Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(rozete @ 2014 04 12, 23:10)
aš tokio tipo tik vilnonį buvau nusipirkus 6 dydį su panašia apimtim nei jūsų, tai jis man kaip ir tiko, nekrito biggrin.gif tik kažkaip per daug pūstas buvo, niekaip man nesižiūrėjo, tai perleidau už save stambesnei draugei smile.gif

tai jis ir nekris, nes liemuo su guma biggrin.gif , o pustas buvo per daug, nes per didelis buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksciau pastebejau pirma sijona, man patinka jo forma, tik gaila, kad brangus poliesteris. Antras sijonas buvo neseniai aptariamas temoje. Pasirodo, tai skirtingi sijonai, dabar tik isiziurejau g.gif Ar cia tik as juos supainiojau biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aireda, cia du skirtingi sijonai smile.gif Pirmaji kur foto Ms. Blonde buvo apzvalga pateikus kazkada seniau, kad jis susiauciamas smile.gif Nors ju abieju sudetis poliesteris. smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaitems kad padejot apsispresti:) Pirma uzsakiau,merginos turejo papildoma 25 off proc. poto sugalvojau kad gali kast,uzsakyma atsaukiau doh.gif O dabar uzsakiau vel,tik va jau nuolaidos koduko nebeturejo verysad.gif Taip man ir reikia doh.gif
Atsakyti
Merginos, kaip manot, ar pataikysiu imdama S dydi siu rubeliu su 91cm? ax.gif Is aksto dekui 4u.gif.
Stripe necklace shell
Merino Tippi cardigan
Merino Tippi sweater
Factory artist elbow-sleeve tee
Factory Clare cardigan
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2014 04 13, 14:12)
Merginos, kaip manot, ar pataikysiu imdama S dydi siu rubeliu su 91cm? ax.gif Is aksto dekui 4u.gif.
Stripe necklace shell
Merino Tippi cardigan
Merino Tippi sweater
Factory artist elbow-sleeve tee
Factory Clare cardigan

Manau turetu tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 04 13, 14:18)
Manau turetu tikti 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 04 12, 22:17)
tai jis ir nekris, nes liemuo su guma  biggrin.gif , o pustas buvo per daug, nes per didelis buvo mirksiukas.gif

tai va būtent, aš pagalvojau koks skirtumas vistiek guma biggrin.gif nes savo dydžio vis nepavyko gaut, tai pasirodo yra skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 04 13, 16:33)
tai va būtent, aš pagalvojau koks skirtumas vistiek guma biggrin.gif nes savo dydžio vis nepavyko gaut, tai pasirodo yra skirtumas smile.gif

as turiu dar Fcatory, tik biski kitoki, irgi su guma liemuo, tai dydis XS su klubais 97 cm.Tilptu ir dar stambesne, tai gerai, kad atda nepirkau S ar M, nes irgi buciau issiputusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 13 balandžio 2014 - 16:05
QUOTE(laurita99as @ 2014 04 13, 16:05)
as turiu  dar Fcatory, tik biski kitoki, irgi su guma liemuo, tai dydis XS su klubais 97 cm.Tilptu ir dar stambesne, tai gerai, kad atda nepirkau S ar M, nes irgi buciau issiputusi ax.gif

aš irgi dabar laukiu factorio tokio tipo sijono xs dydžio smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite sita suknele? g.gif idomu kaip su dydziais? g.gif
swoop dress in latticework medallion
https://www.jcrew.co...p;bmUID=klfmClf
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 04 13, 18:23)
aš irgi dabar laukiu factorio tokio tipo sijono xs dydžio smile.gif

Atsiprasau, pamelavau blush2.gif blush2.gif galvoju paziuresiu negi maisau, akurat, S dydis doh.gif , susimaisiau todel, kad nesiodama galvojau, kad kitokios spalvos pirkciau XS blush2.gif ax.gif
va toks:
http://www.lyst.com/...irt-navy-white/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 13 balandžio 2014 - 17:58