90 min - Comedy | Drama
smagus filmas, prasideda kaip The Holiday, bet rutuliojasi kiek dramatiškiau - nagrinėjami dviejų seserų santykiai plius slaptas permiegojimas ir viso to pasekmės, man labai gerai susižiūrėjo, atpalaidavo ir patiko

gal todel, kad jame vaidina vienas megstamiausiu mano aktoriu Morgan Freeman
 gal todel, kad jame vaidina vienas megstamiausiu mano aktoriu Morgan Freeman  
  ypatingu siuzeto vingiu taip pat nera, filmas autobiografinis, taciau skamba nuostabi muzika, grazus baleto kostiumai, man tikrai patiko
 ypatingu siuzeto vingiu taip pat nera, filmas autobiografinis, taciau skamba nuostabi muzika, grazus baleto kostiumai, man tikrai patiko  kazkada ziurejau holivudini Black swan, tai rusu filmas nepalyginamai tikroviskenis, grazesnis, gilesnis. Rekomenduociau
 kazkada ziurejau holivudini Black swan, tai rusu filmas nepalyginamai tikroviskenis, grazesnis, gilesnis. Rekomenduociau  gal zinote daugiau filmu baleto tematika?
 gal zinote daugiau filmu baleto tematika?  
  gal toks per saldus, bet gal cia todel, kad as jau neberomantike
 gal toks per saldus, bet gal cia todel, kad as jau neberomantike  

salyginai, filmas ilgas, bet i daugiau nei dvi valandas noreta per daug sutalpinti, o pagrindinis veikejas kazkoks keistas sukurtas
 salyginai, filmas ilgas, bet i daugiau nei dvi valandas noreta per daug sutalpinti, o pagrindinis veikejas kazkoks keistas sukurtas  sakyciau siaip sau gal, bet vakarui tiko
 sakyciau siaip sau gal, bet vakarui tiko  

melancholiška meilės istorija, kažkuo primenanti Madisono grafystės tiltus, bet ne tokia dramatiška pabaiga ir tai reikalo visai nepagadina
 melancholiška meilės istorija, kažkuo primenanti Madisono grafystės tiltus, bet ne tokia dramatiška pabaiga ir tai reikalo visai nepagadina