Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

VVaivai visi rubeliai l.gražiai wub.gif wub.gif ,ji liekna,aukšta ech.. verysad.gif
Gal kuri turite šia palaidine,man graži
http://www.freepeopl...7-B413F708CF7E/
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 05 01, 10:05)
nerealiai graži  thumbup.gif  neapsisprendžiu, kurią spalvą imti  g.gif

As ta rausva uzsisakiau wub.gif

QUOTE(barboraite @ 2014 05 01, 13:07)
VVaivai visi rubeliai l.gražiai wub.gif  wub.gif ,ji liekna,aukšta ech.. verysad.gif

Aciu ax.gif
Palaidine grazute wub.gif Man rodos, driu ja pirko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2014 05 01, 12:07)

grazi sita labai wub.gif idomu kiek sansu kad dar nukainuos? g.gif
nors man graziausia stone spalva, tai jau tik vienas dydis belikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 01, 19:14)
grazi sita labai  wub.gif idomu kiek sansu kad dar nukainuos?  g.gif
nors man graziausia stone spalva, tai jau tik vienas dydis belikes  unsure.gif

Ir man si kookia grazi bigsmile.gif wub.gif Gal reikia pasiimt, ta stone spalva ir ivory man graziausios, bet stone ir rudeni panesiociau, o va ivory tokia vasariska man.. Reikia siust bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 05 01, 22:14)
Ir man si kookia grazi  bigsmile.gif  wub.gif  Gal reikia pasiimt, ta stone spalva ir ivory man graziausios, bet stone ir rudeni panesiociau, o va ivory tokia vasariska man.. Reikia siust  bigsmile.gif

Aš ir vos laikausi jos nenusiuntus, visą vakarą medituoju - reik, nereik doh.gif lotuliukas.gif šiaip jau buvo išpirktos jos, vos kelios spalvos belikę, dabar vėl papildė..
Atsakyti
Man ir labai faina, vis pasiziuriu, ar nenukainojo. Bet jus rimtai imat medvilnine maikute uz beveik 70 dol? blink.gif ar kazkokia papildoma nuolaida galioja?
Atsakyti
Aga,man ir brangoka,kaip už palaidine doh.gif ,bet labai noriu.Idomu g.gif koki dydi imti,jei nešioju S ir imti toki?
Atsakyti
Man ir faina, bet ne tiek biggrin.gif
Manau, tisaliukas toks bus, o dar permatoma :ax
Dydi gal imciau iprasta g.gif
Driu, pakomentuok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 01 gegužės 2014 - 23:00
QUOTE(barboraite @ 2014 05 01, 12:07)

turiu sia, grazi ir is aplinkiniu pagyru sulaukusi biggrin.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 05 01, 22:57)
Man ir faina, bet ne tiek  biggrin.gif
Manau, tisaliukas toks bus, o dar permatoma  :ax
Dydi gal imciau iprasta   g.gif
Driu, pakomentuok  mirksiukas.gif

taip, emiau S, nesioju S, maniske "slate" spalvos, plona, lengva, maloni medziagyte, o del kainos tai nzn, man negaila buvo moket, bet as ja ebay pirkau, apie 50 dol gal mokejau 4u.gif

ebay ziuriu peacemaker dress S dydzio yra, bet deveta uz 99 gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 02 gegužės 2014 - 09:51
QUOTE(kavamale @ 2014 05 01, 22:26)
Man ir labai faina, vis pasiziuriu, ar nenukainojo. Bet jus rimtai imat medvilnine maikute uz beveik 70 dol? blink.gif ar kazkokia papildoma nuolaida galioja?

vat vat man gaila tiek moket drinks_cheers.gif dar zinant kad paskui buna nukainuota arba isparduotuvese uz zymiai mazesne kaina. As tai lauksiu geresnes kainos, nebus tai nebus, bus kitu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Ar kas nors turite ir galite pakomentuoti del dydzio? blush2.gif

Esu 175 cm ugio, nesioju S dydi. Reiketu imti S, ar uztektu XS, kad nebutu per daug "oversized"? Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2014 05 02, 12:22)

Ar kas nors turite ir galite pakomentuoti del dydzio?  blush2.gif

Esu 175 cm ugio, nesioju S dydi. Reiketu imti S, ar uztektu XS, kad nebutu per daug "oversized"? Aciu labai  4u.gif

As XS turiu. Pati suknele laisva, bet pamusaliukas siauresnis ir netamprus. Nezinau, skonio reikalas, bet as niekad nepatariu nusimazint. ax.gif Siaip man ji atitinka XS, atrodo, kaip ir foto. Imciau iprasta dydi. mirksiukas.gif
Atsakyti