Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas, kas susije su maitinimu, Bendra tema

Munchkin neperšlampantis seilinukas su kišenėle To Go Bib. Itin praktiškas bei patogus neperšlampamas seilinukas, užsegamas lipuku. Į seilinuko kišenėlę taip pat galėsite įdėti šaukštelį.

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/visi-gamintojai/munchkin-neperslampantis-seilinukas-to-go-bib-526 

425cd3f4cbb7.jpg

 

 

 

NAUJAUSIOS LINIJOS Munchkin Latch indelis-dozatorius pieno milteliams ar grūdams.

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/visi-gamintojai/munchkin-latch-indelis-pieno-misinukams-ir-sausoms-kosems-386 

619b62e212c1.jpg

Atsakyti

Tommee Tippee rankinis pientraukis su NAUJAI PATOBULINTA KONSTRUKCIJA. Dabar jo naujasis patobulintos formos gaubtas pagamintas iš minkšto elastingo silikono. Itin patogus ir lengvas naudoti, puikiai prisitaiko prie krūties. Pakreipta forma leidžia sėdėti patogiai ir atsipalaidavus. 

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiuprekes.lt/tommee-tippee-rankinis-pientraukis-81

a4ebebfb6aac.jpg

 

 

 

Tommee Tippee maitinimo iš buteliuko rinkinys Closer To Nature Essentials Kit - viskas ko reikia pirmai pradžiai maitinant iš buteliuko ar derinant maitinimą krūtimi su maitinimu iš buteliuko. Limituoto leidimo, prabangios juodos spalvos. Stilingai atrodys Jūsų virtuvėje.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/tommee-tippee-rinkinys-closer-to-nature-essentials-kit-juodas-510
 

931e895c0e6c.jpg

 

 

 

Ruošiant maistą Tommee Tippee garintuvu-trintuvu yra išsaugomos produktų maistingosios medžiagos. Galima ruošti ir tirštus patiekalus, ir padažus. Puikiai paruošite maistelį iš daržovių, vaisių, mėsos, žuvies ar kruopų.

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/tommee-tippee-garintuvas-ir-trintuvas-kombainas-513 

a8c88968aa41.jpg

 

 

 

Atsakyti

"Philips AVENT" 2 in 1 elektrinis garų sterilizatorius veiksmingai sterilizuoja su natūraliu garu. Tinkamas buteliukams su plačiais ir siaurais kakliukais. Jame gali tilpti iki 5 "Philips AVENT“ 330ml buteliukų ir kitų produktų, kaip čiulptukai ir pan.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiup...torius-2in1-331

d3d13dc19615.jpg

 

 

 

Termosas - maisto šildytuvas – puikus Tommee Tippee Closer to nature gaminys. Tinka į buteliuką supiltam motinos pienui arba kitam maistui indelyje pašildyti, ypač kai kūdikį tenka maitinti ne namie. 

 

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiup...-sildytuvas-137

3dd81f479164.jpg

 

 

 

 

 

Atsakyti

Munchkin buteliukai Latch su vienintele technologija pasaulyje, kuri padės pereiti nuo maitinimo krūtimi prie buteliuko ir atvirkščiai. Žindukas tempiasi, traukiasi ir juda 360 laipsnių kampu. Taip pat buteliukas turi LATCH sistemą, kurios pagalba oras buteliuke cirkuliuoja taip, kad vaikas jo nepritrauktų, taip išvengiant dieglių pilvelyje.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/munchkin-latch-naujagimio-rinkinys-509
 

8975be24eaa6.jpg

 

 

 

Tommee Tippee dekoruoti buteliukai 260 ml Closer To Nature Easi-Vent su lėtos tėkmės žindukais (nr.1, 0m+, skirtais naudoti nuo gimimo) - dar ryškesnis dizainas, dar patrauklesni piešinėliai kūdikiui!

