The Kids Are All Right - rekomenduoju, nu labai patiko.
QUOTE(katilina @ 2014 07 05, 22:30)
Siūlyčiau ir knygą perskaityti. Man filmas labai patiko, bet knygoj daugiau viskas paaiškinta, labiau jo asmenybė ir poelgių motyvai atskleisti. Ir pagailo man jo labiau po knygos, o ne po filmo.

iki šiol kažkaip buvo užsifiksavę, kad knyga lietuviškai neišleista. Bet pasirodo, yra. Reiks pasiimti.
Paskutiniai matyti:
The Hunger Games: Catching Fire (2013) - už pirmą dalį geresnis vien jau todėl, kad nebuvo tų padarų ar nieko panašaus į juos, kurie pirmos dalies pabaigoj visai nepatiko, o svarbiausia, kad nebebuvo to erzinančio judančio vaizdo, kai tik koks intensyvesnis veiksmas rodomas. Daugiau nei pora valandų visai neprailgo, atpalaiduojantis filmas, laimei, meilės linija vis dar sugeba neužgožti veiksmo, tuo labiau, kad ir tiek, kiek tos meilės rodė, saldumo buvo daugiau nei pakankamai. Tik vienas personažas (Pitas) vis piktino: kodėl jis visuomet turi būti sužeistas, o kažkam reikia jį tempti, nešti ir t.t. Pirmoj daly taip buvo, dabar irgi

Tik baisiai įdomu, kaip tą trečią dalį į porą dalių nusprendė padalinti. Kai taip gražiai viską pratęsė, nesinorėtų, kad greit ir sugadintų. Laikui bėgant pamatysim

La solitudine dei numeri primi (2010) - ,,Pirminių skaičių vienatvės'' ekranizacija. Patiko rodymas fragmentais, grįžtant tai į dabartį, tai į skirtingus praeities laikotarpius (gal ir knygoj taip buvo, tiesą sakant, nebelabai pamenu, kažkaip didelio įspūdžio nepaliko ji man). Asmeniškai man kliuvo gan neretai išpūstos pagr. veikėjų akys ir kalbėjimo nebuvimas net tuomet, kai jo labai reikėjo. Jei žiūrėdama After the Wedding tiesiog malonumą jaučiau žiūrėdama į kalbėjimą žvilgsniais, šiame filme to visai nepajutau. Ir paskutinis pusvalandis man jau buvo gan sunkokas, dėmesį sutelkti buvo vis sudėtingiau. Nepaisant to, kad man pačiai jis nepaliko didelio įspūdžio, galvoju, kad visgi turėtų atsirasti tokių, kurioms jis kaip tik patiks.
The Philadelphia Story (1940) - romantinė komedija. Trys vyrai ir moteris. Nors tiksliau du vyrai, nes trečiasis ne itin reiškėsi. Šypsena iš veido nenyko iki pat pabaigos, itin smagus, vien dialogai ko verti: aštrūs, ironiški, bet kartu ir subtilūs. Ir pabaiga kiek nustebino. Patiko.
The Grand Budapest Hotel (2014) - kaip aš tikėjausi, kad jis patiks man.. Ir kaip teko nusivilti, nes kad ir kaip stengiausi, negalėjau pamatyti jame nieko, kas galėtų nors kiek ilgiau išlaikyti jį atminty. Taip, be proto gražus vizualiai, tos spalvos ir rodos iki smulkmenų apgalvota kiekviena scena tiesiog nuostabiai atrodo. Bet nieko daugiau. Gal tik paskutinės 15 min pagaliau patraukė dėmesį, nes iki tol tai tiesiog žiūrėjau, galvojau, kaip tas ar anas gražu, bet siužetas neįtraukė visiškai. Tai pirmasis Wes Anderson filmas, kurį mačiau, taigi, tikiu, kad ateity pamatysiu ką nors iš jo režisūrinių darbų, kurie ne tik vizualiai gražūs, bet ir siužetiškai įdomūs.
The Railway Man (2013) neįveikiau
stiprūs aktoriai, bet karo tema ne man, daug brutualių scenų, nekankinau jomis savęs

