Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(enura @ 2014 05 03, 11:15)
nezinau kokias asociacijas Girl kelia Anzelmute  lotuliukas.gif bet man tai su pagyvenusia moteriske is kaimo asocijuojasi  lotuliukas.gif nu negi jau taip blogai  g.gif
nu vat batu tai tikrai kitu reiktu, vis zvejoju yooxe, bet kol kas neradau, kad ir patiktu ir kaina zmoniska butu arba nespeja uzsakyt ir nelieka  rolleyes.gif

va taip ir as norejau vakar parasyt, bet nesinorejo izeisti 4u.gif

Vvaiva man suknele, butu ji kitos spalvos, butu grazi, o dabar didele rizika atrodyt kaip su naktinukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 03 gegužės 2014 - 11:31
Vvaiva, man Desert Winds suknele grazi, bet is tos serijos "ant kitu paziureti", pati nei priderinciau, nei graziai atrodyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 05 03, 11:20)
Enura, neimk į galvą. 4u.gif  Na tiesiog tas baltas nėriniuotas viršus, tas smulkių gėlyčių sijonas ne mano skonio blush2.gif ir vat visas tas derinys su tokio ilgio batukais, tom šviesiom tokio ilgio kojinytėm man kiek tokį kaimietukišką įvaizdį sukuria, kojas kiek trumpina blush2.gif na ne mano skonio ir tiek. Čia kaip Mimsy berods sakė, man iš FP tik koks 20-30 proc. rūbų gražūs, o kitų tikrai niekada gyvenime (bent dabar taip atrodo biggrin.gif ) neužsidėčiau smile.gif  visos mes skirtingos - ir labai gerai, kad taip yra ax.gif

as ir neimu drinks_cheers.gif tik bandau issiaiskint kas blogai. Na del virsaus tai priestarauciau, nes jis butent ne baltas, o toks dramblio kaulo, kas man patinka (va pvz victorian swit tai palyginus balta balta), o sijono geles tai irgi ne smulkios tokios kaip is Breznevo epochos biggrin.gif , o vintazinio rasto rolleyes.gif O apskritai kitu spalvu ji tau nors viena patinka? ar tiesiog pats modelis buna be rysio ir viskas ax.gif
del batu tai pritariu, reik kitu. cia mano seni dieseliai tik tuom geri kad "kvepuoja" galima siltu oru laisvai nesiot. Kojines cia virs keliu, bet susmaukiau...

tai patarkit tada ka detis kad buciau ne is kaimo biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 03, 11:21)

as jos ant saves taipogi neisivaizduoju, bet Tau gi viskas tinka drinks_cheers.gif Tik man ji tokia ne "i miesta", o vat kazkur i papludimi ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 05 03, 12:27)

Vvaiva man suknele, butu ji kitos spalvos, butu grazi, o dabar didele rizika atrodyt kaip su naktinukais.

QUOTE(sandrixxx @ 2014 05 03, 12:32)
Vvaiva, man Desert Winds suknele grazi, bet is tos serijos "ant kitu paziureti", pati nei priderinciau, nei graziai atrodyciau  4u.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif
As isivaizduoju save su ja brendancia kur nors siltuose krastuose, prie lygiapadziu basuciu... wub.gif Miestui nelabai man tokios, o va kelionej pats tas butu... Hmmm... g.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 05 03, 12:48)

as jos ant saves taipogi neisivaizduoju, bet Tau gi viskas tinka  drinks_cheers.gif Tik man ji tokia ne "i miesta", o vat kazkur i papludimi ir pan.  4u.gif

Va va, tai butent, kelioneje kazkur, kurorte vaikstinejimui
Papildyta:

