Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(VVaiva @ 2014 04 16, 19:21)
enura, sveikateles  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mergaites, gal kuri galit imesti realia foto su ta Cozy Sweater Dress?  ax.gif
Turejau ja pati, bet pardaviau. O dabar galvoju, gal vis tik pasiimt man ja  g.gif
Arba cia jau pirkiniu badas  doh.gif Bet kokiu atveju, reali foto gerai butu, nes jau nebeatsimenu, kaip ji atrode apsirengus  ax.gif

dekui VVaiva 4u.gif
Tai, kad niekas su ja taip ir nepasirode pagal mane g.gif arba busiu praziopsojus. Limete tik kviete gyvai pasimatuot ax.gif
Atsakyti
Aš tai parsinešiau šitą bliuskutę. Nu labai ji man faina.
user posted image
Atsakyti
Megztinių užrodykite, tinkamų prie vasarinių suknyčių biggrin.gif
maluos maluos, nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 04 16, 19:58)
Aš tai parsinešiau šitą bliuskutę. Nu labai ji man faina.

labai ir man wub.gif shopbop pirkot? 4u.gif
Atsakyti
O aš ateinu pasiguosti verysad.gif šiandien norėjau išlyginti šią suknytę ir per skubėjimą nepažiūrėjau kokia temperatūra nustatyta sad.gif ir ką...išdeginau skylę sad.gif sad.gif sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 04 17, 07:19)
labai ir man  wub.gif shopbop pirkot?  4u.gif

ne bloomingdales.
Bet įdomiausia, kad iš aplinkinių niekam ji nepatiko, išskyrus mano vyrą.
Ai nieko jie nesupranta irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 17 balandžio 2014 - 07:51
QUOTE(Andra* @ 2014 04 17, 08:44)
O aš ateinu pasiguosti  verysad.gif šiandien norėjau išlyginti šią suknytę ir per skubėjimą nepažiūrėjau kokia temperatūra nustatyta sad.gif ir ką...išdeginau skylę sad.gif sad.gif sad.gif

O ***** verysad.gif Gal kokioj nelabai matomoj vietoj? Siuveja gal ka padarytu g.gif
As visada tik garais lyginu, gerai issilygina, rauksliu nesusidaro ir nelaimiu isvengiu...
Esu ne per seniausiai prilietus gipiura netycia karstu lygintuvo krastu ir prilipo doh.gif Bet siuvejai nunesiau, paeme gipiuro is kitos sukneles vietos ir taip graziai uztaise skylute, nieko nesimato thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2014 04 17, 08:50)
ne bloomingdales.

biggrin.gif
Man ji labai miela wub.gif Ir kaip gali kam nepatikt, neisivaizduoju rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 17, 08:54)
O *****  verysad.gif Gal kokioj nelabai matomoj vietoj? Siuveja gal ka padarytu g.gif
As visada tik garais lyginu, gerai issilygina, rauksliu nesusidaro ir nelaimiu isvengiu...
Esu ne per seniausiai prilietus gipiura netycia karstu lygintuvo krastu ir prilipo  doh.gif Bet siuvejai nunesiau, paeme gipiuro is kitos sukneles vietos ir taip graziai uztaise skylute, nieko nesimato  thumbup.gif

tikiuosi ką nors sugalvos...variantas nuardyti apatinę dalį, iškirpti medžiagos dalį kur skylė ir prisiūti atgal....tik nebus ji jau tiek raukta... ir ties viduriu dar viena siūlė...žodžiu..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2014 04 17, 09:16)
tikiuosi ką nors sugalvos...variantas nuardyti apatinę dalį, iškirpti medžiagos dalį kur skylė ir prisiūti atgal....tik nebus ji jau tiek raukta... ir ties viduriu dar viena siūlė...žodžiu..... verysad.gif

Bandyk nunesti, gera siuveja sugalvotu ka nors 4u.gif

Ugnia ,dingai kazkur biggrin.gif Man rodos, tu pirkai si
http://www.freepeopl...ve-goes-kimono/

Labai idomu, koks jis realiai bigsmile.gif Vis imeta, paziuriu, bet nezinau, ar man jo reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 17 balandžio 2014 - 08:40
QUOTE(Andra* @ 2014 04 17, 07:44)
O aš ateinu pasiguosti  verysad.gif šiandien norėjau išlyginti šią suknytę ir per skubėjimą nepažiūrėjau kokia temperatūra nustatyta sad.gif ir ką...išdeginau skylę sad.gif sad.gif sad.gif

ojej kaip nepasiseke verysad.gif na bet gal dar tikrai ne viskas prarasta, gal pavyks pataisyti 4u.gif

as viena suknele kol issilyginau tai prasikeikiau doh.gif ir taip nemegstu lyginti, o dar medziagos kiek pas jas biggrin.gif jeigu su garais normaliai issilygina reiks ir man taip daryt, bet kartais buna kad vis tiek medziaga ne tokia lygi lieka po garu kaip kad su lygintuvu braukiant g.gif Pvz Lonesome Dove Dress si atejo sijonas toks susilamdes susilamdes, kad nesuprantu ar jis toks ir turi buti truputi kaip pasilamdes ar issilygins ta medziaga iki visai lygios? g.gif VVaiva, Tu man rodos tokia bordine turi, Tau jos sijonas normaliai issilygino?

QUOTE(keistuole @ 2014 04 17, 07:50)

is sitos foto manes ji irgi nesuzavejo blush2.gif bet idomu kaip gyvai? daznai gyvai zymiai graziau atrodo

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 17, 10:43)
VVaiva, Tu man rodos tokia bordine turi, Tau jos sijonas normaliai issilygino?
is sitos foto manes ji irgi nesuzavejo  blush2.gif bet idomu kaip gyvai? daznai gyvai zymiai graziau atrodo

As ja butent su garais ir islyginau. Tokios sutrauktos medziagos net ir neisivaizduoju, kaip kitaip lygint. g.gif Visas ir medvilnines, ir silkines tik garais lyginu, man super. Bet turi but stipru gara duodantis lygintuvas biggrin.gif

Ta tunika tai niekuo neypatinga, man ji tik miela, daili ir tiek. Spalva faina, siuvinejimai, modelis... Realiai tokia pat, sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2014 04 17, 07:44)

gal yra kokios kisenes vidines is kur galima paimti medziagos? man viena taip siuveja sutvarke, kad net nesimato smile.gif padeda po apacia medziaga ir su kita kazkokia specialia priklijuoja, matosi tik is labai labai arti 4u.gif

tokios ne viena neturite? 4u.gif idomu kaip ilgis g.gif
http://www.freepeopl...6-bab6a05ea793/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 17 balandžio 2014 - 10:31