio, bet dar ir brangiu. ax.gif

http://lt.lt.allcons...eitai-ir-pigiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 09 gegužės 2014 - 21:43
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 05 08, 17:19)
t jei plyteles galim patys, tai gal ir glaistyti/dazyti sugebesim  lotuliukas.gif

saunuoliai bigsmile.gif mes kai patys negalim,tai mokam.. biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 34 @ 2014 05 08, 20:02)
Plyteles pirmoj eilej rinkites praktiskas, o paskui grozis biggrin.gif . Mano sese turi lygias blizgias, tai keikias ir as su ja sutinku...

QUOTE(braske24 @ 2014 05 08, 21:56)
Pvoniose blizgios. Galiu pasakyt priziuret lengviau blizgias- lengviau valosi.

QUOTE(Cererakennel @ 2014 05 09, 10:57)
aš jau plytelėm užsiimu.. galvaskaudis kaip reikalas  smile.gif

kas klausė dėl plytelių.. nedėčiau vienspalvių.. schmoll.gif ,, o blizgių aš bijau nes man atrodo, kad jos sušlapusios slidžios  g.gif ..

nenoriu net pagalvoti apie plyteles,kai jas reiks issirinkti doh.gif man is saugiosios puses turbut svarbiau,nes jei slidzios kai slapios,tai truputi baisu.turbut ir gyvunams jos nelabai gerai,vaikscios kaip ant ledo.

Nznau kodel,bet mes gipsiniu visur darem,gal todel,kad lygiau.

aciu uz informacija del siuksliu drinks_cheers.gif
Atsakyti