Oi koks fainas kurortinis wub.gif wub.gif
http://www.freepeopl...F-37C404A6891C/
Atsakyti
Enura pasifotkinkit su kitais batais, lygiapadem basutem ir imeskit, jei netingit, paziuresim gal bus geriau?
Prie dzinsinio svarko tai man nesiziuri visai ji.
Geriausiai be nieko.
Atsakyti
Enura, ir kitų spalvų man jos ne mano skonio 4u.gif šiaip net nežinau ką prie jos priderint g.gif švarkelis (džinsinis ar odinukė) geras sprendimas būtų, bet jau ilgį reikia labai atitaikyti - toks ilgis kaip dabar, bent jau man ryškiai per ilgas g.gif

Va ta Vvaivos paskutinė įmesta tai nereali wub.gif wub.gif kur nors kurorte wub.gif pasaka..
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 03, 12:00)

man butu faina, bet ne uz tokia kaina unsure.gif

pupen, Girl aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif paeksperimentuosiu. Su basutem varianto tai net nedejau, nes kojos tai melynos po ziemos doh.gif baisu unsure.gif reiks bent su savaiminiu padirbet pries fotkinantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 03, 13:25)

pupen, Girl aciu uz patarimus  4u.gif  4u.gif paeksperimentuosiu. Su basutem varianto tai net nedejau, nes kojos tai melynos po ziemos  doh.gif baisu  unsure.gif reiks bent su savaiminiu padirbet pries fotkinantis  biggrin.gif

As prie tos sukneles kaip tavo, tik violetines, galvoju aulinukus nesioti trumpu aulu ir vos su kulniuku. Turiu tokius nerealius rudus pintus, tiks wub.gif
As megstu derinius aulinukai + suknute ir butent si tinka su auliniais. Nera ji karstam orui, rankoves ilgesnes, pati midi tokia. Tik ilgaauliu gal nereik prie jos. O va kokie trumpu auliuku, dailios formos batyciai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 03, 13:20)
As prie tos sukneles kaip tavo, tik violetines, galvoju aulinukus nesioti trumpu aulu ir vos su kulniuku. Turiu tokius nerealius rudus pintus, tiks  wub.gif
As megstu derinius aulinukai + suknute ir butent si tinka su auliniais. Nera ji karstam orui, rankoves ilgesnes, pati midi tokia. Tik ilgaauliu gal nereik prie jos. O va kokie trumpu auliuku, dailios formos batyciai grazu  wub.gif

aciu VVaiva 4u.gif itariu kazkas tokio panasaus kaip cia g.gif

http://www.6pm.com/f...ess-ivory-combo

tai vat ir neturiu sviesiu jokiu verysad.gif uzrodykit jeigu matet kas fainus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 03, 14:39)
aciu VVaiva  4u.gif itariu kazkas tokio panasaus  kaip  cia  g.gif

http://www.6pm.com/f...ess-ivory-combo

tai vat ir neturiu sviesiu jokiu  verysad.gif uzrodykit jeigu matet kas fainus  ax.gif  4u.gif

Va va, su tokio tipo batukais idealiai ziurisi thumbup.gif
Pas mane batai visi is Yoox, tik ten randu fainu. Tik siuo metu jau tikrai ne kazin kas... Vienas sale baigesi, o naujoj kolekcijoj kas grazu, dar brangu...
Papildyta:
Beje, FP puslapy kazkokiu batu maciau panasiu g.gif Gal tik dydziu nera, bet sale kazkas panasaus buvo g.gif
Atsakyti
Tokiu kaip 6pm ideta man rodos dar pas Steve'a Madden'a maciau, reiks paieskot. Dar manau labai tiktu ir patiktu kur Zakiene buvo idejus trumpucius suvarstomus tokius wub.gif

Ir va sie man faini batai, ziuriu vis i juos ax.gif

http://www.freepeopl...implicity-boot/

tokie kaip tik vasarai thumbup.gif tik ar tiktu jie prie sukneliu? g.gif ka manot?
Atsakyti
Mano skoniui tai sitie faini
http://www.freepeopl...7-466219F4EA95/
Ir buvo sviesiai rudi vakar dar 39 dydzio...
Tik pradine kaina labai jau maza... Gal realiai tragiski butu g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 03 gegužės 2014 - 14:01