Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(LOCKETS @ 2014 08 21, 08:52)
perkant bilieta nereikia, bet registruojantis skrydziams i uk reikia  ax.gif
net nezinau kaip cia bus dabar, gal praleis, o gal reikes susimoketi papildomai, reiketu pasiklausti tai mamytei, paskambinus i wizzair  g.gif

ach štai kaip, į kitas ES šalis net ir registruojantis nereikia suvest, o UK seniai bebuvau.. blush2.gif
tada taip, wizzair rašo, kad tokiu atveju reikia susisiekt su skambučių centru https://wizzair.com/...t_us/contact_us
Atsakyti
sveiki,

vyras nupirko du bilietus i UK i abi puses. Kaip dabar suzinoti koks bagazas man priklauso Papildomo jisai nieko nepirko ? Bet ar priklauso 8 kg, ar 32 kg ?
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2014 08 23, 09:30)
sveiki,
vyras nupirko du bilietus i UK i abi puses. Kaip dabar suzinoti koks bagazas man priklauso  Papildomo jisai nieko nepirko ? Bet ar  priklauso 8 kg, ar 32 kg ?

Įeikite į savo rezervaciją ir matysite, ar yra kas pirkta. Pvz., didelis salono bagazas. Ar registruotas bagažas (pastarasis 32 kg).

Jei sakote, kad nieko papildomai nepirko, tada tik mažas oraivio bagažas priklausytų. Bet pasitikrinkite. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal numanote kada bus 20% bilietams? smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Noriu pasiteirauti jei aš dabar nusichechinsiu bilietą ar dar galėsiu nusipirkti bagažą, ar geriau pirma nusipirkti jį ir tik tada chekinti bilietą. Gal žinot kaip su bagažo pirkimu jau nusipirkus iš ankščiau bilietus ar gali būti pigesnis šiuo metu 33Eur unsure.gif Gailiuosi jau kad iškart su bilietu nepaėmiau. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 09 02, 17:24)
Labukas  4u.gif
Noriu pasiteirauti jei aš dabar nusichechinsiu bilietą ar dar galėsiu nusipirkti bagažą, ar geriau pirma nusipirkti jį ir tik tada chekinti bilietą. Gal žinot kaip su bagažo pirkimu jau nusipirkus iš ankščiau bilietus ar gali būti pigesnis šiuo metu 33Eur  unsure.gif Gailiuosi jau kad iškart su bilietu nepaėmiau.  doh.gif  blush2.gif

galite ir po check-in papildomai nusipirkti bagaza biggrin.gif
o bagazo kaina bent jau skrendant marsrutu London-Vilnius-London nesikeite man, nei perkant kartu su bilietu, nei paskui pridedant.

pvz ryanair pridedant bagaza veliau tai brangiau paskaiciuoja, nei perkant iskart su bilietu ax.gif

man wizzair labai patinka, gaila, kad skrenda tik i Vilniu Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
20% OFF for all WIZZ Discount Club Members!
Only if you book on the 3rd or 4th of September! smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt, kur savo profilyje ieskoti iki kada galioja club naryste? Niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 09 03, 09:48)
Gal kas galit pasakyt, kur savo profilyje ieskoti iki kada galioja  club naryste? Niekur nerandu  blush2.gif

Kad profilyje nerodo. Nebent turit programėlę išmaniajame telefone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2014 09 03, 17:50)
Kad profilyje nerodo. Nebent turit programėlę išmaniajame telefone  4u.gif

Na va, del to ir nerandu kad neraso, nes raso tik kad Activ. O Ismaniajame kokia turi buti programele? Tik iphonam ji, jei neklystu?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 09 03, 19:42)
Na va, del to ir nerandu kad neraso, nes raso tik kad Activ. O Ismaniajame kokia turi buti programele? Tik iphonam ji, jei neklystu?

čia visa info apie programėlę http://wizzair.com/en-GB/mobile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2014 09 03, 19:24)
čia visa info apie programėlę http://wizzair.com/en-GB/mobile smile.gif

Ai, dabar prisiminiau, kad kazkada ziurejau, kai buvo akcija bilietam perkant per ismanuji. Netinka man, nes ten tik Androidam ir iphonam. Pas mane windows phonas. O per telefofna kitaip kazkaip rodo wizzair psl, nei per kompiuteri?
Atsakyti