Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sandrixxx gal geru ziniu bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2014 04 17, 12:12)
Sandrixxx gal geru ziniu bus?  bigsmile.gif

Kol kas neskambino kurjeris verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kas žinote, kur dingo Rudaplaukė? Tyli, į laišką neatsako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsEma @ 2014 04 17, 12:34)
Sveikos, merginos. Gal kas žinote, kur dingo Rudaplaukė? Tyli, į laišką neatsako smile.gif

as irgi nuo sekmadienio laukiu ats blush2.gif
Atsakyti
ANN TAYLOR 40% OFF.Prisijunkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 04 17, 10:28)
esu pirkus per kita tarpininkebtai skaicius po geru 2 men gavau...kadangi tik 1 kart pirkau negaliu komentuot...

ačiū jau aiškiau, dar mėnesį turiu laiko tada biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo, kad starbucks labai ilgai processina/siuncia tuos didelius uzsakymus, kai dideles nuolaidos.
as taip arbatu ir negavau, nes neatsiunte smile.gif
bet kita karta kavas gana normaliai atsiunte, aisku ne per savaite, bet ir ne 2 menesius.
palukekit dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 04 17, 13:50)
man atrodo, kad starbucks labai ilgai processina/siuncia tuos didelius uzsakymus, kai dideles nuolaidos.
as taip arbatu ir negavau, nes neatsiunte smile.gif
bet kita karta kavas gana normaliai atsiunte, aisku ne per savaite, bet ir ne 2 menesius.
palukekit dar 4u.gif

nu matai kokie...ten kakava ir arbatos, tai tikėjausi Velykoms, bet dabar žinau kad lauksiu ilgiau...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 17, 13:03)
nu matai kokie...ten kakava ir arbatos, tai tikėjausi Velykoms, bet dabar žinau kad lauksiu ilgiau...

va specialiai paziurejau, kad paskutini karta pirkau gruodzio 2d, o gruodzio 15d jau skaiciukus gavau smile.gif
tiesa, mano uzsakymas buvo asmeniunis tada, t.y. nedidelis 4u.gif

palukekit, bus smagu ir po Velyku gauti rolleyes.gif
kakvos mano vaikui patiko, aisku nepigios. bet as tai pakeli 2 kartams padalindavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 04 17, 12:23)
Kol kas neskambino kurjeris verysad.gif

Man taip penktadienio vakaro renginiui reikia leopardiniu batu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 17 balandžio 2014 - 13:18
QUOTE(Nonna @ 2014 04 17, 14:17)
Man taip penktadienio vakaro renginiui reikia leopardiniu batu  doh.gif

O man reikia vienos lauktuves, ryt popiet islekiam is vln.bet,jauciu,pries velykas daugiau siuntu,tai nesulauksiu.et verysad.gif
Atsakyti
Merginos,o kodel negaliu normaliai narsyti ck.com parduotuveje,tik tinklapis atsidaro,negaliu ieiti i sale ir t.t.? blush2.gif
Atsakyti