Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(Ramaja @ 2014 05 17, 23:37)
Suknele su dirziuku liuks  thumbup.gif  , kaklo papuosalas labai, bet ir auskariukus tada reiktu priderint kokius nors.

Man tai nebutini auskarai prie tokio stambaus kaklo papuosalo. g.gif Apskritai papuosalu nesu didele megeja, neturiu ju daug... Siuo atveju gal apyrankes desiuos, nors ir tai nezinau g.gif Nepatogu man apyrankes, tarska, barska, trukdo doh.gif biggrin.gif Gal priprasti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 18, 08:59)
Man tai nebutini auskarai prie tokio stambaus kaklo papuosalo.  g.gif Apskritai papuosalu nesu didele megeja, neturiu ju daug... Siuo atveju gal apyrankes desiuos, nors ir tai nezinau  g.gif Nepatogu man apyrankes, tarska, barska, trukdo  doh.gif  biggrin.gif Gal priprasti reikia  biggrin.gif

man irgi atrodo, kad sito papuosalo uztenka be auskaru drinks_cheers.gif bet as ir nemegeja papuosalu ax.gif dabar tik kazkaip daugiau pradejau nesioti. Bet ir tai man geriau vienas koks stambesnis, issiskiriantis nei daug. Kaip sakoma - maziau yra daugiau smile.gif
O apyrankes tai man tragedija, ypac tos kur nesilaiko visai doh.gif ziauriai nepatogu unsure.gif net laikrodzio laisvo metaline apyranke nelabai megstu, nes erzina kai juda ant rankos. Bet va kas patinka tai odines apyrankes. Paprastos su daug dirzeliu arba su kokiom detalem rolleyes.gif Noreciau tokios panasios kaip Tu pardavinejai su inkrustuotais akmenukais, tik ne metalines, o odines wub.gif Maciau kazkur reklaminej foto, tai labai patiko
Atsakyti
enura, man ir ta plati grazi, kur pardavineju, bet visiskai nesilaiko ant rankos, bijau pamesti doh.gif verysad.gif
Dar sita galiu pakomentuot
http://www.freepeopl...0-10C3E51E5A64/
Gavau purple spalvos S dydzio. Tikrai faina, spalva tokia pat, detales grazios, medziaga tampri. Laisvumo yra, bet labai patogiai, nekaba. Zodziu, geras dalykas, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Vvaiva, jau kaip nerealiai tas papuosalas atrodo ir taip tinka prie tos bliuskyte nuogais peciais, nu ziauriai gerai bigsmile.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
VVaiva, norejau paklaust is kur pirkai ta bliuskyte nuogais peciais? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 05 18, 14:54)
Vvaiva, jau kaip nerealiai tas papuosalas atrodo ir taip tinka prie tos bliuskyte nuogais peciais, nu ziauriai gerai  bigsmile.gif  wub.gif  cool.gif

Aciu! drinks_cheers.gif

QUOTE(enura @ 2014 05 18, 14:58)
VVaiva, norejau paklaust is kur pirkai ta bliuskyte nuogais peciais?  ax.gif  4u.gif

Is Fp puslapio mirksiukas.gif imesdavo ju vis, neseniai as ja ir pirkau.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 18, 14:45)
Is Fp puslapio  mirksiukas.gif imesdavo ju vis, neseniai as ja ir pirkau.

vakar ziurejau nebuvo. o gal pavadinima atsimeni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 18, 17:19)
vakar ziurejau nebuvo. o gal pavadinima atsimeni?  g.gif

Nuorodele
http://www.freepeopl...d-32c61d8dc874/
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 18, 16:25)

aciuuuu! 4u.gif 4u.gif

prisireike man jos biggrin.gif ir dar tos Lucy button down dress rolleyes.gif neiseina man ji is galvos
Atsakyti
O as vis medzioju Peacemaker suknyte, prireike man jos, nors tu ka doh.gif Kas ja pirkot, gal galit isduoti, kiek mokejot, nes pilnos kainos moketi tikrai nenoriu, tai noreciau zinoti, uz kokia realia galeciau gauti ax.gif Pigiau nei 89 dol taip ir nebuvau radusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2014 05 18, 21:56)
O as vis medzioju Peacemaker suknyte, prireike man jos, nors tu ka  doh.gif  Kas ja pirkot, gal galit isduoti, kiek mokejot, nes pilnos kainos moketi tikrai nenoriu, tai noreciau zinoti, uz kokia realia galeciau gauti  ax.gif  Pigiau nei 89 dol taip ir nebuvau radusi  g.gif

As apie 50$ mokejau, 6pm pirkau, bet pernai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2014 05 18, 20:56)
O as vis medzioju Peacemaker suknyte, prireike man jos, nors tu ka  doh.gif  Kas ja pirkot, gal galit isduoti, kiek mokejot, nes pilnos kainos moketi tikrai nenoriu, tai noreciau zinoti, uz kokia realia galeciau gauti  ax.gif  Pigiau nei 89 dol taip ir nebuvau radusi  g.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 05 18, 20:59)
As apie 50$ mokejau, 6pm pirkau, bet pernai  mirksiukas.gif

Uz tokia kaina, kaip Vvaiva pirko, manau tikrai neberasite jos ax.gif As pirkau siemet is FP puslapio uz 69.95$ 4u.gif
Atsakyti