Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

QUOTE(zuvyte26 @ 2014 06 26, 10:23)
Smagu, kad pasidalijate įspūdžiais, jau parsisiunčiau filmų, teliks rasti laiko peržiūrėti wink.gif Ačiū visoms.

Skaitinėdama šią temą neradau atsiliepimo apie Dom Hemingway (2013) . Nei viena nežiūrėjote? Pasižiūrėjau trailer'į tai tokio Jude Law dar nemačiau, ruošiuosi žiūrėti biggrin.gif

kažkada pradėjau žiūrėti, susierzinau ir išjungiau, ne ta diena buvo ar ne tas filmas, taip ir liko klaustukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2014 06 26, 09:23)

Skaitinėdama šią temą neradau atsiliepimo apie Dom Hemingway (2013) . Nei viena nežiūrėjote? Pasižiūrėjau trailer'į tai tokio Jude Law dar nemačiau, ruošiuosi žiūrėti biggrin.gif

Iš treilerio man pasirodė, kad bus wow. Bet pažiūrėjus filmą, wow nebeliko biggrin.gif Neblogas, bet ne stebuklingas. Tiesą sakant, net nebeprisimenu viso siužeto, nors žiūrėjau ne taip seniai.

Dar truputį apie mini serialus, gal kiek OT, bet kad jau buvo kalba.
Pažiūrėjau rekomenduotus:
Secrets & Lies - labai įtraukė ir patiko. Iki pat pabaigos nežinojau, kas yra tas pagrindinis blogietis. Superinis!
Top of the Lake -pasirodė kiek nuobodokas, prailgo. Nors siužetas įdomus. Vėlgi nesupratau, kas tas blogietis. Tai dėl to pliusas smile.gif

Iš panašių dar peržiūrėjau Mayday - šis patiko. Blogiuko vėl neatspėjau biggrin.gif Skirčiau 2 vietą po Secrets and Lies.

Ruošiuosi peržiūrėti Broadchurch

O iš tokių detektyvų dar galėčiau rekomenduoti man žiauriai patikusį, tokį anglišką, tamsų, lietingą Prime Suspect su Helen Mirren. Viso yra 7 filmai, dauguma iš dviejų dalių, su atskiromis bylomis. Po šitų filmų įsimylėjau Helen Mirren.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 06 25, 16:53)
drinks_cheers.gif  muzika man visada labai svarbi filmuose, bet kažkaip šiame filme neužfiksavau finalinės dainos. gal galėtumėte įmesti linką? labai sudominote.  4u.gif

va sita Slave to love
http://www.youtube.c...h?v=6qKY_---VEA
Atsakyti
Gal kas prisimintumėte seno filmo pavadinimą, gal esate matęsmile.gif jis gal 9 dešimtmečio
.
veiksmas - samdomas žudikas jaunuolis, pasamdytas nužudyti mafijos bosą.ir kuris pasirodo nežinojo kad pats esąs to paties boso sūnus. likę gyvos moterys užima padėt, vadovauja mafijai ir ruošiaasi nužudyti tą patį žudiką savo sūnų. nors jis pagrindinėss motinos sūnus, bet jis užaugęs žudikasir tt.

o šiaip labai patikęs anglų filmas komedija " mirtis laidotuvėse"

http://komedijos_com...ath-at-funeral/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAPA: 26 birželio 2014 - 16:19
gerai dar paieškojau ir radau
Bella Mafia pavadinimu
http://www.youtube.c...h?v=z3Kladw6KQI
Atsakyti
In Your Hands (2004)
"Forbrydelser" (original title)
101 min - Drama

skandinavai ir vėl. dviejų moterų dramos: kalinės ir kalėjimo pastorės, kuri negali turėti vaikų (pas juos nėra celibato, kas, manding, yra labai protinga). patiko, nors tas kalėjimas tai ne itin įtikinamas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 06 26, 03:28)
A Soap (2006)
"En soap" (original title)
104 min  -  Comedy | Drama

labai labai mano skonio skandinavų drama, komedijos neradau nė sekundės - skausminga moters, palikusios vyrą ir transseksualo kasdienybė.

O is kur tu siunteisi ar online ziurejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 06 24, 09:39)
user posted image

Ida , man patiko, lenkų filmas,  paprastas, kinematografija graži.

Siunčiuosi, mėgstu tokius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 06 27, 16:42)
O is kur tu siunteisi ar online ziurejai?  ax.gif

iš rutrackerio - originalo kalba pavadinimo reikia ieškoti 4u.gif
Atsakyti
šiandien užpildžiau spragą pažiūrėdama filmą 12 Angry Men. ale kažkaip vietoj 1957-ųjų versijos parsisiunčiau 1997 metų. nežinau, ar jos labai skiriasi, bet man vis tiek labai patiko smile.gif
Atsakyti
pas mus (JAV) labai "skalambija" kad geras "Think Like a Man Too" 4u.gif knyga Steve Harvey perskaiciau, taciau filmo kolkas nei pirmo nei antro nemaciau.... pirma paziresiu shivakar.... tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 06 27, 23:33)
šiandien užpildžiau spragą pažiūrėdama filmą 12 Angry Men. ale kažkaip vietoj 1957-ųjų versijos parsisiunčiau 1997 metų. nežinau, ar jos labai skiriasi, bet man vis tiek labai patiko smile.gif

Aš mačiau 1957 versiją, tikrai labai patiko. Po to bandžiau žiūrėt berods Michalkovo perdirbinį, tačiau išjungiau po 20 minučių.
Atsakyti