Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(kavamale @ 2014 05 07, 14:07)
tu nuostabiii  wub.gif
Papildyta:
Galvoju man, nesiojanciai S(i mazesne puse), imt XS ar S? ugis 1,72 kazkur

As sau S pasiemiau ax.gif tau gal ir XS geras butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 07, 16:13)
As sau S pasiemiau  ax.gif tau gal ir XS geras butu  g.gif

man svarbu, kad rankoves butu siauros, o is plocio, tai gali buti ir platesnis smile.gif
na dar idomu, ka Vaiva parasys, bet ji turbut XS eme
Atsakyti
Sollo, man tai apverstas foto rodo, sunku ziuret biggrin.gif

Driu, graziai atrodai 4u.gif Ta balta suknele kur FP isparduotuvej pirkai? ax.gif
Ir dar noriu paklaust (lyg VVaiva sake kad Tu turi) ar labai si persisviecia? g.gif

user posted image

Atsakyti
Kiek pamenu, Vaiva jos neturi, tik rase, kad mate ebay nuotraukas realias (beje, gali ir tu paziuret, yra kelios) ir jos nevilioja, nes medziaga atrodo skysta ir plona.
Bet man vistiek grazi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 07 gegužės 2014 - 14:57
QUOTE(enura @ 2014 05 07, 14:45)
Ta balta suknele kur FP isparduotuvej pirkai?  ax.gif

taip, ta pati, tik platoka ji man per krutine kai pakeli rankas, matosi verysad.gif

QUOTE(enura @ 2014 05 07, 14:45)
Ir dar noriu paklaust (lyg VVaiva sake kad Tu turi) ar labai si persisviecia?  g.gif

maniske tamsi, yra kazkiek permatoma, bet ne per vulgariai, galesiu vakarop nufotkint, jei matysis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 07 gegužės 2014 - 14:54
QUOTE(driu @ 2014 05 07, 14:53)
*taip, ta pati, tik platoka ji man per krutine kai pakeli rankas, matosi  verysad.gif
**maniske tamsi, yra kazkiek permatoma, bet ne per vulgariai, galesiu vakarop nufotkint, jei matysis  4u.gif

* tai kad neatrodo platoka, man kaip tik gerai bigsmile.gif

** lauksim 4u.gif
Atsakyti
sollo, ta suknele tai as nesiosiu ivairiai, ir be nieko ant virsaus. Na tai kas, kad apatine matosi? g.gif Apatine ne kokia nuskalbta ir issitampius, o grazute, tvarkinga biggrin.gif
Bet siaip tai aisku, kaip pati jautiesi, taip ir daryk drinks_cheers.gif
As taip ir rasiau seniau, kad tikrai ne visoms ir net ne daugumai ji patiks, manau... ax.gif Specifiskumo joje yra, jei negera apsirengus, tai ir parduok mirksiukas.gif

QUOTE(Linutelia @ 2014 05 07, 14:56)
Kokį megztuko dydį pirkai?  4u.gif

XS 4u.gif

QUOTE(kavamale @ 2014 05 07, 15:16)
man svarbu, kad rankoves butu siauros, o is plocio, tai gali buti ir platesnis  smile.gif
na dar idomu, ka Vaiva parasys, bet ji turbut XS eme

Taip, XS mano. Rankoves LABAI siauros. Ta prasme, ikisti ranka reikia pastangu biggrin.gif Gal kad su linu, gal prasitampys g.gif
O pats megztukas laisvas ir platus. Iskirpte taip pat plati, beveik visai pecius atidengia. Sakyciau, savo dydi reiketu imti vien del rankoviu siaurumo g.gif

driu, grazios foto thumbup.gif Kur cia buvot? Pacioj Graikijoj ar salose? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 07 gegužės 2014 - 18:23
O rankovės labai ilgos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2014 05 07, 19:23)
O rankovės labai ilgos?  ax.gif

Hmmm, nepasakyciau g.gif Nea, ne is ilguju g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 07, 20:30)
Hmmm, nepasakyciau  g.gif Nea, ne is ilguju  g.gif

Gal pasirodytum su juo bigsmile.gif
Atsakyti
nusiuciau nesulaukus atsakymo XS dyd, bet dar galiu pakeist. siaip mano rankos kudos tikrai, bet, Vaiva, juk ravo irgi, ar ne? biggrin.gif
as ir noreciau nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 07, 19:52)
nusiuciau nesulaukus atsakymo XS dyd, bet dar galiu pakeist. siaip mano rankos kudos tikrai, bet, Vaiva, juk ravo irgi, ar ne?  biggrin.gif
as ir noreciau nuotraukos wub.gif

Na, nezinau, gal kudos biggrin.gif Nors siaip tai as fitness4.gif biggrin.gif
Nieko tos rankoves, kelinta karta jau matuojuosi, laisveja. mirksiukas.gif

Pasifotkinau ant greicio biggrin.gif Palamdytas dar jis truputeli ax.gif
http://i28.photobuck...pg?t=1399482445
ir
http://i28.photobuck...pg?t=1399482438
Atsakyti