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/tommee-tippee-dekoruotas-buteliukas-260-ml-easi-vent-515 

614540d9bbfe.jpg

Atsakyti

Naujausių spalvų TOMMEE TIPPEE Kelioninis dubenėlių rinkinys su šaukšteliu ir dangteliu. Labai patogu naudoti tiek namuose tiek kelionėje. Indai tinkami naudoti mikrobangų krosnelėje, šaldiklyje ar indaplovėje! Turi ventiliacinę angą garams. Komplekte rasite du dubenėlius, šaukštelį bei nepralaidų dangtelį.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-dubeneliai-su-dangteliu-ir-saukstu-2-vnt-111
 

065ff47aa9ea.jpg

 

 

 

Lansinoh šildantys/šaldantys kompresai krūtims. Daugkartinio naudojimo netoksiški krūtų kompresai, kurių sudėtyje nėra latekso, švino ir BPA (bisfenolio A), juos galima naudoti įvairiomis sąlygomis šiltus ir šaltus. Kompresai pelnė daugybę apdovanojimų! 

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/lansinoh-kompresai-krutims-134
 

4ab6e0c36c11.jpg

 

 

 

Tommee Tippee gertuvė su šiaudeliu nuo 7 mėn. Training Straw

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-gertuve-su-siaudeliu-nuo-7-men-training-straw-350 

b8448ee9c14a.jpg

 

 

 

Atsakyti

Naujausio dizaino Avent indeliai motinos pienui ir kūdikių maistui laikyti, 240 ml. 
Atkreipkite dėmesį į naujuosius patobulintos formos VIA indelių dangtelius! Dabar jie užtikrina 100 % sandarumą- neišlašės nė vienas lašelis, jei indelį paversite ant šono! Tai itin patogu išvykus iš namų.

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiuprekes.lt/kategorija/avent-indelis-motinos-pienui-ir-kudikiu-maistui-laikyti-240-ml-13

b959ce1de555.jpg

 

 

 

NAUJIENA! Avent easy sip spout neišsiliejanti gertuvė, rekomenduojama mažyliams nuo 12 mėnesių amžiaus. 
Ši AVENT gertuvė dėl minkšto silikoninio antgalio gerti iš jos lengva, o kelias ją sudarančias dalis itin lengva išvalyti.

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiuprekes.lt/kategorija/avent-gertuve-nuo-12-men-easy-sip-spout-283

05e25e2117e2.jpg

 

 

Tommee Tippee ADVANCED COMFORT naujieji buteliukai užtikriną optimalią ventiliaciją, per unikalią vamzdelio ir vožtuvo sistemą, maitinimo metu. Žinduko forma primena motinos krūties natūralų elastingumą, judesius ir minkštumą. 

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/kategorija/tommee-tippee-buteliukas-260-ml-advanced-comfort-178
 

3b45d6dd1b84.jpg

 

 

 

Su šiuo patobulintu Avent kombainu 4in1 dar lengviau paruošite kūdikiui naminį ir sveiką maistą. Dar didesnė indo talpa! Naujasis kombainas ne tik garina, smulkina maistą, bet ir jį pašildo ar atšildo šaldytus produktus. 

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/kategorija/maisto-gamybai-124/avent-garintuvas-trintuvas-kombainas-4in1-452 

ef84dae1a8e3.jpg

Atsakyti

Naujasis „Philips AVENT“ puodelis be BPA turi patentuojamą vožtuvą, per kurį nenulašės nei lašelis. Dėl minkšto snapelio ir rankenėlių mažylis galės gerti patogiai. 

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiup...emium-spout-294

84f29d19aaba.jpg

 

 

 

 

Atsakyti

Tommee Tippee garintuvas ir trintuvas viename. Puikus prietaisas lengvam ir greitam kūdikių maistelio paruošimui. Ruošiant maistą Tommee Tippee garintuvu-trintuvu yra išsaugomos produktų maistingosios medžiagos. Galima ruošti ir tirštus patiekalus, ir padažus. Puikiai paruošite maistelį iš daržovių, vaisių, mėsos, žuvies ar kruopų.

