Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 21, 18:27)
Lutono oro uoste yra eskalatorius dar nepriejus security check'o smile.gif
o veliau lyg ir yra laiptuku, bet taip pat yra ir liftai smile.gif
gal koki sketuka ir verta paimti, matau, kad laukiates  ax.gif
bet jei vaikutis ramus, nelaksto toli nuo jusu - tai gal ir be jo apseisite.
bet prie pat isejimo i lauka kaip kad Vilniuje tai laiptu jau nera  4u.gif

mes vasari skridome, mano mazajam buvo mazdaug 2.5 metuku, tai jau neemem vezimo.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Imsim skėtuką, nes tikrai prireiks jo. Oro uoste vyras palydės kiek bus įmanoma, o toliau jau kaip nors. Dabar bent žinau, ko tikėtis smile.gif
Atsakyti

20 % nuolaida! - visiems skrydžiams, visiems miestams!
Tik „WIZZ Discount Club“ nariams

Taikoma tik tuo atveju, jei rezervuosite gegužės 27 d.
Atsakyti
sakykit o ar tik man ar ir jums per mobilia aplikacija kainas rodo 10 EU mazesnes nei tinklapyje? smile.gif) oj sukciai sukciai....
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2014 05 27, 21:14)
sakykit o ar tik man ar ir jums per mobilia aplikacija kainas rodo 10 EU mazesnes nei tinklapyje? smile.gif) oj sukciai sukciai....

Pasirinkit žemiau "normal ar tai standart price".
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2014 05 28, 06:28)
Pasirinkit žemiau "normal ar tai standart price".

teip jau radau... vakar akcija klubo nariam buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skraidūnės! smile.gif
Pirmąkart skrisiu su vaikais Wizzairais, tai galvos skausmas su bagažu: skrisim su mažais rankiniais bagažais, mano kuprinė maždaug 5 cm viršyja reikiamą aukštį (tuos 42cm), bet realiai lengvai tie centimetrai susispaudžia (viduj bus vasariniai drabužėliai) ir normaliai tilps po priekyne sėdyne. Tiesiog neturiu mažesnė kuprinės. Kaži, ar kabintųsi, jei kuprinė nebus prigrūsta ir pademonstruočiau, kad ji susispaudžia? g.gif
Ar nėr problemos į lėktuvą pasiimt 100ml sulčių pakelius?
Atsakyti
Aš savo kuprinių aukščio nematuoju, atvarius į oro uostą pažiūriu ar telpą į tuos rėmus ir viskas, šiaip niekada netikrino išmatavimų paprastos kuprinės, nebent ji labiau lagaminiukas, nei kuprinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2014 06 06, 15:04)
Aš savo kuprinių aukščio nematuoju, atvarius į oro uostą pažiūriu ar telpą į tuos rėmus ir viskas, šiaip niekada netikrino išmatavimų paprastos kuprinės, nebent ji labiau lagaminiukas, nei kuprinė  g.gif

Ne ne, kuprinė, panašaus dizaino į šitą, ji skirta kompiuteriui ir dokumentams, tad viduj šioks toks pakietinimas. Ir viskas būtų norma, tik per aukšta, bet tuos 5-6cm viršaus lengvai galiu užlenkt. Manot, nekibs?
user posted image
Atsakyti
Išties tų paprastų kuprinių niekas nematuoja. Nebent būtų labai aiškiai per didelė (a la turistinė su rėmu ir pan.). Tad dėl to nepergyvenkit. smile.gif
100 ml sulčių pakelius pasiimti, žinoma, galima. Bet kad jų daugiau kaip 2 į vieną privalomą maišelį turbūt netilps. ax.gif O kur dar visi kiti "skysčiai" (dantų pasta, kremas ir pan.), jei nėra registruojamo bagažo..
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2014 06 06, 15:47)
Išties tų paprastų kuprinių niekas nematuoja. Nebent būtų labai aiškiai per didelė (a la turistinė su rėmu ir pan.). Tad dėl to nepergyvenkit.  smile.gif
100 ml sulčių pakelius pasiimti, žinoma, galima. Bet kad jų daugiau kaip 2 į vieną privalomą maišelį turbūt netilps.  ax.gif  O kur dar visi kiti "skysčiai" (dantų pasta, kremas ir pan.), jei nėra registruojamo bagažo..

Ačiū, nuraminot 4u.gif O sulčių mums daug ir nereikia, be to vaikai irgi gali turėti po mažą rankinį bagažą, tai užmaukšlinsiu kuprinytes su sultim ir sumuštiniais biggrin.gif
Beje, tuos maišelius VNO duoda nemokamai ar pirkt reikia? Jau nepamenu, kada beskridau tik su rankiniu bagažu..
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2014 06 06, 13:11)
Sveikos, skraidūnės! smile.gif
Pirmąkart skrisiu su vaikais Wizzairais, tai galvos skausmas su bagažu: skrisim su mažais rankiniais bagažais, mano kuprinė maždaug 5 cm viršyja reikiamą aukštį (tuos 42cm), bet realiai lengvai tie centimetrai susispaudžia (viduj bus vasariniai drabužėliai) ir normaliai tilps po priekyne sėdyne. Tiesiog neturiu mažesnė kuprinės. Kaži, ar kabintųsi, jei kuprinė nebus prigrūsta ir pademonstruočiau, kad ji susispaudžia?

Nenoriu gąsdinti, bet aš asmeniškai nerizikuočiau. Prieš svaitę skridau į Londoną. Tai mačiau kaip Vilniuje prisikabino prie vyriškio kuris turėjo tokią minkštą sportinio tipo tašę. Į rėmus ji tilpo, bet buvo aukštesnė nei leistina. Panašu, kad buvo kažkokių rūbų pridėta, nes jis net užšoko ant jos bandydamas įrodyti, kad ji susispaudžia, bet Wizzair mergaitė buvo nepalenkiama ir jam teko susimokėti.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 06 06, 16:48)
Nenoriu gąsdinti, bet aš asmeniškai nerizikuočiau. Prieš svaitę skridau į Londoną. Tai mačiau kaip Vilniuje prisikabino prie vyriškio kuris turėjo tokią minkštą sportinio tipo tašę. Į rėmus ji tilpo, bet buvo aukštesnė nei leistina. Panašu, kad buvo kažkokių rūbų pridėta, nes jis net užšoko ant jos bandydamas įrodyti, kad ji susispaudžia, bet Wizzair mergaitė buvo nepalenkiama ir jam teko susimokėti.

Et... Berods radau sprendimą: kuprinės viršūnė užsilenkia ir palenda po priekine dalimi, prisegsiu su grafke, kol pro Wizzair mergaitę praeisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indica: 06 birželio 2014 - 16:08