Sandrixxx gal geru ziniu bus?

QUOTE(Nonna @ 2014 04 17, 12:12)
Kol kas neskambino kurjeris

Sveikos, merginos. Gal kas žinote, kur dingo Rudaplaukė? Tyli, į laišką neatsako

QUOTE(AsEma @ 2014 04 17, 12:34)
as irgi nuo sekmadienio laukiu ats

ANN TAYLOR 40% OFF.Prisijunkite

QUOTE(spygliz @ 2014 04 17, 10:28)
esu pirkus per kita tarpininkebtai skaicius po geru 2 men gavau...kadangi tik 1 kart pirkau negaliu komentuot...
ačiū jau aiškiau, dar mėnesį turiu laiko tada

man atrodo, kad starbucks labai ilgai processina/siuncia tuos didelius uzsakymus, kai dideles nuolaidos.
as taip arbatu ir negavau, nes neatsiunte
bet kita karta kavas gana normaliai atsiunte, aisku ne per savaite, bet ir ne 2 menesius.
palukekit dar

bet kita karta kavas gana normaliai atsiunte, aisku ne per savaite, bet ir ne 2 menesius.
palukekit dar

QUOTE(LOCKETS @ 2014 04 17, 13:50)
man atrodo, kad starbucks labai ilgai processina/siuncia tuos didelius uzsakymus, kai dideles nuolaidos.
palukekit dar

palukekit dar

nu matai kokie...ten kakava ir arbatos, tai tikėjausi Velykoms, bet dabar žinau kad lauksiu ilgiau...
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 17, 13:03)
nu matai kokie...ten kakava ir arbatos, tai tikėjausi Velykoms, bet dabar žinau kad lauksiu ilgiau...
va specialiai paziurejau, kad paskutini karta pirkau gruodzio 2d, o gruodzio 15d jau skaiciukus gavau

tiesa, mano uzsakymas buvo asmeniunis tada, t.y. nedidelis

palukekit, bus smagu ir po Velyku gauti

kakvos mano vaikui patiko, aisku nepigios. bet as tai pakeli 2 kartams padalindavau

QUOTE(sandrixxx @ 2014 04 17, 12:23)
Man taip penktadienio vakaro renginiui reikia leopardiniu batu

QUOTE(Nonna @ 2014 04 17, 14:17)
O man reikia vienos lauktuves, ryt popiet islekiam is vln.bet,jauciu,pries velykas daugiau siuntu,tai nesulauksiu.et