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiuprekes.lt/tommee-tippee-garintuvas-ir-trintuvas-kombainas-513

c9cb4f2074b4.jpg

Atsakyti

Munchkin silikoniniai dubenėliai Go Bowl su skaidriu dangteliu, idealiai tinkantys keliaujant. Stebuklingieji dubenėliai, kurie užima itin mažai vietos, tilps bet kuriame stalčiuje ar krepšyje kelionės metu. 

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/visi-gamintojai/munchkin-kelioninis-silikoninis-dubenelis-go-bowl-481 

a92741348669.jpg

 

 

 

Naujasis Philips Avent Natural (Comfort) rankinis pientraukis sukurtas tam, kad mama jaustųsi patogiai ir atsipalaidavusi, kad pienas tekėtų lengviau. Šis rankinis pientraukis užtikrina lengvesnį pieno tekėjimą ir natūraliai didesnį jo kiekį.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/visi-gamintojai/avent-comfort-rankinis-pientraukis-10
 

fe8204d7ec63.jpg

Atsakyti

Naujausio modelio Philips Avent rinkinys naujagimiui "Natural". Rinkinys idealiai tinka naujagimiams ir mamoms, pradedančioms maitinti kūdikį iš buteliuko. Buteliukų žindukai yra krūties formos, todėl kūdikiui lengviau suderinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiup...naujagimiui-214

0524f7dccb96.png

 

 

 

 

2017 m. dizaino Tommee Tippee dieglių nesukeliantis buteliukas Anti-Colic+, 150 ml su šilumos indikatoriumi. Tinka nuo gimimo (0+).

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiup...olic-150-ml-390

58ba96493679.jpg

 

 

 

Naujiena šviežio maisto mėgėjams! Tai puikus rinkinys, su kuriuo greitai ir lengvai galėsite sutrinti šviežią maistą, paruošti tyreles, kurias Jūsų mažylis noriai valgys.

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiup...sti-go-mash-551

153abf2f4867.jpg

 

 

 

 

2017 m. dizaino Tommee Tippee dieglių nesukeliantis buteliukas Anti-Colic+, 260 ml su šilumos indikatoriumi. Tinka nuo gimimo (0+).

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiup...olic-260-ml-391

18c12153144e.jpg

Atsakyti

Milton antibakterinės servetėlės (30 vnt.), skirtos paviršiams valyti ir dezinfekuoti - maitinimo kėdutėms, vystymo staliukams, naktipuodžiui, durų rankenoms ir pan. MAKSIMALI APSAUGA NUO BAKTERIJŲ.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/milton-antibakterines-serveteles-30-vnt-528
 —

9d74e9360888.jpg

 

 

 

Vital Baby gertuvė nuo 9 mėn. Kidisipper Gripper su ypatingai minkštu neišsiliejančiu snapeliu padės pereiti nuo krūties ar buteliuko prie puodelio. 

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/vital-baby-gertuve-nuo-9-men-kidisipper-gripper-554

7c849a7a588e.jpg

 

Atsakyti

Avent mažylių maitinimo rinkinys nuo 6 mėn. Tai spalvingas rinkinys, kuriame yra priemonių visiems vaiko vystymosi etapams.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/avent-maitinimo-rinkinys-49
 

bddb5282ee7c.jpg

 

 

 

Munchkin LATCH šepetėlis buteliukams ir žindukams plauti, sukurtas ir pritaikytas Latch linijai, tačiau puikiai tiks bet kokio tipo buteliukams. Kūginio dizaino šepetėlis užtikrina, kad bus išvalytos net sunkiausia pasiekiamos vietos. Šepetėlio rankenoje įstatomas mini šepetėlis žindukams ir vožtuvui plauti.

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/munchkin-latch-sepetelis-buteliukams-ir-zindukams-plauti-483 

e5b1101cdb80.jpg

Atsakyti