Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(Meredaitė @ 2015 05 19, 16:59)
Neįtikėtina, ryte 8 val. kelionę iš Barselonos į Vilnių Birželio mėnesiui - dviem su vienu reg bagažu pirkau už 152 eur, dabar to pačios sąlygos , bet kaina.........209 eur. Akyse kyla kainos. smile.gif
Klausimą turiu vieną: bilietai su vietomis, bet siūlo įlaipinimo pirmumą ir lyg tai galėsiu rinktis kokią noriu vietą, koks cia cirkas?

Del vietu as kaip suprantu kaip ir ryanaire buna, gali issipirkti vietas, ir dar priority papildomai kad pirmus ileistu ir nebutu grusties. Man atrodo cia bus tas pats variantas, bet mano nuomone ko ten grustis, jeigu vietos yra kiekvienam nurodytos bilietuose.
Mums nemokamai dave vietas siandienos pirkime.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 05 19, 17:17)
Del vietu as kaip suprantu kaip ir ryanaire buna, gali issipirkti vietas, ir dar priority papildomai kad pirmus ileistu ir nebutu grusties. Man atrodo cia bus tas pats variantas, bet mano nuomone ko ten grustis, jeigu vietos yra kiekvienam nurodytos bilietuose.
Mums nemokamai dave vietas siandienos pirkime.

Taip, kaip ir Ryanair'e - vietos priskiriamos jų nuožiūra nemokamai, bet jei norite kažkokių kitų vietų (prie lango, su daugiau vietos kojoms ar tiesiog šalia su bendrakeleiviu sėdėti), tai galite už papildomą mokesti užsisakyti pageidaujamas. O pirmumas įlaipinant man asmeniškai kaip ir praranda prasmę, kai vietos priskirtos - kad ir paskutinis įlipsi, tavo vieta niekur nedings. Nebent aktualu žmonėms su kūdikiais ir mažais vaikais, bet, kiek žinau, tokiais atvejais ir taip nemokamai praleidžia pirmus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tūla: 19 gegužės 2015 - 19:17
Siandien antras bilietas nemokamai( kainuoja tik administracinis mokestis)
Atsakyti
Labas,

oho, bilietas pirmyn atgal, kuris šiaip kainuodavo plius minus 300 eu, kurį vakar per akciją nusipirkau už 160 eu, šiandien jau kainuoja 440 eu... blink.gif
Atsakyti
Gal dėl stipresnio įspūdžio biggrin.gif
Atsakyti
Na iš tikrųjų neįtikėtina. Vakar su akcija bilietą pirmyn atgal pirkau už 40 eur, šiandien tomis pačiomis sąlygomis jis kainuoja 160 eur. blink.gif doh.gif Prieš akciją kainavo 70 eur. Gal vėliau vėl atpigins.
Atsakyti
ar wizair'e yra kaip paziuret pigiausius skrydziu pasiulumus? ta prasme, rynair atsidarau r matau is Vilniaus pigiuasi ten ir ten uz tiek ir tiek, o kai atsidarau wizair, tai liepia viska suvest ir tik tada kaina rodo... ka ne taip darau, kur tuos "perliukus" rasti???
Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 05 20, 23:33)
ka ne taip darau, kur tuos "perliukus" rasti???

Gal čia? http://www.wizzair-s...ydziu-bilietai/
arba www.skrendu.lt visi pigūs variantai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tūla: 21 gegužės 2015 - 07:37
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 05 20, 22:33)
kur tuos "perliukus" rasti???

Pagal norimą kryptį gražiai mėnesiais išdėlioja čia https://wizzair.com/lt-LT/Country/LT

QUOTE(Tūla @ 2015 05 21, 07:33)
arba www.skrendu.lt visi pigūs variantai.

Kartais jie Wizz'o neįtraukia į paiešką, nepastebėjote? Kaip, deja, ir scyscaneris, ieškant jungiamųjų. Arba pvz jei jungiamieji, daugelis sistemų nerodo persėdimų, tarp kurių ~2 val laiko.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2015 05 21, 12:30)
Kartais jie Wizz'o neįtraukia į paiešką, nepastebėjote?

O, tikrai, kažkaip nebuvau atkreipusi dėmesio. g.gif
Atsakyti
Wizzair įlaipinimo kortelė suformuota iš dviejų lapų, taip ir turi būti? g.gif
Ar abu ir turėti reikia?Bar kodai yra ant abiejų lapų, faktiškai ten tik reklama. schmoll.gif
Atsakyti