The Life of Leonardo Da Vinci (1971)
esu laiminga radusi šį nuostabų filmą apie Leonardo Da Vinci, ir jo ir kūrinių istorija, ir darbo technikos analizė- savo žanro šedevras.
QUOTE(mjforever @ 2014 07 06, 23:56)
stiprūs aktoriai, bet karo tema ne man, daug brutualių scenų, nekankinau jomis savęs 

sakot?
o as taip noriu ji paziureti

Mississippi Burning (1988) - sunkus ir žiaurokas filmas, paremtas tikrai įvykiais. du FTB agentai 1964 m. atvyksta į mažą Misisipės miestelį tirti kelių pilietinių teisių gynėjų pradingumo. be kriminalinės temos, kai tiriamas nusikaltimas, filme vystoma skaudi rasizmo tema.
man labai patiko.
man labai patiko.
QUOTE(mjforever @ 2014 07 06, 23:56)

O man sis filmas labai patiko,isimintinas

Punch-Drunk Love (2002)
95 min - Comedy | Drama | Romance
nesuprantu, kodėl Sandleris vaidina skystose komedijėlėse - dramose man jis puikus (Reign over me ir ši).
o čia man bežiūrint kažkaip susirodė, kad tai yra Lars and the real girl - dėl pagrindinio herojo psichinės būklės ir The secret life of Walter Mitty - dėl herojaus poelgių dėl apėmusios jį meilės kokteilis
man labai patiko, toks netradicinis, malonus žiūrėti.
vaidina ir Hoffmanas - kas norės dėl jo žiūrėti, tai pasirodo jis čia porą minučių tik - nepaisant to, labai geras
žodžiu, kas mėgsta dramas apie sudėtingos psichikos žmones - turėtų patikti
95 min - Comedy | Drama | Romance
nesuprantu, kodėl Sandleris vaidina skystose komedijėlėse - dramose man jis puikus (Reign over me ir ši).
o čia man bežiūrint kažkaip susirodė, kad tai yra Lars and the real girl - dėl pagrindinio herojo psichinės būklės ir The secret life of Walter Mitty - dėl herojaus poelgių dėl apėmusios jį meilės kokteilis

man labai patiko, toks netradicinis, malonus žiūrėti.
vaidina ir Hoffmanas - kas norės dėl jo žiūrėti, tai pasirodo jis čia porą minučių tik - nepaisant to, labai geras

žodžiu, kas mėgsta dramas apie sudėtingos psichikos žmones - turėtų patikti
Paziurejau Aistru vulkanas (2013) (The volcano, arba sunkiai istariamas originalus pavadinimas Eyjafjallajökull (2013). Rekomenduoju visiems, pasiilgusiems prancuzu komediju. Lengvas ir neitiketinas, bet tikrai juokingas filmas. Patiko ir, kad parode daug Europos saliu, per kurias keliavo pora.
QUOTE(abiga @ 2014 07 08, 20:58)
Paziurejau Aistru vulkanas (2013) (The volcano, arba sunkiai istariamas originalus pavadinimas Eyjafjallajökull (2013). Rekomenduoju visiems, pasiilgusiems prancuzu komediju. Lengvas ir neitiketinas, bet tikrai juokingas filmas. Patiko ir, kad parode daug Europos saliu, per kurias keliavo pora.
labai perspaustas mano akims buvo
Separate Lies (2005)
85 min - Drama | Romance | Thriller
žavus britiškas filmas su T.Wilkinson ir E. Watson. nieko labai sudėtingo - rodomos šeimos problemos ir bandymai jas spręsti. britiškai
plius užmiesčio nameliai ir vaizdai - grožis akims. žiūrisi lengvai, nebanalus, E.Watson - man atradimas malonus, rekomenduoju, kas nori lengvo neholivudo, trumputis - 1:09
85 min - Drama | Romance | Thriller
žavus britiškas filmas su T.Wilkinson ir E. Watson. nieko labai sudėtingo - rodomos šeimos problemos ir bandymai jas spręsti. britiškai