Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

Mielos merginos, o gal kas žiūri japoniškus filmus (ne anime)?
Aš mėgstu seną kiną, šiuolaikinius filmus beveik ir nežiūriu, bet naujos japonų dramos (ir serialai smile.gif) netikėtai sugraudino savo nuoširdumu. Labai patinka smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 06 birželio 2014 - 01:25
QUOTE(kiskalt @ 2014 06 06, 02:19)
Aš mėgstu seną kiną, šiuolaikinius filmus beveik ir nežiūriu, bet naujos japonų dramos (ir serialai smile.gif) netikėtai sugraudino savo nuoširdumu. Labai patinka smile.gif.

aš myliu japoniškus wub.gif ir filmus, ir serialus, įdomu, kai jie santūrūs, kalba grubi, o emocijų stygas labai jautriai kabina.

Atsakyti
Prie Labor day užtikau The Railway Man/2013 - tikrais faktais paremtas filmas apie Eriko Lomakso karo metu patirtas kančias. Kaip jis po daug metų susitinka su savo kankintoju. Nepasakyčiau kad man patiko, kažkoks nenatūralus pasirodė, visgi kažko jam trūko. Ir puikūs aktoriai vaidina, tas pats Colin Firth, nebent jo vaidyba ir traukė visą filmą. Man jis vienas geriausių aktorių.
Atsakyti
L'arnacoeur - lengvas, gaivus. Kas nematet, siulau!
Atsakyti
mjforever, drinks_cheers.gif
Man patinka kalba. Turejau prisitaikyti, bet dabar ji atrodo man labai grazu blush2.gif.
O kurie Jums pats mylimiausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 06 birželio 2014 - 13:22
QUOTE(*Šyva* @ 2014 06 06, 09:44)

biggrin.gif Jei sis patiko,siulau dar ir ta
http://www.imdb.com/...ref_=tt_rec_tti
Atsakyti
QUOTE(kiskalt @ 2014 06 06, 02:19)

Ateikit į TV pramogos, į temą Korean drama "Ar yra žiūrinčių?" 4u.gif Ten rasit bendraminčių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2014 06 06, 09:44)

jei patiko Romain Duris, tai su juo galite pažiūrėti trilogiją:

L'Auberge Espagnole (2002)
Russian Dolls (2005)
Chinese Puzzle (2013)

Visi lengvi filmai. Šiaip smagūs, bet man galiausiai pabodo smile.gif
Atsakyti
Mosso, aciu, paziuresiu, nors Korejos kinas man visai nepatiko 4u.gif.
Atsakyti
Railway Man (2013) nepavadinciau blogu, bet kazkoks nuobodokas, visai neitrauke.

Sivakar laukia Amour (2012), turiu nuojauta, kad patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Libero (Along the Ridge) (2006)
"Anche libero va bene" (original title)
108 min - Drama

italų šeimyninė drama. gera - rodo tėvą su dvejais vaikais: liūdesys, skausmas ir neviltis palikus motinai rodomas per kasdienę buitį...
Atsakyti
QUOTE(kiskalt @ 2014 06 06, 14:20)
mjforever, drinks_cheers.gif
Man patinka kalba. Turejau prisitaikyti, bet dabar ji atrodo man labai grazu blush2.gif.
O kurie Jums pats mylimiausi?

man taip pat kalba iš pradžių rėžė ausį, kiniečių daug minkščiau skamba, bet dabar jau esu pripratusi ir netgi patinka ir pati vartoju jų emocijas biggrin.gif
turbūt mylimiausio nėra, visi daugmaž labai patikę ir nepamirštami. Mano žiūrimų filmų spektras yra šiek tiek ribotas- esu fantastikos fanatė, tai pagrinde tokius gaudau. Bet nespjaunu ir į japonišką komediją- ji nereali biggrin.gif
man labiausiai patiko serialai Nihonjin no Shiranai Nihongo, Death Note:The Movie 1, Anata no Tonari ni Dareka Iru, Torikku , Ando Roido~A.I. knows LOVE ?~. Pilnamertražių filmų irgi daug nepamirštamų, bet pavadinimai primiršti. Užvakar žiūrėjau Seventh Code trilerį.
Prašau rekomenduoti ką nors iš jūsų fonotekos 4u.gif
Atsakyti